Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ובכן, באמצע ספטמבר צריך להתחדש רשיון הרכב של אחת המכוניות שלי.

הודעת תשלום לא הגיעה הביתה.

לפני 3 שבועות האגרה שולמה באתר משרד הרישוי.

הרשיון המשולם לא הגיע.

בשבוע שעבר התקשרנו למוקד משרד הרישוי. התשובה: המתינו 14 יום מיום התשלום (לא שמנו לב, אבל כבר חלפו 18 יום). אם לא יגיע צריך לשלם תמורת כפל רשיון.

חיכינו עד היום.

טלפון ל-5678*. עונה שרון. התשובה שלה - להזמין כפל רשיון או לגשת למשרד הרישוי. כאילו זמנו של בעל הרכב חסר ערך, הרי ההמתנה במשרד הרישוי אורכת שעות. דרשתי לשלוח העתק רשיון ללא תשלום נוסף. התשובה: אני לא משרד הרישוי - אלא מוקד חיצוני.

בשלב זה עלת לי הג'ננה והתחלתי לצרוח. האשה נבהלה, באה ולקחה את הטלפון, חשבה שהיא יותר רגועה ממני. לא עזר כלום. שוב, המוקד אינו משרד הרישוי. אי אפשר לשלוח רשיון הביתה. גם היא נדבקה בג'ננה.

רבותי: אין מקבלים רשיון רכב ששולם כחוק ולא מגיע, בלי לשלם קנס ובלי לשרוף שעות במשרד הרישוי?

למי מתלוננים על התחיחסות המוקד?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוציאים רישיון רכב בעמדות בסניפי הסופר פארם ?

עריכה, הוקדמתי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כן.

אתה צריך להגיע עם כרטיס אשראי שהבעלות עליו ברמת ת.ז. זהה לבעלות על הרכב.

http://rishuy.mot.gov.il/he/rishuymat

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

ולשלם תמורת כפל רשיון על מסמך שלא קיבלתי במקור. למה?

דבר שני - אם אני מתקשר לרישוי-פון אני תמקשר למשרד הרישוי. למה המוקדנית מסתתר תמאורי התרוץ "אנחנו מוקד חיצוני"? מבחינתי זה מספר הטלפון של משרד הרישוי, לא מפורסם מספר אחר. זה שהגברת מקבלת את שכרה (או שלא מקבלת אותו) מאיזה קבלן ממש לא מעניין אותי. מבחינתי היא נציגת משרד הרישוי. בדיוק כשם שמשווק חיצוני של פלאפון\סלקום\פרטנר או כל אחד אחר מייצג את החברה המתאימה, והחברה לא יכולה להתחמק מאחריות גם אם הוא רימה את הלקוח.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה רוצה להיות צודק או חכם?

אתה כמובן צודק. הבעיה היא בדואר ישראל. איפשהו בדואר ישראל.

עכשיו אתה צריך לקבל החלטה אופרטיבית מה אתה עושה.

ממתין - זה יגיע בעצלתיים. אגב, אם יש עוד זמן עד החידוש, קח את הזמן.

אם אתה רוצה לזרז הגעה - לך לרישוימט, תוציא חידוש, למחרת תקבל את הרישיון מהדואר. חוקי מרפי כאלה.

בת'כלס, אם יש לך זמן להמתין, תמתין עד היום אחרון, ורק אם לא ידיע לך לסופרפארם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אבל התשלום מתעדכן אוטומטית במחשבים. ניתן לגשת לעשות טסט והטסט החדש יגיע הביתה לאחר ביצוע הטסט.

כך עשינו במשפחה עם הרכב של אח שלי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תשמע, אני משלם מוקדם בדיוק מהסיבה הזו. עד היום לא היתה לי בעיה, וכאשר רשיון לא הגיע אחרי שבועיים התקשרתי למשרד הרישוי וקיבלתי כםל רשיון בלי חיוב נוסף, בדרך כלל היה הדבר הראשון שמגיע, ואז הודעת התשלום והרשיון המקורי המשולם כעבור כמה ימים.

מה לעשות, הרכב רשום על שמי אבל בשימוש של הבן הבכור - ושנינו אנשים עסוקים למדי, שלא לדבר על ערך יום עבודה שלי שאיני מוכן לוותר עליו לטובת הברדקיסטים. מצידי שישלחו את הרשיון על חמור לבן או עם חברת מסר, ושלא ידרשו ממני תשלום תמורת שירות שכבר שילמתי מספיק תורתו.

