Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום ערכתי קניות של פירות נחמדים, בננה, תמר, מנגו, תפוז, תפוח, נקטרינה ומכולם עשיתי שייק פירות על בסיס תפוזים קרח ומים, היה מעולה.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

אני בטוח שזה היה טעים מאוד, אבל מבחינת קלוריות לא הרווחת כלום,

אפילו מיץ גזר טהור וצח עתיר בסוכר.

לא יעזור כלום, לך על זה cold turkey עד שייגמר החשק, כל השאר הוא בזבוז זמן.

ואל תשתה יותר מדי, כבר אמרתי?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש עכשיו בשוק לימוני ליים מעולים. אני קונה אותם בכמויות. קח אחד, תחתוך לארבע. נותן ביס בחתיכה אחת, סוחט עם השיניים, חמוץ אבל גם טעים מאוד. אחרי זה שתי כוסות מים, שמרגישים מתוקים ונהדרים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
יש הגבלה מסויימת לפירות וירקות ביום?

פירות=סוכר

שלב את זה בתפריט יומי מגוון מבחינת פחמימות ותאכל עם היגיון בריא

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מיץ ירקות חבר. נשמע הזוי אבל כשאתה מפסיק עם הסוכר אתה מגלה שמיץ ירקות זה הדבר הכי טעים שיש.

החיסרון - זה ווג'ארס אטומי להכין.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
פירות=סוכר

זכה נכון אבל גם לא נכון. בפירות יש הרבה סוכר, בהחלט, אבל אם תשווה בין תפוז לבין כמות הביסים של סניקרס שצריך לאכול על מנת שזה יהיה אותה כמות של סוכר, עדיף לך פי 100 לאכול את התפוז. מה גם שעל מנת להשתוות לכמות הסוכר בחטיף סניקרס על ידי אכילת תפוזים תצטרך לאכול בערך מטע, כך שהתפוז נהיה עדיף עוד יותר.

אני מסכים שמיץ פירות הוא בעייתי בדיוק בגלל שתי הסיבות האלה.

1. הוא מאפשר לך ״להכניס״ הרבה יותר פירות ממה שהיית אוכל, ובכך הרבה יותר סוכר

2. כשסוחטים את הפירות נשארים רק עם הסוכר ומאבדים את כל הסיבים שעוזרים לעיבוד נכון שלו.

פורסם

מה זה אומר עיבוד נכון ומה זה לא נכון?

מה קורה למולקולת הפרוקטוז כשהיא עוברת עיבוד לא נכון לעומת עיבוד נכון?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רק לי מים זה המשקה הכי טעים בעולם. נכון גם אני חוטא מדי פעם עם משקאות מוגזים.

כי מה לעשות...וויסקי עובר לי הכי טוב ככה.

מעבר לזה רק מים - כי זה הכי טעים/בריא/מרווה.

פורסם (נערך)

אני חולט פרוסות לימון ללא קליפה, פרוסות תפוח גרני סמית והרבה נענע. בד"כ כל ממלא תרמוס של ליטר בערך נותן לכל העסק איזה רבע שעה-חצי שעה. אח"כ מעביר לכלי אטום ונותן לכל העסק להתקרר בטמפ' החדר. אח"כ אפשר בקלות לדלל ביחס של 1:4 חליטה למים.

הטריק הוא לתת להחליטה להתקרר לכדי מינ' בריחה של אדים כי הם נושאים עימם הרבה מממלוקולות הארומה שמשדרות למוח שלנו את תחושת הרוויון והרבה מהטעמים שאנחנו מייחסים למשקאות.

זה אגב, הדרך שה מים בטעמים וסודה בטעמים עובדים. מופצצים אותם בארומות נוזליות וככה מספקים לכם חוויה של מתיקות ללא המתקה.

אגב סוגי סוכרים. יש סוכרים שמתפרקים בצורה יעילה יותר ויש פחות, סוכרוז (סוכר קנה מעובד) ולקטוז ("סוכר חלב") הם דיסכרידים ומהגרועים שבהם ומתפרקים לגלוקוז/פרוקטוז ושארית הפחמימה הופכת לשומן.

גלוקוז ופרוקטוז הם תוצרים טבעיים שהגוף צורך אקטיבית ואחת מהפחמימות שהגוף צריך וצורך אקטיבית, בעיקר בשביל פעילות המוח. הראשון הוא תוצר של צמחים בעיקר בצורת תאית ועמילן ובצריכה של ירקות, וצמחייה אכילה אנו "אוספים" ממנו. פרוקטוז דומה לגלוקוז, אך נספג בגוף בצורה פחות יעילה ועלול, בצריכה מוגברת, להביא להתייבשות (מישהו היה צמא פעם אחרי פרי?) ופעילות מעיים מוגברת.

עריכה אחרונה על ידי urban.racer

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אני חולט פרוסות לימון ללא קליפה, פרוסות תפוח גרני סמית והרבה נענע. בד"כ כל ממלא תרמוס של ליטר בערך נותן לכל העסק איזה רבע שעה-חצי שעה. אח"כ מעביר לכלי אטום ונותן לכל העסק להתקרר בטמפ' החדר. אח"כ אפשר בקלות לדלל ביחס של 1:4 חליטה למים.

הטריק הוא לתת להחליטה להתקרר לכדי מינ' בריחה של אדים כי הם נושאים עימם הרבה מממלוקולות הארומה שמשדרות למוח שלנו את תחושת הרוויון והרבה מהטעמים שאנחנו מייחסים למשקאות.

זה אגב, הדרך שה מים בטעמים וסודה בטעמים עובדים. מופצצים אותם בארומות נוזליות וככה מספקים לכם חוויה של מתיקות ללא המתקה.

אגב סוגי סוכרים. יש סוכרים שמתפרקים בצורה יעילה יותר ויש פחות, סוכרוז (סוכר קנה מעובד) ולקטוז ("סוכר חלב") הם דיסכרידים ומהגרועים שבהם ומתפרקים לגלוקוז/פרוקטוז ושארית הפחמימה הופכת לשומן.

.

עודף קלורי הופך לשומן ולא שום דבר אחר

פורסם
פירות=סוכר

לא יודע אם ההגיון שלי בריא. 2 גזרים, 2 מלפפונים, 2 שזיפים, 2 אפרסקים 2 אגסים ואשכולון ענבים. סביר?

פורסם
לא רואה שרשמתי משהו אחר...

רשמת ששארית הפחמימה הופכת לשומן, שארית הפחמימה ממה בדיוק?

פורסם

סוכר=פחמימה... פשוט פחמימה מורכבת. מה שהגוף לא צורך כאנרגיה הופך לשומן. אני טועה? זה מה שאני זוכר ... עניין הסוכרים נכנס אצלי לקסיקון מהגלידה שאני מכין

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...