Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחראי ראשי כדאי שתבדוק שיש נציג רשמי שלהם באתר. הוא אפילו שלח לי הודעה.

אני לא מבין מה הפיסקה האחרונה שלך באה להגיד, מצד אחד אתה מרמז לכך שאני מחרטט ומצד שני בתגובה הקודמת אתה אומר שאתה מדבר בכלליות לאנשים. בוא תשים את הדברים על השולחן ותגיד מה שאתה חושב ואני ינסה להוכיח לך שאני דובר אמת.

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לידיעתך, קראתי את החוזה והם גם מודעים להפרתו זה א.

לגבי מה אני רוצה כתבתי- תתאמץ ותמצא.

ברשותך אני מפסיק להגיב לך.

מאחר ואתה כזה איש נחמד אני לא אתעצל ואעלה חוזה מכירה זהה לשלך ובו רשומים הסעיפים הרלוונטיים באשר לעיכוב במסירה ו\או ביטול עסקה חד צדדי ו\או נזקים ישירים ועקיפים.

במקרה יש לי כמה כאלה פה בחדר

ברשותך כמובן.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני לא אמרתי שאתה מחרטט. אתה שוב קופץ למסקנות.

אם פנה אליך נציג רשמי - סחטיין. אני לא ראיתי אותו הרבה חודשים, אבל, כאמור, אני לא עובד האתר ואני לא מיודע לגבי הפעילות המסחרית.

אני גם לא אמרתי שאתה משקר. אתה אמרת שאתה לא מספר את כל האמת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
^^^ מה שפאלו כתב ואוסיף

קיבלת פתרונות לא משפטיים , פניה להתערבות של חבר היא פעולה נכונה.

מתשובותיך היה ניכר שאתה משפטן / עו"ד.

סכום התביעה הוא פונקציה של הרצון לשלם אגרה.

לתבוע יכול כל אחד, לא כל אחד יכול לזכות. קל וחומר בסכום תביעתו.

אתה / עו"ד שלך , יכול להביא מקרה אחר בו זכו בסכום משמעותי בסיטואציה דומה? שנחכים.

מאחל לך הצלחה בכל פתרון שיהיה ראוי בעיניך.

חיפשתי בשני אתרים משפטיים שאתה בטח מכיר נבו ו LAWDATA לא מצאתי.

מעניין על מה העו"ד המלומד מבסס את עמדתו שמגיע לך?

אין בעיה שכל אחד יכתוב מה שהוא חושב, אבל חבל לבזבז אנרגיה על דברים שאתם לא מבינים בטענה ש-״מה יצא לך מזה״ במקום לדבר לעניין ומה אפשר לעשות.

מאיפה הבאת את המסקנה שאני מאיים פה על צמפיון? מתי פניתי אליהם בכל הפוסט הזה?

שימוש בהליך אזרחי הוא לא איום ובטח שהוא לא נעשה כלפיהם באופן ישיר.

סה״כ באתי לקבל קצת מידע מאנשים שמבינים עניין ורוב מה שקורה פה זה צרות עין של אנשים שלא מבינים עניין.

לבסוף אני אומר שוב, אין לך ולשאר החברים טעם לקפוץ למסקנות משפטיות חסרות בסיס.

אני מעדכן שנשלח מכתב התראה מעורך הדין שלי וחבר העבירו בקשה לבדיקה. בנוסף, קרו עוד כמה דברים בדרך, ככה שדברים כן מתחילים לזוז. ככה עדיף מאשר להגיע לתביעה שבסופו של דבר תפגע בהם יותר.

יש לך מושג קלוש מי עונה לך מה השכלתו ומה מידת הבנתו?

ואיך הגעת לצרות עין. לך הפתרונים.

ראשית, זה שהם הציעו משהו זה יפה מאוד, אבל גם לדעתי וגם לדעת עורך הדין (בוא נתן לו קצת קרדיט שהוא מבין עניין) אין בהצעות אלו משום פיצוי הולם. לגבי מה אני יטען, כבר כתבתי לך מה אפשר לטעון ומה סביר לעשות. תתקדם, חבל שאתה נתקע על איך לא לעזור.

תודה.

תרשה לי לגחך בקול.

תן לי 100 ש"ח על כל תביעה שנדחית או מתקבלת בחלקה הקטנטן לעומת מה שתובעים.

הוכחת את כל מה שרצית הפרת הסכם, חוסר תום לב וכו' וכו' וכו' זה נהדר אבל לא מספיק ,כי צריכים להוכיח את גובה הנזק עצמו.

