Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איסור תדלוק מעל ה-F

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מישהו יודע להסביר אחת ולתמיד, מה ההשפעות בעת תדלוק לאחר שידית

המשאבה קופצת לבד, ולהכניס עוד כמה ליטרים.

בספר רכב, קיה פיקנטו 2016 1.25 ל׳ אוט׳ רשום שלא לעשות זאת.

תודה מראש לעונים.

פורסם

דיברנו על זה כמה פעמים. הסיבה היא שצריך להשאיר במיכל הדלק מקום להתפשטות האדים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הדלק ישפך דרך צינור העודפים.

כנראה בסיבוב הראשון.

וסתם שפכת דלק על הרצפה.

באוטו שלי עם מנוע דיזל הייתי כל הזמן מתדלק ככה, עד שהסולר ממש מגיע עד גובה הפקק.

ובאמת היה נשפך קצת בסיבובים, עד שכל הבטנה של הגלגל שנמצאת למטה נספגה בסולר, צברה המון לכלוך ואפילו התעוותה מעט.

כשראיתי את זה, הפסקתי לתדלק עד הפקק.

תופעות לוואי אחרות לא היו.

פורסם
אז בגדול לא אמור להיות נזק לרכב, סך הכל X דלק שישפך לאויר

נוסף למה שנכתב אחריך, "סך הכל X דלק שישפך" זה לא נזק מספיק גדול לכיס (שלך או של המעסיק) ויותר מזה: לסביבה?!?

פורסם

אלי אם מדברים על איכות הסביבה אז בכלל צריך להפסיק לנסוע ברכב, בכל אופן טוב לדעת שמיותר לסחוט את הידית עד הסוף.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

נכון, אבל זה לא ריאלי באורח החיים של היום.

מצד שני, אני לא מבין מה התועלת לדחוף עוד כמה טיפות כשידוע על הנזק.

הרבה מתדלקים עושים את זה וזה מעצבן. אני מעדיף כמובן לתדלק בעצמי.

פורסם

לא כל הדלק ישפך, ישפכו אולי כמה גרמים. האוטו נוסע, הדלק נצרך ואחרי כמה ק"מ מפלס הדלק כבר לא יהיה עד הפקק.

הסיבה למילוי עד הפקק היא הגבלת טווח בין התדלוקים. עוד 3-4 ליטרים נותנים עוד יום וזה לא מעט.

עברתי מרכב שהיה לו מיכל דלק 60 ליטר לרכב עם מיכל 53 ליטר וזה מורגש. תדלוקים יותר תכופים וזה מפריע.

• תוכן חדש...