Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

1- יש לי מאזדה 3 ספיריט 2.0 סוף 12 על הכביש. בפועל על הכביש אני לא מרגיש כוח של מנוע 2.0. האוטו מרגיש כמו ה 1600 הקודמת שהייתה לי. האצות, עקיפות, זה פשוט לא זה .. 85k, האוטו אצלי שבועיים. חייב לציין שאני נוסע הרבה על אחת כזו מהעבודה. שלי זה 4 ד׳ רגיל. של העבודה זה האצ׳בק. בנסיעה ההבדל פשוט עצום. אני מרגיש לגמרי את הכוח של מנוע 2.0. ממש כאילו זה 2.0 מול 1.6.

אשמח לקבל את חוות דעתכם בנוגע לכך

2- .כשאני מניע את הרכב בבוקר (וכשמפעילים את המזגן במהלך הנסיעה גם כשהרכב חם) נשמעות שריקות חזקות מהמנוע ובמיוחד באיזור גלגל ימין קדמי. רעש נלווה לסיבובי המנוע. האם זה בגלל שהרכב קר? מה יכול להיות הפתרון לרעש זה? יש סיכוי שמדובר ברצועות מנוע לא מתוחות מספיק? אם כן .. למה הרעש רק כשהאוטו קר ולאחר תחילת נסיעה של 10 דק׳ בערך זה נעלם כלא היה ..

תודה

פורסם

יוסי, גם לי היו את הרעשים של הרצועה,

החלפת רצועת מנוע פתרה את הבעיה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

ביתרון הכוח של מנוע ה 2.0 מרגישים רק בסל"ד גבוה.

בנוסף, בשל ההילוך החמישי השיוט הבין עירוני שקט יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כנקודת פתיחה הייתי נוקט ביישור קו, שיכלול ניקוי לבית מצערת שאולי צבר פיח ואם לא יעזור, בודק אם נדרש להחליף פילטר דלק.

(לפי זמן או ק"מ יתכן ונדרשה החלפה שעדיין לא בוצעה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה מצחיק. בזמנו חבר שלי רצה לקנות כזאת והוא בדק אחת שפשוט העיפה אותו(לפני זה הרפרנס שלו היה סיאט קורדובה עם 75 כ"ס). אבל מה? הוא רצה לבדוק עוד רכב זהה בשביל לקבל אינדיקציה.

אז נסעתי איתו לראות עוד מאזדה כזאת, שהייתה שמורה ומלוקקת, אבל מה? נוסעת פשוט כמו חרא. בדיוק כמו ה 1600. אפילו לא היה קרוב למאזדה הראשונה.

ככה שיש לפעמים את ההבדלים האלה. ממה זה נובע והאם זה יחודי רק למאזדה ? אין לי שמץ...

פורסם

טיפול ישור קו יכול לפתור את הבעיה(בהחלט פילטר דלק סתום יכול לגרום לחוסר סחיבה ולצריכת דלק גבוהה,כמו כן ניקוי ואיפוס מצערט לא יזיק על כל מיקרה)

רעש מתואר נשמע כאולי חגורת האביזרים מגיע לסוף חייה או אינה מתוחה.

המשך שבוע טוב,

איליה

פורסם

לא יודע ממי קנית את האוטו, וזה ממש לונג שוט, אבל אני הייתי דבר ראשון בודק שמספר המנוע תואם לרשיון והוא באמת 2 ליטר. כבר היו דברים מעולם...

פורסם

תעשה טיפול מקיף, שמנים, פילטרים כולל פילטר דלק. פלאגים.

לדעתי יש סיכוי סביר שתראה שיפור.

אם אני לא טועה פלאגים מחליפים ב90 אלף קילומטר, אז אתה דיי קרוב ואולי כבר עשו את שלהם.

• תוכן חדש...