אם שמת לב, בכותרת כתבתי "שרשור קיטורים". בסופו של דבר קרוב לודאי שאשלם תמורת כפל הרשיון, אבל במקביל תצא תלונה חריפה לנציבות תלונות הציבור או גוף דומה. הבעיה היחידה שלי - קרוב לודאי שהשיחה מוקלטת, ואני עברתי ל-mode Maroc, ואפילו אשתי הרגועה הצליחה להצדיק את ארץ לידת האב במסמכים שלה :evil:

פורסם

תשובתי נרשמת בהמשך למענה שלי בשרשור קודם בנושא.

לאחר שילמתי את אגרת הרישוי באינטרנט,

כעבור מספר ימים בררתי בשיחה טלפונית

עם מכון הרישוי שבו התכוונתי לבצע את מבחן כשרות תנועה (טסט).

נמסר לי כי התשלום מופיע במערכת הממוחשבת ואני ראשי לבצע את

מבחן כשרות התנועה התקופתי - שנתי/חצי שנתי לרכב מיושן,

ללא כל הוכחה מצידי לאישור תשלום.

במועד ההגעה למבחן הרישוי במכון הרישוי,

הם מוצאים טופס ורושמים עליו ידנית - "שולם".

(משמש כרישיון רכב זמני).

כעבור שבועיים מיום ביצוע מבחן הרישוי מקבלים הבייתה את רישיון הרכב,

שבו כבר מצויין המועד שבו בוצע מבחן הרישוי השנתי הנוכחי

ורישום מד המרחק המעודכן למועד שבוצע המבחן.

באזור שבו מצויין בדרך כלל סכום - נרשם פטור.

התהליך הנ"ל כבר פועל מחודש יולי 2015.

הספקתי להעביר 3 מבחני כשרות תנועה (טסט) במתכונת הנ"ל.

פורסם

כל כך הרבה עצבים מיותרים.

מגיע המועד של הטסט? גש לעמדה בסופרפארם ותשלם בדיוק כמה שצריך, במקום תקבל רישיון משולם ותוכל לגשת לטסט.

הבעיה בדואר, לא במשרד הרישוי.

את השרשור על דואר ישראל אתה בוודאי מכיר, לא צריך לספר לך עליו.

היום קיבלתי מכתב שהודפס ונשלח אלי מקרן הפנסיה שלי לפני שלושה חודשים, מתל אביב לחדרה כן? מסביב לעולם בכדור פורח לוקח פחות זמן.

קיצר אתה צודק אבל עדיף להיות חכם, העמדות בסופר פארם זמינות בכל שעות הפתיחה, לא צריך לבזבז על זה יום עבודה או חופש, תגיע גם ב11 בלילה לא יקרה כלום.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

באם פותח השרשור sperial ( כותב. הרבה.)

בתהליך הזנת פרטי אגרה - רשיון רכב.

https://ecom.gov.il/voucher/inputpage.aspx?vid=260&lng=he

היה קורא בעיון את הכתוב מטה

שים לב!

• לאחר ביצוע התשלום באמצעים המקוונים, ניתן לגשת לכל מכון רישוי בארץ ולבצע מבחן רישוי שנתי (טסט) בצירוף חידוש הרישיון שבידך וללא אסמכתא לתשלום. (בדיקת התשלום תיעשה על ידם)
  • רק לאחר ביצוע התשלום + מבחן רישוי שנתי (טסט) ישלח אליך הביתה רישיון המאשר ביצוע תשלום + ביצוע הטסט.
  • לברורים או לתשלום באמצעות כרטיס אשראי ניתן לפנות למרכז מידע ארצי "רישוי קול" בטלפון 5678*
  • למידע נוסף בנושא רישיון לכלי רכב בישראל ניתן להיכנס לאתר האינטרנט של משרד התחבורה

אז לא היה צריך לפתוח את השרשור.

עריכה אחרונה על ידי eyalkar
פורסם
ולשלם תמורת כפל רשיון על מסמך שלא קיבלתי במקור. למה?

