Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

לאחר שבמשך כל חיי שתיתי אך ורק מיצים ותפחתי למימדים מכובדים כבר שבועיים פלוס שותה רק מים וזה קשה מאוד... מה אפשר לשתות שיהיה מתוק וללא קלוריות או עם מספר מועט ולא יהווה נזק כדוגמת המיצים?

אשמח לשמוע כל דבר שפוי..

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סודה בטעמים, אין בכלל סוכר או ממתיקים, פשוט סודה עם מעט טעם.

סודה עם לימון ונענע, תה פירות קר, או פשוט סודה.

לך חודש בהארד קור, אל תתפתה לדייט, ככה התשוקה למצוק תרד

פורסם

תחכה עוד שבוע וחצי, ולא תרגיש שהחרא הזה חסר לך...

מה שאתה חווה עכשיו זה תסמיני גמילה, מבטיח לך מנסיון שעוד בערך הזמן שציינתי, באורח פלא, לא תרגיש שזה חסר לך

פורסם

Cravings בעיקר.

כשעיקר התזונה שלנו היא פחמימות, וזה בטוח אצל מי ששותה מתוקים וחי לפי המלצות התזונה המערבית, אנחנו מפתחים עמידות להורמון שנקרא לפטין. אחת מתופעות הלוואי של העמידות היא cravings. אני לא מצליח לחשוב על מילה מתאימה בעברית שאינה פלצנית/סלנג כמו מאוויים/דודא. בתכלס מדובר ברצון עז למשהו מתוק/פחמימה/מה שהפסקנו לצרוך.

יש דרך פשוטה מאוד לעשות ריסט לעמידות שלנו ללפטין, אבל זה לא בהכרח מה שרוב האנשים רוצים. בצדק. רוב האנשים, ואני משער שביניהם פות"ש, רוצים למצוא פתרון שיאפשר להם להינות משתייה טעימה ללא חיסרון הסוכר.

במקרה כזה לדעתי אין תחליף לתה עם נענע ומעט פירות/פירות יער/עשבי תיבול/לימון וכו.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הבעיה היא שמשקאות הדיאט\זירו\לייט למיניהם לא מספקים את הסחורה. הגם גורמים לגוף לחוש מרומה ולאכילה נוספת, ויש גם מחקר שטוען להשפעה על אוכלוסיית החיידקים במעיים, ובסופו של דבר לא רק שאינם תורמים לבריאות אלא אפילו תורמים להשמנה וגרימת סכרת. לאחרונה קראתי שיש איגודי רופאים (בארה"ב) שממליצים להגביל שתית משקאות ממותקים ללא סוכר למשהו כמו ליטר בשבוע.

מסתבר שאייבי נתן ו"קול השלום" צדקו בפרסומת שלהם: "שתו מים, רק מים".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שמתוק אבל לא נמצא בו סוכר כנראה שמכיל תחליף סוכר כמו מלטיטול סוכרלוז וכל חבריהם שהוכחו כמזיקים יותר מסוכר לבן (או חום או סוכר קנים.. כל זה אותו דבר ואף אחד מהם לא פחות מזיק מהשני)

אם אתה לא מסוגל בלי משקה קל שהוא גם מתוק הבחירה ניתנת בין הנבלה לטריפה

Peace

פורסם

משקאות ממותקים זה באמת אחד הדברים הכי נוראים שיש מבחינת תזונה. אני מאוד אוהב מים וכמעט כל הנוזלים שנכנסים לי לפה הם מים וקפה (לא ממותק), אבל שני רעיונות, שבערך כבר ניתנו כאן:

1. סודה (בלי טעמים! זה אותו דבר כמו משקה ממותק!). באופן אישי, תקראו לי פלצן אבל אני מעדיף בהרבה פרייה (Perrier) - לדעתי זה הרבה יותר מרענן ויותר עדין. חבל שזה לא נפוץ בארץ. גם כאן - בלי הטעם! לא ליים ולא שליים.

2. תמלא בבית קנקן במים ותזרוק פנימה מכל טוב - פלחי לימון, עלי נענע, פלחי קיווי (מאוד מומלץ!), פלחי מלפפון (כן כן), קצת פירות אדומים (פטל בעיקר) - לא הכל ביחד כמובן. לילה במקרר ולמחרת טעם גן עדן

אפשר כמובן גם לשלב בין שני הרעיונות

פורסם

קפה

חלב

תה

שוב קפה

זירו פעם בשבוע

סודה פה ושם

פירות עשירים בנוזלים כמו הדרים, אבטיח, מלון, אפרסק, נקטרינה

סודה לפני עוד קפה

תשלב מים קרים לפני כל אחד מאלו, ירווה אותך ולא ימאס לך וסך הכל לא צריך לדחוף כל היום מים כמו ששוטפים את המח לכלום.

כוס אחרי ארוחה זה מספיק, הזעת/פעילות גופנית - תשתה לפי התחושה 2-3-4 כוסות

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זירו.

קפה.

קפה עם סודה בצד.

תה נענע.

והכי חשוב - אל תשתה יותר מדי. לא צריך. מה שקראת, לא צריך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שליטה עצמית זה גם פתרון. אני למשל שותה אך ורק מים כל השבוע- ומיצים ממותקים רק בסופ"שים (וגם אז, מאוד במידה. אני לא מחסל בקבוק קולה ביום...)

לא מרגיש במהלך השבוע כזה חיסרון. פעם בכמה שבועות בלימודים אולי פחית שתיה פה ושם, לא משהו על בסיס קבוע.

אגב, אחת הדרכים שלדעתי הכי עוזרת להימנע מהשיעמום ממים זה להתאמן במשהו אינטנסיבי מספיק שגורם להרבה הזעה, אחרי האימון מים ירגישו לך כמו הדבר הטעים והנפלא עלי אדמות.

פורסם

ראשית העצות שלכם מעולות ונשמעות טוב, נתחיל עם קנקן ופלחים של לימון וגם נענע נשמע אחלה, בנוסף ראיתי גם אופציה לשייק פירות על בסיס מים או תפוזים, למרות שאני לא בטוח שזה פחות קלוריות, נמשיך לעבוד על העסק! לגבי התה קר, להכין קנקן תה רגיל, להוסיף סוכר ולהכניס למקרר?

מה אומרים על תרכיזים למיניהם, אני מתכוון לדיאט, אותו נבלה כמו מיץ רגיל או שזה בסדר?

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

• תוכן חדש...