בטח אתה מכיר בע"פ את ע"א 355/80 אניסימוב נגד מלון טירת בת שבע

וכאן ככל שאתה מגלה ( ואתה לא מגלה הכל מסתבר ) הנזק שלך אחרי מה שהוצע לך הוא אפסי.

אבל מה אנו מבינים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בתור אחראי ראשי כדאי שתבדוק שיש נציג רשמי שלהם באתר. הוא אפילו שלח לי הודעה.

אני לא מבין מה הפיסקה האחרונה שלך באה להגיד, מצד אחד אתה מרמז לכך שאני מחרטט ומצד שני בתגובה הקודמת אתה אומר שאתה מדבר בכלליות לאנשים. בוא תשים את הדברים על השולחן ותגיד מה שאתה חושב ואני ינסה להוכיח לך שאני דובר אמת.

ההוכחה היא מסמכים.

מה שקוף נינג'ה ניסה להגיד זה שהרבה פעמים באו לכאן אנשים, עם דודים עורכי דין ונינים ששמם שמעון מזרחי.

אף אחד לא חזר עם עדכון מרגש ואלו שכן לא יכלו לספק הוכחות כמו פסק דין, מסמך כל שהוא ללא פרטים מזהים וכדומה. בקיצור חרטטו. אלו שכן הגיעו לפשרות הגיוניות כן סיפקו הוכחות וזכו לתודה.

מה שמנסים להגיד זה רד מהעץ, ולפני שאתה סומך על עו"ד שמבטיח הבטחות, בדוק את כל המידע שניתן לך כאן.

אני גם, כמו ישה, אשמח לקרוא פסק דין מעניין מהתחום עם פיצוי גבוה על עיכוב במסירת רכב.

בשורה התחתונה: לצ'מפיון לא יזיז סכום כסף כזה או אחר לפה או לשם.

בגלל זה ייעצו לך לנסות להגיע לפשרה [ע"י תקשורת, פניה לחברה] שתטיב עמך ולא לחפש צדק או פיצויים כמו בסרטים.

שיהיה בהצלחה, מקווה שתגיעו לעמק השווה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
דרך אגב לצוות הפורום- חבל שאין פה גילוי נאות שחברת צמפיון מממנת את הפורום שאתם חלק ממנו.

ממש אשכרה מממנת, בצורת פרסום או מעבירה מדי חודש כספים לבעלי האתר.

יש לך הוכחות לכך?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
מאחר ואתה כזה איש נחמד אני לא אתעצל ואעלה חוזה מכירה זהה לשלך ובו רשומים הסעיפים הרלוונטיים באשר לעיכוב במסירה ו\או ביטול עסקה חד צדדי ו\או נזקים ישירים ועקיפים.

במקרה יש לי כמה כאלה פה בחדר

ברשותך כמובן.

נינג'ה

תעלה , לא צריך את אישורו לכך, למרות שלא בהכרח שלך זהה לשלו

נלמד ונחכים.

זו מטרת הפורום

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אני לא אמרתי שאתה מחרטט. אתה שוב קופץ למסקנות.

אם פנה אליך נציג רשמי - סחטיין. אני לא ראיתי אותו הרבה חודשים, אבל, כאמור, אני לא עובד האתר ואני לא מיודע לגבי הפעילות המסחרית.

אני גם לא אמרתי שאתה משקר. אתה אמרת שאתה לא מספר את כל האמת...

נחמד מצדך להתחבא מאחוריי האשמות ואז להגיד לו האשמתי. ועצם זה שלא ראית את הנציג לא אומר שאתה לא יודע שהוא פה- כפי שטעמת כבר.

אשמח אם תראה חי איפה אמרתי שאני לא אומר את כל האמת. והשאלה האם אתה מבין את המשמעות של מה שאמרתי.

פורסם
נחמד מצדך להתחבא מאחוריי האשמות ואז להגיד לא האשמתי. ועצם זה שלא ראית את הנציג לא אומר שאתה לא יודע שהוא פה- כפי שטעמת כבר.

אשמח אם תראה חי איפה אמרתי שאני לא אומר את כל האמת. והשאלה האם אתה מבין את המשמעות של מה שאמרתי.

1. אמרתי, אם פנה אליך נציג, כנראה שהוא עוד כאן, אבל לא פעיל ציבורית.

כאמור, אין לי קשר לפעילות הנציגים, מעבר לזה שלנציג מאושר מותר לפעול ולכזה שלא אסור.

2. כאן אמרת שאתה לא אומר את כל האמת:

אך המקרה שלי נסיבותיו ייחודיות, חלק שפירטתי וחלק שלא.

