Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר וביום המיועד מוביל הבית מתפנה רק בשעת צהריים אשמח לקבל המלצות על חברות הובלה טובות באזור המרכז. איתרתי מספר שרשורים בנושא אך הם בני מספר שנים, ולכן אשמח לרשמים עדכניים.

מתלבטים לעניין חברת ניקיון מול ניסיון לאתר עוזרת בית ליום אחד, כאשר אשתי תסייע לה. מחיפושיי עולה כי היו הרבה הסתייגויות משיטות העבודה האגרסיביות של חברת הניקיון, אם כי דובר לרוב בדירות חדשות מהקבלן או לאחר שיפוץ מאסיבי (כאן מדובר בדירת יד שנייה שעברה צביעה בלבד). אם לדעתכם כדאי בנסיבות האלה להשתמש בחברת נקיון, אשמח לקבל המלצה אודות חברות שיכולות לספק שירות יישור קו (ניקוי ארונות, שירותים ואמבטיות, תריסים וכיוצ"ב) איכותי ואמין.

תודה!

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

הובלות עבודה עברית. חפש בגוגל. עשו לי אחלה עבודה, בלי דאווינים של טיפ ברגע האחרון (קיבלו ביוזמתי). כולל הרבה ג'אנק לא שיגרתי, ארגזים עם חלקי רכב וכו'...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לגבי חברת נקיון, אם אפשרי , ממליץ בחום לקחת עוזרת ולעזור לה לנקות במשך יום. הניקיון יהיה יותר יסודי , יותר טוב , בלי נזקים

במידה ותרצה לעשות פוליש לרצפה , תמיד אפשר לשכור מכונה ליום ולבצע את הפוליש לבד. זה לא כזה מסובך.

לי בפעמיים שלקחתי תמיד גם לכלכו את הקירות / דלתות עם ההשפרצות הבלתי נגמרות שלהם. ותמיד עוד בסוף דורשים טיפ לא קטן.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...