Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לא מחפש סיבות להסתכסך ולא נראה לי שזו סיבה לסכסוך.

מי שרוצה סיכסוך - ייצר את זה גם מאפס (אני גם לא אומר שהשכנה מחפשת סיכסוכים. יש לה קופת שרצים אחרת. לפחות בעיניי).

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בוא נגיד ככה, אם התלוננת על שטיח מושתן וקיבלת חדש כמחוות פיוס אז סירוב לקחת אותו והתעקשות להשאיר את הישן המושתן לא יגרום לגברת לחשוב עליך מחשבות טובות. זה עניין של צודק מול חכם. אבל שוב, אתה מכיר את הסיטואציה יותר טוב מאיתנו.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש שכנים רעים יותר ורעים פחות.

לי יש שכנים עם 4 רכבים למשפחה שכל אחד מהם חונה על מקום וחצי באזור של מצוקת חנייה, פניה מנומסת בעניין נענתה ב"לך תזדיין", ממש ככה.

2 הסנטים שלי? תגיד תודה שיש לכם שכנה ש"רק" קנתה לכם שטיחון חדש.

חבל להתחיל ריבים על כלום ושום דבר מול אנשים שאתה רואה ותראה כל יום במשך הרבה מאוד זמן.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם הייתי במקומך, והייתי נחוש שלא לקבל את מתנת הפיוס, הייתי עושה את זה בצורה נחמדה יותר - ניגש לשכנה, מודה לה מקרב לב על האכפתיות שהיא הפגינה (לא בצחוק) ומסביר שאתה לא צריך שטיח חדש ומחזיר לה אותו.

בעניין שאר הבעיות שלה, ככל הנראה הייתי תולה שלט בלובי עם בקשה שלא לפזר "זבל" בחצר. זאת מבלי לנקוב בשמה כמובן.

Sent from my iPhone 8s Edge

פורסם

לא הבנתי, כלב השתין לך על השטיחון לא פעם ואתה עדיין משתמש בו?

אתה/ם לא מבינ/ים כמה חשיבה יש במהלך של השכנה.

השכנה שלך גאון! ואתה צריך להתעלות עליהה ולעשות מה שהגאון רשם לך בהודעה #5

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)
אם הייתי במקומך, והייתי נחוש שלא לקבל את מתנת הפיוס, הייתי עושה את זה בצורה נחמדה יותר - ניגש לשכנה, מודה לה מקרב לב על האכפתיות שהיא הפגינה (לא בצחוק) ומסביר שאתה לא צריך שטיח חדש ומחזיר לה אותו.

בפורום אחר:

"היי חברים,

גיליתי שהכלב שלי השתין לשכן על הדלת, איזו פדיחה!

הפעמתי צעדיי לחנות הקרובה, רכשתי שטיח חדש, ושמתי לו בכניסה לבית. השארתי את התווית בשביל שידע שלא חסכתי.

אך אליה וקוץ בה - היום אני מגלה שהשטיח חזר לקומה שלי, השכן העדיף שטיח עם שתן על הנסיון שלי לפייס אותו..

האם השכן קצת דושבאג?"

תכלס כן :\

סורי

גם אם אתה לא מסכים עם ההתנהלות שלה, והרי שברור שהיא *ניסתה* לצאת בסדר גם אם הדרך שלה לא היתה לטעמך, אפשר להגיב בצורה נעימה ומנומסת.

אתה קצת מזכיר לי שרשור מקביל מפורום דיטיילינג, על ההוא שהפיל אופנוע ושרט רכב, השאיר פתק בשביל לפצות את השכן כדין - והשכן במקום לקחת את זה למקום טוב בחר לקחת את זה למקום מגעיל. בחיים אני לא אבין איך אנשים לא קולטים שהאינטרס לשכנות טובה הוא אינטרס דו-כיווני, don't shit where you eat.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לצערי, המקרה הזה נדיר

כל הכבוד לשכנה שלך אנשים צריכים ללמוד ממנה.

האמת שבגלל מה שאני קורא ברוב הסיפורים מהסוג הזה, חשבתי שהמשך הסיפור יהיה שהשכנה תרים את החלוק, תתיישב על השטיח לצד הכלב, ותעשה גם קלה וגם כבדה על השטיח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה מזכיר לי 'חברה' של אשתי שבגלל שכעסה עלינו החליטה להביא מתנה ליומהולדת של הילדים ב 50 שקל והשאירה את המחיר, זה מעליב וזה יותר מגעיל ומרתיח מאשר שלא הייתה שמה מתנה בכלל.

