Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנקן מים עם פלחי לימון ונענע או לואיזה או שניהם, אמורים לספק את הסחורה, בלי להוסיף סוכר ובלי כלום, פשוט מים עם ט'אצ של טעם שאמור להפיג את השיעמום בפה.

תמשיך לסבול עוד קצת ואל תתפתה לתרכיזים או מוצרי דיאט למינהם, בסוף ההרגל יגבר .

בהצלחה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קניתי לפני כמה זמן סודה טמפו עם טעם אננס חוץ מריח של אננס

לא היה לזה ממש טעם.

מאז חזרתי לסודה של שוופס למרות שזה רק סודה בלי טעם.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לא יודע כמה זמן אתה שומר אבל לוקח בין שבוע לחודש על מנת לנקות את המערכת מכל החשקים האלה לדברים מתוקים. בנתיים אמליץ על מה שכבר המליצו לפניי. ואל תעשה תה קר עם סוכר!

מים אכן לפעמים מביאים למצב של גועל (לפחות אצלי) במקרים כאלה אני עובר לסודה או מים עם נענע ולימון.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

מה שעוד תנסה זה לחפש מותג סודה שאתה יותר מתחבר לטעם שלו, אולי זה תלוי הגזה או נתרן לא ממש יודע אבל אני אישית סובל כשאני שותה סודה של שוופס ומצד שני הסודה של סאן פלגרינו זורמת אצלי כבר בדם

Peace

פורסם
הבעיה היא שמשקאות הדיאט\זירו\לייט למיניהם לא מספקים את הסחורה. הגם גורמים לגוף לחוש מרומה ולאכילה נוספת, ויש גם מחקר שטוען להשפעה על אוכלוסיית החיידקים במעיים, ובסופו של דבר לא רק שאינם תורמים לבריאות אלא אפילו תורמים להשמנה וגרימת סכרת. לאחרונה קראתי שיש איגודי רופאים (בארה"ב) שממליצים להגביל שתית משקאות ממותקים ללא סוכר למשהו כמו ליטר בשבוע.

מסתבר שאייבי נתן ו"קול השלום" צדקו בפרסומת שלהם: "שתו מים, רק מים".

אם ככה המצב שלי גרוע מאוד, אני מסיים בערך בקבוק קולה זירו ביום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אם ככה המצב שלי גרוע מאוד, אני מסיים בערך בקבוק קולה זירו ביום.

הבעיה עם זירו ומשקאות דיאט המתפארים ב-"אפס קלוריות" ו-"בלי תוספת סוכר" הוא שבסופו של דבר יש חומר שמחליף את הסוכר הלבן וזה תחליפי הסוכר , אבל כמעט כולם מזיקים יותר מסוכר פשוט.

המלצה שלי שאם אתה לא חולה סכרת אז לשתות את הגרסה עם הסוכר או לא לשתות בכלל..

Peace

פורסם
הבעיה עם זירו ומשקאות דיאט המתפארים ב-"אפס קלוריות" ו-"בלי תוספת סוכר" הוא שבסופו של דבר יש חומר שמחליף את הסוכר הלבן וזה תחליפי הסוכר , אבל כמעט כולם מזיקים יותר מסוכר פשוט.

המלצה שלי שאם אתה לא חולה סכרת אז לשתות את הגרסה עם הסוכר או לא לשתות בכלל..

Peace

אני מודע לכל זה, וקולה בכללי זה זבל כימי, ובכל זאת מכור. :?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבעיה עם ה-0 קלוריות למינהם, שאמנם אתה לא תשמין, אבל הממתיקים המלאכותיים מרמים את הגוף, והוא מפריש אינסולין באותה רמה(אם לא יותר) אם המשקה לא היה דיאטטי.

זאת אומרת שהסיכון לסוכרת נשאר זהה. ו

פורסם

אומנם אין לי בעית משקל, אבל לדחוף לגוף ככ הרבה סוכר לא מסתדר לי...

אני מוהל מיץ עם מים, בדרך כלל חצי חצי או יותר לטובת המים...

לדעתי, לאדם הממוצע זה פתרון טוב.

פורסם
הבעיה עם ה-0 קלוריות למינהם, שאמנם אתה לא תשמין, אבל הממתיקים המלאכותיים מרמים את הגוף, והוא מפריש אינסולין באותה רמה(אם לא יותר) אם המשקה לא היה דיאטטי.

זאת אומרת שהסיכון לסוכרת נשאר זהה. ו

שגיאה.

סיפרו את הסיפור הזה על הדיאט לפני 10 שנים, אין לזה שום הוכחה או ביסוס מדעי.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אוקיי קצת עדכונים מתהליך הגמילה המשעשע משהו..

היום ערכתי קניות של פירות נחמדים, בננה, תמר, מנגו, תפוז, תפוח, נקטרינה ומכולם עשיתי שייק פירות על בסיס תפוזים קרח ומים, היה מעולה.

כנראה שזה לא היה דליל מספיק, ונעבוד על הכמויות בפעמים הבאות, אני די בטוח שזה עדיף משתיה ממותקת וכמובן ממשיך עם מים מים ועוד.... מים!

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

פורסם

פירות מכילים הרבה סוכר. לא כדאי להגזים גם במיצי פירות.

לגבי הממתיקים המלאכותיים - לא אמור שהם מגרים לשחרור אינסולין, כנראה דווגא מגרים את התאבון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תוודא שחצי מהקשיחים בשייק זה 2-3 פירות והחצי השני זה קרח, תוסיף מים לסמיכות ולנפח הרצויים.

כך לא יצאו לך שייקים של 500 קלוריות

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אכן כן, השייק נהיה שייק משפחתי שתיתי משם בסה"כ 2 כוסות בגודל חדפ רגיל, רק בשביל הטייסט, אבל באמת כמו שאמרת רק בשביל הטעם מידי פעם לא כבשגרה וגם אכן אפחית במינון של הפירות, פעם הבאה אנסה, לימון נענע ולואיזה, נשמע ממש טוב..

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

פורסם

פשוט סושה קרה, זה חודש של סבל ואז זה עובר, אחרי שנה אתה לא יכול להריח משקאות מתוקים.

כבר 3 שנים ללא משקאות מתוקים, בחודש הראשוו הזירו לחשה לי בכל ארוחב, פשוט שתיתי סודה בטעם לימון.

היום רק מים וסודה.

כמובן שתה וקפה, אבל בלי שום סןכר או ממתיק

• תוכן חדש...