Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט העני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלת"ק

לפני שנה וחצי קניתי את הגטס שלי, והיה לי אותו תקציב כמוך, רק שהייתי חייל עני ולא סטודנט עני ( ;) )

בכל אופן, את הגטס קניתי ב9.5 אלף שקל כשהמחירון עמד על 13.5 אלף שקל, היום תוכל למצוא דגם חדש יותר (דור שני זה 2006 ומעלה, תשים לב לפי פנס הערפל האחורי שנמצא באמצע הטמבון ולא בצד) בסכום של 10 אלף ש"ח ברמת גימור בסיסית וגיר ידני, ולהשאיר עוד כמה אלפים ליישור קו.

באופן אישי היישור קו שלי גרם גם להורדה במחיר של הרכב, מראש ידעתי שצריך להחליף מיסב, גומיות ציריה ולמתוח רצועת הגה (שכל זה עלה לי בערך 500-600 שקלים, שוד לאור יום)

פורסם

אני נוטה להאמין שפותח השרשור מכיר ארת האופצייה של תחבורה זיבורית, וכבר בדק את האפשרות הזו.

כמו שכת דוב: ב10k אפשר לקנות היום רכב סביר, השוק מוצף במכוניות.

גטס ב10 ועוד 5 בצד על כל צרה לדעתי יכולים להספיק בהנחה שהתחזוקה השוטפת נלקחה בחשבון, גם אקסנט משנות האלפיים עם יישור קו קטן מומלצת מנסיוני אני מכרתיב6 כזו שמורב עם טסט ארוך, אם תמצא כזו שמורה יישאר לך בסוף עודף...

אני אישית מעולם לא שילמתי יותר מ11k על רכב והקילומטרז שצברתי עם מכוניות ישנות מאוד גבוה, מבחינה כספית זה אפשרי וחסכוני בשורה תחתונה.

קנה רכב הכי שמור שתמצא, ושים כסף בצד.

תתחדש!

Sent from my CW-Vi7 using Tapatalk

פורסם

בקשר לתחבורה ציבורית ואריאל, כאחד ששירת באיזור ואחותי מסיימת כבר שנה שלישית באוניברסיטה שם:

לא חסר נסיעות! אתה שם 10 שקל לחבר\מכר מהלימודים ומגיע עד הבית או מאוד קרוב לשם.

דבר נוסף זה שיש קו 275 אם אני זוכר נכון, שמגיע מנתניה דרך רעננה עד אריאל, הוא אומנם עובר בערך פעם בשעה, אבל בשעות נוחות בבוקר, ובמקרה הגרוע זה 2 קווים שמגיעים מאוד מהר מאריאל לרעננה (86\286 וכל קו מצומת סגולה).

פורסם

קבל דוגמא לשנים מפורום מכירה במחיר זול מאוד שיכולים להיות מצוינים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?606372-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%95-95-1400

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?605457-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%99%D7%95%D7%A8%D7%95-%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A4%D7%98-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2002

לי אישית הייתה דהייטסו שרייד בזמן הלימודים שנקנתה בקצת יותר מעשרת אליפים שח ושירתה אותי קרוב ל-100K ללא תקלות משמעותיות. לקחה אותי לחרמון, לסיני, לשבילי השדות, דירה העברתי איתה ועוד מיני פעילויות נועזות שהשתיקה יפה להם.

אל תמכור את נשמתך לשטן ההלוואות והתשלומים, במקום לקנות ביותר ממה שיש קנה בפחות ממה שאין, אפשר למצוא מציאות בכמה אלפים ונשאר עוד ספיר לתיקונים\ דברים אחרים. ומקסימום אם נופלים על תקלה גדולה גורטים.

אך בכיף הייתי לוקח היום את האונו הזאת אם היא אכן טובה כמו שהיא נראית זה פשוט כיף של אוטו.

• תוכן חדש...