פות"ש, עשית טעות ובעצם ירקת לה על הפרצוף אחרי שניסתה להיות נחמדה, אל תצפה שהיא תפסיק ללכלך אלא שתעשה לך פרצופים ותתנהג אליך מגעיל. ותהיה בטוח שהיא לא תעשה את הטעות הזאת שלהיות נחמדה אליך שוב פעם.

פורסם

לא לרדת על פות''ש הנכבד,

יש פתגם שאומר

''לא מדובשו ולא מעוקצו''

לפי רקע קודם שתואר יש אנשים כאלה גועלים שלא הייתי מוכן לקבל

כלום מהם.

פורסם

יוסי - הוצאת לי את המילים מהפה.

יש אנשים שגם אני לא אהייה מוכן לקבל מהם כלום.

לא ביקשתי שיחליטו לי מתי ואם להחליף שטיח.

רק ביקשתי שיפסיקו להשתין.

That's all.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

אף אחד לא אמר שהיא היתה *צריכה* להחליף לך שטיח, כן נאמר שה*רצון* שלה היה (לפי הסיפור שלך) ממניעים טובים. בגלל שלא אהבת את הדרך התנהגת בצורה מבזה.

אנחנו כל הזמן מתלוננים, ובצדק, על חוסר התרבות בארץ. מצד שני הנה דוגמא למישהי שניסתה לצאת בסדר ובתמורה חטפה יריקה לפנים. ייתכן שבפעם הבאה שתהיה אי הבנה עם שכן היא תלמד מהניסיון איתך ופשוט תתעלם, נדמה לי שאומרים "מי שנכווה ברותחין ייזהר בצוננין".

אנשים טועים, כולנו טועים. השאלה היא איך מגיבים לאחר הטעות והאם לוקחים אחריות על המעשים שלנו. היא - כן. אתה, ובכן, פחות /:

אין כאן שום דבר אישי חבר, סביר להניח שאתה אחלה גבר, אבל בקטע הזה מדבריך נראה שיצאת די רע. אתה יכול לומר לה בהזדמנות תודה על הרצון הטוב אבל שאתה אוהב את השטיח שלך (או וואטאבר), אתה יכול שלא.

תחשוב איך אתה היית מרגיש אם היית מתנצל בפני מישהו והוא היה מבזה אותך, אני בספק ענק שהיית חושב שזו התנהגות סבירה.

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני חושב שקצת הגזמת עם ה"מבזה" וכו'.

אפשר לחשוב שכולם צדיקי עולם פה.

אני לא מתיימר להיות כזה (מצד שני - אני גם לא מלך השטנים. ממש לא).

אבל יודע מה ?

אני אשם.

אשם.

אני אשם שלא הרחבתי מדוע דעתי עליה מוטית מההתחלה (היא לא מוטית. היא נבנתה ע"ס עובדות שקרו) :

* כי מי שמשאיל ממני ציוד ולא מחזיר (אלא רק לאחר תחינות שלי) - פעם הבאה אני שולח אותו לאלף עזאזלים. גם עם שטיח לדלת של בית.

** כי מי שלא פותח את הדלת לילד שלו (שמצלצל לאחר שחזר הביתה מבי"ס בלי מפתח), כי אמא שלו ישנה (!) או יצאה מהבית בלי ידיעתו ביודעה שאין לו מפתח (אבל לא השאירה מפתח אפילו לא אצל השכנים ובפאלפון לא עונה כמובן) וכמובן שהמסכן הוכנס אצלנו הביתה - מחוק אצלי.

אולי גם אצלכם.

אבל בכ"ז שאלתי, כי היה לי ספק.

אז עכשיו אין לי, תודה לאל.

• רעיון גרוע 1

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מחוק או לא, אתה עדיין צריך לגור לידו.

בגלל זה כדאי לשמור על יחסים תקינים גם אם לא ממש מסמפטים את הבנאדם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אבל חולגי, מה זה קשור?

אתה שואל על סיטואציה, ומקבל תשובה על סיטואציה.

זה שהיא לא פותחת את הדלת בזמן ושאבא שלה הוא דארת' ויידר זה לא מאוד רלוונטי לסיטואציה...

האמרה שלך שהיה לך ספק אבל אחרי שקיבלת את אותה תשובה שלילית מ90% מהאנשים בשרשור אז עכשיו אין לך ספק אומרת דרשני.

קצת כמו הבחור שמגיע לפורום ייעוץ עם שאלה "האם אלפא 159 3.2 תתאים בתור רכב משפחתי חסכוני?", מקבל תשובה שלילית, ורץ לקנות אותה. כאילו dude, למה פתחת את השרשור אם כבר קיבלת החלטה מראש? XD

• תוכן חדש...