Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור על אי בודד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

image.jpg

אנשים הגיעו לאי בודד.

מצאו שם מישהו שספינתו נטרפה לפני שנים, וחי באי אליו הגיע ולא יכל לצאת ממנו.

היה שם 30 שנה.

מאוד שמח לראות שהגיעו לחלצו, ועשה למחלצים סיור באי.

הראה למחלציו מה עשה בשלושים השנה בבדידותו.

היה משועמם. ובנה.

תחנת כח ליד המפל, בית ספר לעצמו, בית במרכז האי, בית בחוף לסופי שבוע.

ושני בתי כנסת.

שאלו אותו מדוע אדם בנה הכל - ענה כי אוהב לבנות, זה תחביבו, והיה משועמם.

שאלו ״למה בנית 2 בתי כנסת?״.

ענה ״לשלהם אני לא הולך״.

הייתי היום עם חברים בהשקה במפגש הצפוני בקפה גרג חוצות המפרץ.

השקה יפיפיה.

פגשתי עשרות חברים וראיתי מכוניות יפיפיות.

אחכ נסענו 4 דקות למפגש ארומה ביג.

מפגש יפיפה.

פגשתי עשרות חברים וראיתי מכוניות יפיפיות.

לא צריך 2 בתי כנסת.

הערה:

תמונות וכו נשאיר לשרשורי המפגשים.

זה חומר למחשבה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הבעייה היא באותו איש בודד, שמצא את הפתרון ע"י הקמת 2 בתי כנסת:

למחלציו, שהגיעו מבחוץ ואינם מעורים בנסיבות, הדבר נראה הזוי. אבל אותו ניצול בודד נשמע כאדם רב מעש ותושיה ועל כן אינני שולל את הרציונאל שהביאו למעשה ההזוי לכאורה.

ואולי הבעיה איננה נמצאת אצל אותם חברים שבחרו להפריד מפגשים - אותם שבחרו שלא למצוא דרך להתגבר על המחלוקות ולדבוק באחדות החברית, וחרף זאת בחרו 'להפריד כוחות'.

דעתי שהבעייה חבויה אצל אותו גוף שמתיימר לאחד את החברים, אך תחת לפעול לטובת החבר הוא פועל לטובת כבודו שלו, כאשר בדרך להשגת כבוד, פרסום, חשיפה והדר - הוא לא בוחל בלחתור תחת אותם חברים, ובדרך יוצר/ יצר את הפילוג.

ולדעתי, רק דעתי - לא זו טובת החבר הבודד.

נ.ב.: בעבר, בימים שהפורום הזה היה פעיל ותוסס, היה מי שדיבר על "שורת המקהלה", אותה מקהלה שמתיישרת עם המנהיג ורעיו למפלגה. אפשר והמנהיג הוא בעצם המקהלה.

פורסם

ויש גם תובנות אחרות

מדינה חופשית... שכל אחד יהיה היכן שהוא רוצה

שבת שלום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ובנה.

... בית ספר לעצמו

אמנם איני מכיר את הנמשל (שניתן להבינו מהמשל)

אבל הייתי גם בודק מה למד האיש במשך שלושים שנה באותו סו-קולד ״בית ספר״.

ייתכן מאוד שכמו במקרים דומים בית הספר הוא הביצה והאיש הוא רק יתוש שיצא ממנה.

The first one to get angry loses

פורסם

רז ואסף.

נחמד להציג את הצד המיתמם והמשתומם, פחות נחמד היה למי שנכח בזמנו במפגשים והרגיש שאינו רצוי.

איתמר הקים מפגש ובית טוב לא מתוך רצון לפלג אלא מתוך הצורך להמשיך וליהנות בימי שישי עם החברים מהמועדון, כפי שוודאי ראיתם, טוב להם.

ירצו יחברו, לא ירצו לא יחברו, ילדים גדולים שלא צריכים משלים שחוקים או ביקורת צינית ולועגת.

תודה, אבל לא תודה.

קובי

פורסם

מי שציני פה הוא אתה.

חפש בגוגל "מה זה ציני" ותראה שהעמדה שלך, הטענת כאילו לי יש מניע אחר, לועג - היא העמדה הצינית.

בעיניי תמוה שיש שני מפגשים טובים במרחק זעום זה מזה, וכתבתי את הודעתי על מנת לאחד. פגשתי חברים בשני המפגשים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז שלום,

תמה אני על תמימותך: האם ראית פעם לאחרונה יהודים שמקבצים אותם יחדיו והם מסתדרים?

אין סיכוי שזה יקרה.