דבר שני - אם אני מתקשר לרישוי-פון אני תמקשר למשרד הרישוי. למה המוקדנית מסתתר תמאורי התרוץ "אנחנו מוקד חיצוני"? מבחינתי זה מספר הטלפון של משרד הרישוי, לא מפורסם מספר אחר. זה שהגברת מקבלת את שכרה (או שלא מקבלת אותו) מאיזה קבלן ממש לא מעניין אותי. מבחינתי היא נציגת משרד הרישוי. בדיוק כשם שמשווק חיצוני של פלאפון\סלקום\פרטנר או כל אחד אחר מייצג את החברה המתאימה, והחברה לא יכולה להתחמק מאחריות גם אם הוא רימה את הלקוח.

עובדי משרד הרישוי עסוקים מאוד.

בעקבות שיחת הטלפון שלך, התחלקו לקבוצות והתחילו לפשוט על כל סניפי הדואר בארץ כדי לאתר את הרישיון האבוד. כיוון שכל העובדים מכתתים את רגליהם בשטח, נאלצו להוציא את המענה הטלפוני לחברת שירות חיצונית. לצערינו, עובדי המוקד החיצוני אינם עומדים עדיין בסטנדרטים של עובדי משרד הרישוי הותיקים. אם נוכל לגייס תקציב להציע להם קביעות בתפקיד, אני בטוח שיפגינו את סטנדרט השירות שאתה רגיל אליו: מענה טלפוני מהיר אחרי 72 שעות, לעיסת מסטיק ופיצוץ בלונים תוך כדי שיחה, מוזיקת המתנה משובחת אם נכנסת שיחה פרטית של הנציג והודעה באתר האינטרנט כאשר המוקד סגור לרגל יום כיף - שבועיים לאחר יום הכיף.

כרגע קבוצה אחת של עובדים מחפשת את הרישיון שלך ביום הכיף בשפיים, קבוצה שניה בטורקיה וקבוצה שלישית - כל אחד מחפש בביתו. לאחר שימצא הרישיון האבוד, נדאג שימסר לך באופן אישי לכל המאוחר בשנת 2035, ולאחר מכן נשמח להמשיך לעמוד לרשותך.

בברכה,

נציג פניות הציבור - משרד הרישוי.

פורסם

מלטבשי ואייל(קאר) תפסיקו לטעות ולהטעות.

לא ניתן לגשת למבחן שנתי ללא טופס רשיון/אגרה(בין אם יש עליו חותמת שולם ובין אם אין) חדש.

הבוחן חייב רשיון רכב חדש בכדי לזהות את הרכב הנבחן.

פקידת הסיכום חייבת רשיון רכב חדש בכדי לסכם את הטסט(חותמת ומדבקה).

נהג/בעל רכב חייב רשיון רכב חדש לאחר מועד הטסט ועד לקבלת רשיון רכב מעודכן תשלום ומבחן מרשות הרישוי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תשלום אגרות רשות הרישוי באמצעות שירות התשלומים הממשלתי -

לאחר ביצוע התשלום ניתן לגשת לכל מכון רישוי בארץ ולבצע מבחן רישוי שנתי (טסט)

בצירוף חידוש הרישיון שבידך וללא אסמכתא לתשלום.

http://rishuy.mot.gov.il/he/payments

להלן קישור לפרסום בנושא ב- ynet מחודש יולי 2015

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4671871,00.html

פורסם

איל - לא חידשת לי דבר. הבעיה היא שגם את הודעת החידוש לא קיבלתי. כל מה שיש לי הוא אישור תשלום (וגם זה בג'ימייל של הבן שלי, זה שהרכב באחריותו). אם היתה לי ההודעה הרכב היה עובר את הטסט כבר לפני 10 ימים.

נמסיס - ממש לא מעניין אותי. מצידי שעובדי משרד הרישוי יהיו ביום כיף בפרק המים בלינדוס והאיש הקטן במחשב ידפיס את הרשיון. אני רוצה לקבל תמורה לאגרה ששילמתי (ופיסת הנייר מיצגת את התמורה הזו) ולא תשובות בנוסח "אני שירות חיצוני". אחת מהשתיים - או שאתה מייצג את משרד הרישוי עד הסוף, או שייוותרו על שירותיך.

שירות הדואר באיזור שלי יחסית סביר, ולכן ממש לא סביר ששני מכתבים לא יגיעו תוך 3-4 שבועות. לא זה היה ניסיוני עד כה.

• תוכן חדש...