Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, הרכב הוא 2011 צורה חדשה שרכשתי מלובינסקי טרייד, מהיום שקניתי אותו יש בעיות במזגן ואני אפרט:

שבדקתי את הרכב לפני הקנייה שמתי לב שהמזגן לא מקרר, אמרו לי זה שום דבר זה גז, נמלא ובאמת כשקניתי הוא עבד, הבעיה שהיה חורף אז רק בחודש מרץ בערך שמתי לב לבעיה:

שמניעים את הרכב ומדליקים את המזגן המדחס לא נכנס לעבוד ויוצא אוויר חם הצינורות חמים גם הם, כאשר מכבים את הרכב ומניעים שוב המדחס עובד ומקרר טוב, זה לא קורה כל הזמן אלא רק לפעמים

נכנסתי למוסך התחברו לסורק ואמרו שצריך להחליף פלאנג' רצו תשלום בטענה שלא באחריות, לאחר דין ודברים החליפו ללא עלות. חשבתי שהסתדר אבל לא כך היה

חזרתי שוב לאחר שבוע בערך חיברו למכשיר שבודק גז דליפות וכו' גילו שחסר הרבה גז (500 גרם אם אני זוכר נכון) ומילאו אמרו שאין דליפה, התדירות שזה קורה באמת ירדה אבל עדיין קורה

מאז עברו 3 חודשים בערך ושלשום הייתי שם שוב כדי לסדר כמה דברים ובנוסף את זה, לא הצליחו לעלות על הבעיה ולא ראו אותה אמרו שמבחינתם אין בעיה והכל תקין, לאחר כמה נסיונות הנעה שלי זה קרה והצלחתי להראות להם, עדיין לא היה להם מושג מה זה והיו מופתעים, בסופו של דבר אמרו שבגלל שעדיין יש לי אחריות יחליפו לי מדחס..

מחר אני נוסע לשם להחליף, מישהו מכיר את התופעה? באמת הגיוני שזה מדחס למרות שהוא כן נכנס לעבודה רוב הזמן?

עריכה אחרונה על ידי or232
פורסם

500גר זה אומר שכל הגז ברח. בדרך כלל מילוי מלא זה 424 גרם. לדעתי יש דליפה במערכת והם לא יודעים איפה. יש כמה מומחי מזגנים שניתן ללכת אליהם בתשלום והם מקצועיים ביותר.

פורסם (נערך)

החליפו לי מדחס, בינתיים נראה שהכל תקין.. אמרו שזה נגרם בגלל שאני לא מכבה את את הa/c לפני שאני מדומם מנוע, למרות שזה היה עוד לפני שקניתי את הרכב.. בכל מקרה אקפיד על זה מעכשיו

עריכה אחרונה על ידי or232
פורסם
אמרו שזה נגרם בגלל שאני לא מכבה את את הa/c לפני שאני מדומם מנוע,

הוציאו לך סיבה מהרקטום :-)

במכונית מודרנית אין שום בעיה להשאיר את כפתור ה-A/C דלוק. בזמן ההנעה המדחס נשאר מנותק עד אשר המנוע מתייצב על סיבובי הסרק שלו.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...