Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש ראוטר שיהיה טוב, יציב, מאובטח ויספק רשת אלחוטית עם קליטה טובה 2.4+5

רצוי שתהיה אפשרות לרשת אלחוטית נוספת לאורחים שתהיה מבודדת מהרשת הביתית

פשוט נמאס לי מזה שלכל תומך טכני יש את האפשרות במכוון או שלא במכוון לשנות את הגדרות הראוטר ואבטחת הרשת האלחוטית שלי מרחוק (שלא לדבר על הגדרות נוספות)

כיום אני עובד על תשתית של בזק, בעתיד אולי אעבור לתשתית הוט ולכן אם יש פתרון שיתאים לשתי התשתיות, מה טוב. אם לא, אסתפק במודם בזק היום ואפשרות להתחבר לראוטר של הוט בהמשך.

חשוב לי שלא יהיה חסר לו זכרון ושלא "יפחד" מלעבוד תחת עומס של טורנטים ושות'

אם יש המלצות - אשמח לשמוע

פורסם

edimax br6478-ac

יש לי שני ראוטרים כאלה בבית כבר שנתיים ואני מאוד מרוצה. אתחלתי אותם אולי פעמיים בכל הזמן שהם אצלי.

יצאה לך גרסה V2 עם חיבור USB שמאפשרת לך לחבר dok או כל דיסק נייד על מנת לבצע שיתוף קבצים בין כל הבית. אם אתה לא צריך את זה, קנה את הדגם הרגיל שיצא לפני כשנתיים והמחיר שלו נמוך.

דווקא עם tplink יש לי ניסיון רע-ה1043ND שלהם (שהיה קודם לאדימקס) עשה לי הרבה צרות.

פורסם

לא הייתי נוגע בשומדבר שניקרא טיפילינק ואדימקס ובטח שלא להוציא על זה 400+ שקל

הטיפיליק 9980 חבר קנה באי המלצתי ולמחרת החזיר לחנות, יום אחד הוא לא שרד בלי להיתקע אצלו

לא חסר לינקסיס ומותגים ברמת ביניים הזו שנכנסים באותו מחיר והרבה יותר עדיפים ממותגי נחותים כמו טיפילינק ואדימקס

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)
Tp link 9980

+1

גם לי יש כזה והוא מעולה, רשת 1GB, נותן שני תווחי תדירות בWIFI - עובד מעולה ויודע להתמודד טוב עם העומס. יש לו חומרה חזקה עם הרבה זיכרון.

החיסרון - כרגע לא תומך בVECTORNING, למרות שהחומרה כן תומכת. זה יכול להיות בעיה כי בזק מפעילים VECTORING. כאשר זה קורה המודם מפסיק להסתנכרן וצריך כל פעם להתקשר ולהלחם איתם כדי שיכבו VECTORING. לרוב הם מחזירים VECTORNIG אוטומטית אחת לשבועיים.

יש TP LINK מדגם יותר נחות אך תומך VECTORING, הוא גם עולה כמעט כפליים פחות, הדגם 9870. מחיר כ300ש"ח.

כמו כן, המודם באמת די חם, אני מריץ אותו 24/7 אבל עם מאוורר (מאוורר של מחשב כל הזמן מקרר אותו), לא נתקע מעולם ולא עשה בעיות. אמין ומהיר.

gsi16v, הTP LINK הוא מותג לא יותר נחות ממותגים כמו לינקסיס ודומיהם. יש כמה רמות מעל, זה סיסקו ודומיהם, גם המחיר בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

4300 של TPLINK צרוב OPEN WRT וסוף סיפור, לחלופין מחשב אטום בזול שישמש קראוטר יעשה עבודה לא פחות טובה.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...