לא להביא את כל העובדות זה לא להגיד את כל האמת.

אתה עדיין לא ענית לי כמה עלה עורך הדין.

פורסם
חיפשתי בשני אתרים משפטיים שאתה בטח מכיר נבו ו LAWDATA לא מצאתי.

מעניין על מה העו"ד המלומד מבסס את עמדתו שמגיע לך?

יש לך מושג קלוש מי עונה לך מה השכלתו ומה מידת הבנתו?

ואיך הגעת לצרות עין. לך הפתרונים.

תרשה לי לגחך בקול.

תן לי 100 ש"ח על כל תביעה שנדחית או מתקבלת בחלקה הקטנטן לעומת מה שתובעים.

הוכחת את כל מה שרצית הפרת הסכם, חוסר תום לב וכו' וכו' וכו' זה נהדר אבל לא מספיק ,כי צריכים להוכיח את גובה הנזק עצמו.

בטח אתה מכיר בע"פ את ע"א 355/80 אניסימוב נגד מלון טירת בת שבע

וכאן ככל שאתה מגלה ( ואתה לא מגלה הכל מסתבר ) הנזק שלך אחרי מה שהוצע לך הוא אפסי.

אבל מה אנו מבינים.

כמו שאמרת- עורך הדין מלומד ולכן הגיע למסקנה הזאת. בניגוד לכמה אחרים פה בפורום. ואני אתן לך עצה להמשך הדרך- זה שאתה יודע לחפש בנבו ובתקדין ולא מוצא פסד רלוונטי, אל תתייאש זה לא אומר שביהמש יפסוק כך או כך. כל מקרה שונה מקודמו.

לגבי הנזק אמרתי הכל. מה שלא חשפתי זה את תאריכי השיחות ודברים כאלה לא רלוונטים.

אתם פשוט מסרבים להפנים שיש פה הפרה חוזית ברת נזק. קשה לי להבין למה ועל סמך מה.

פורסם
אתם פשוט מסרבים להפנים שיש פה הפרה חוזית ברת נזק. קשה לי להבין למה ועל סמך מה.

אתה פשוט לא קולט.

אנחנו הבנו מצויין. אפילו מסכימים.

רק שהנזק קטן מכדי שיישתלם לתבוע אותו עם עו"ד, אלא אם הוא טורח עבורך בחינם או עובד עבור אחוזים.

עכשיו תגיד, כמה לקח לך עורך הדין?

פורסם
1. אמרתי, אם פנה אליך נציג, כנראה שהוא עוד כאן, אבל לא פעיל ציבורית.

כאמור, אין לי קשר לפעילות הנציגים, מעבר לזה שלנציג מאושר מותר לפעול ולכזה שלא אסור.

2. כאן אמרת שאתה לא אומר את כל האמת:

לא להביא את כל העובדות זה לא להגיד את כל האמת.

אתה עדיין לא ענית לי כמה עלה עורך הדין.

אמרת שאתה לא יודע אם יש פה נציג. קצת סותר.

בכל מקרה זה שלא הבאתי את כל העובדות לא אומר שאני לא דובר אמת. העובדות הם לא רלוונטיות.

פורסם
אתה פשוט לא קולט.

אנחנו הבנו מצויין. אפילו מסכימים.

רק שהנזק קטן מכדי שיישתלם לתבוע אותו עם עו"ד.

אבל לא אמרתי שאני תובע עם עורך דין.

פורסם

לפנות לתביעות קטנות כבר הצעתי לך מזמן.

אמרת שאתה לא יודע אם יש פה נציג. קצת סותר.

בכל מקרה זה שלא הבאתי את כל העובדות לא אומר שאני לא דובר אמת. העובדות הם לא רלוונטיות.

אמרתי שאתה לא מספר את כל האמת, לא שאתה לא דובר אמת.

זה לא אותו הדבר...

אמרתי שאין נציג בפורום. אמרתי שפנה אליך, אז אמרתי שטעיתי וכנראה שיש, רק משום שלא נתקלתי בו בפורום, הנחתי שפרש.

עכשיו תגיד, כמה לקח לך עורך הדין?

פורסם (נערך)
ממש אשכרה מממנת, בצורת פרסום או מעבירה מדי חודש כספים לבעלי האתר.

יש לך הוכחות לכך?

לא יודע איך היא מממנת אבל מממנת זה בוודאות. אני נמנע מלהתייחס יותר לנושא הזה כי קיבלתי אזהרה כל כך ממנהל האתר.

עריכה אחרונה על ידי Bar fadida

• תוכן חדש...