Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערבא טבא.

מזה זמן מה - אחד מכלבי השכנים, שהוא היחידי שמשוטט בחדר המדרגות לא קשור ובלי בעליו, נוהג כנראה לעשות צרכיו על דלת ביתי (מניח גם שעל דלתות נוספות. זה בניין דירות משותף).

פנייה דרך הודעה (בשמי, לא בעילום שם, בהדבקה על לוח המודעות) - לא עזרה.

לפני כשבוע, אשתי פגשה בדיירת וסיפרה לה שהכלב משתין על דלתות הדיירים (הבנתי שהשיחה היתה דווקא נעימה ורגועה). השכנה הבטיחה לטפל בזה ולדאוג שלא יישנה.

היום אחה"צ, אני יוצא לחדר המדרגות - והופ - שטיחון הכניסה נעלם ובמקומו יש שטיח חדש ("לא מוכר" בקומה) ועם תגית של "חדש". השטיח הקודם (שכוחו עוד במותניו - אין לי ספק בזה: לא הסריח והשיר שערות פחות מהכלב הכי פחות שעיר שאני מכיר) - נעלם והיה כלא היה.

מה דעתכם:

א. כל הכבוד לשכנה על היוזמה !

ב. היתה צריכה לומר קודם (שמתכוונת לרכוש שטיח חדש) ולא להעלים את הישן.

(ג.please - תתחשבו בזה שאני - לא סובל אותה).

shoot.

tnx.

alfa 156 2.5.

פורסם

א + ב

כל הכבוד על היוזמה, מראה שהיא מכבדת אתכם ומראה על שכונות טובה, אבל, עדייןהייתה צריכה להגיד לכם, או יותר נכון, לדפוק לכם בדלת ולתת לכם את השטיח.

פורסם

לא רק שכל הכבוד, אלא החלטה נכונה. כלבים משתינים איפה שכבר קיים הריח שלהם, היא אמרה שתטפל בזה, ולהחליף שטיח זה כנראה הטיפול הכי יעיל (בנוסף כמובן לניקוי הדלת).

בקיצור, סורי, אבל זאת לא סיבה לכעוס עליה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ברבו גדול לשכנה, קרתה פדיחה, תיקנה, לא עדכנה אתכם כי ידעה שתגידו, עזבי לא נעים אין צורך, נשטוף נייבש הכל טוב, הגדילה ראש, כן ירבו שכנים כאלה (ולא כלבים מפשתנים כאלה)

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

פורסם

כדי להשלים את רצף המעשים, עכשיו תורך להעלים לה את הכלב ולהביא לה כלב חדש לחדר המדרגות

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לכו לומר לשכנה כל הכבוד ותודה על ההתחשבות. צריך לעודד אנשים שמתנהגים בצורה מתחשבת. אתה כמובן יכול להיות פוץ ולבקש את השטיח הישן (שכנראה משמש מחראה לכלב ברגעים אלה) אבל אם תעשה את זה, אתה יכול לשכוח מיחסי שכנות טובים עם הגברת.

יכול להיות שלשלט בלוח המודעות היא לא שמה לב, וגם זה לא תמיד מובן מאליו שאדם יהיה מודע לצרות של האחר בלי שיסבו את תשומת ליבו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה תעשה עם השטיח הישן?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
מה תעשה עם השטיח הישן?

מזתומרת,

יתלוש חלקים ריחניים ויפזר מתחת לדלת של השכנה

~devil~

פורסם

השכנה פעלה בתושיה ובהגינות. גם אם לא אמרה מראש שתחליף, בכל זאת נהגה יפה ויש לשבח אותה על כך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בוקר טוב.

התפתחויות מפתיעות - נמצא השטיח האהוב בחצר. הושם במקומו ואת החדש הנחתי בקומה שלה.

לא צריך אותו ולא נעליים. שמי שצריך בבניין - ישתמש.

שכנה טובה אמרתם ? שכנה שמפזרת זבל בכל החצר וחולצות ישנות של בית ספר של הילדים שלה - במקום להפוך לסמרטוטים / לשים במיחזוריות בגדים - מניחה אותם באמצע חדר המדרגות . אין אצלנו נזקקים, תודה. אבל העיקר - לא לשים בזבל (איזה זבל - כל יום שישי ערימת קרטונים באמצע החצר במקום להוציא ליד הפחים בחוץ שהאשפה תפונה... אח... העצלנות). צביעות לשמה. מכיר את אלה שמנסים להיות נחמדים. ולא - לא קונה את זה. 'צטער.

אז היא תגיד לי דבר או שניים על נקיון ?! (אמרתי בתחילה שלא סובל אותה).

לא רוצה לקבל ממנה שום דבר.

מעריך את דעתכם (הרוב) . לא חושב ככה.

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות שאתה צודק והיא באמת צבועה ומה לא,

אבל למה להתחיל מלחמות סתם על כלום? ובדיוק איפה שלא צריך? (דווקא איפה שנראה שהכוונה שלה הייתה טובה)

שים את האגו בצד תהנהן עם הראש כשאתה רואה אותה וזרום הלאה.

• אחראי פורום
פורסם

הייתי מוריד גז, היא ניסתה לתקן מה שברוב המקרים לא היה קורה.

אולי עשתה זאת בלי לדבר כי התביישה? הרבה אנשים לא יודעים להתמודד עם הערות כאלה (רעש, ליכלוך וכו׳).

אתה סובל ממנה מכלול של התנהגויות דומות וצברת עליה כעס (ובצדק) אז אפשר להבין את התגובה,

אבל אני הייתי נותן לה קרדיט על המחשבה והביצוע, לפחות בעניין הזה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מכיר אותה יותר טוב מאיתנו. בכל אופן אם מישהו שאני לא סובל היה גר לידי, לא הייתי מתעקש לחפש סיבות להסתכסך איתו. בטח שלא על שטויות כאלה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...