אמנם, החומר למחשבה שלך, כפי שאתה קורא לו - הוא מבורך ואני חושב כמוך, אבל מזמן מזמן, לפני למעלה מ- 15 שנים כבר הבנתי שהדבר בלתי אפשרי, ואני זאב בודד. לא חבר פה, ולא חבר שם. למותר לציין שאם מישהו צריך עזרה או שואל לעצתי - אני מתייצב מייד.

זכורני שפעם באתי למפגש כזה, עוד בימיו ברמת גן, ליד האצטדיון, והציג שם מישהו (כמובן שלא אגיד את שמו) איזו מכונית/ספינה מדהימה ביופיה, ברמת שיפוץ גבוהה מאד. הוא חג סביבה כמו תרנגול מתנשא, וכשהתקרבתי והחמאתי לו - לא זכיתי אפילו לחיוך. שאלתי אותו מי ביצע את עבודת הצבע - ואין תשובה. התקרבתי אליו ושאלתי שוב: מי ביצע את העבודה? -"מישהו!" הייתה התשובה.

אמרתי לו: תקשיב, כולנו כאן משפצים, עבודת הצבע שביצעו כאן היא ממש יפה ומצאת חן בעיניי והייתי רוצה שאותו "מישהו" יעשה גם לי עבודה שכזו. הוא צמצם עיניו בכעס ורק אמר - 'תה לא מכיר אותו בין כה וכה!.

עכשיו, כאלה סיפורים יש לי לא אחד ולא שניים.

אם הבסיס אמור להיות שיתוף, אחווה ועזרה הדדית - אין סיכוי שזה יצליח. שמע לי. ואני כמובן אומר זאת בצער רב.

פורסם
רז ואסף.

נחמד להציג את הצד המיתמם והמשתומם, פחות נחמד היה למי שנכח בזמנו במפגשים והרגיש שאינו רצוי.

איתמר הקים מפגש ובית טוב לא מתוך רצון לפלג אלא מתוך הצורך להמשיך וליהנות בימי שישי עם החברים מהמועדון, כפי שוודאי ראיתם, טוב להם.

ירצו יחברו, לא ירצו לא יחברו, ילדים גדולים שלא צריכים משלים שחוקים או ביקורת צינית ולועגת.

תודה, אבל לא תודה.

קובי

ג'ק ידידי

כמי שאתה ואני מכירים טוב את המנגנון של המועדון זה לא קשור לאיתמר, הוא קיבל הנחיה וביצע נקודה.

הפרישה של איתמר עם עוד קומץ קטן של חברי מועדון לא תרמה למועדון ה-5 אלא יצרה אנטגוניזם כזה שעשרות חברי מועדון מהצפון הפסיקו חברותם במועדון. אז זה מה יש...

ועכשיו אולי מישהו במועדון מחפש סולם לרדת ...

נשמח לראותך במפגשי הצפון , ולא משנה באיזה...

סמוך על הדודג' :-)

פורסם

DODGE 55 וחבריו

רדו לנו מהזנב , "קיבל הנחייה וביצע?" תקרא טוב את מה שאתה כותב בפסקנות מטופשת ,עסקו בעניינכם תהנו מהמפגש הצפוני ואל תנסו לסכסך שוב .

חברי המפגש הצפוני פוקדים את הלול ואת מפגש מועדון ה 5 ומתקבלים בברכה ובאהבה . וכך גם חברי מועדון ה 5 שפוקדים את המפגש הצפוני .

רז שמגיח פעם ב... , עזוב את השטויות תגיע לאן שמתאים לך ,אל תנסה לפשר , לגשר או כל קשקוש אחר.. מדובר באנשים מבוגרים שבוחרים בחירות . אז אני ממליץ לכולם להתמקד בשיפוץ רכבי אספנות ולשמוח בשמחת חבר ששיפץ רכב ולא לבזבז מילה כתובה על דעה נבובה

איתמר

כן DODGE 55 אני חותם בשמי .

ועוד משהו, חסכו את התגובה כי לא תהיה תגובה נוספת שלי .

שנת שיפוצים מוצלחת לכולם

דגל המועדון 1.JPG

ג'ק ידידי

כמי שאתה ואני מכירים טוב את המנגנון של המועדון זה לא קשור לאיתמר, הוא קיבל הנחיה וביצע נקודה.

הפרישה של איתמר עם עוד קומץ קטן של חברי מועדון לא תרמה למועדון ה-5 אלא יצרה אנטגוניזם כזה שעשרות חברי מועדון מהצפון הפסיקו חברותם במועדון. אז זה מה יש...

ועכשיו אולי מישהו במועדון מחפש סולם לרדת ...

נשמח לראותך במפגשי הצפון , ולא משנה באיזה...

• תוכן חדש...