Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, לא חוקי, בלה בלה בלה. תחסכו את זה ממני.

במקום לקפל את הלוחית, מה דעתכם על מתקן שפשוט יזיז אותה מהדרך, חשמלית, כפונקציה של המהירות?

יש לי כמה רעיונות בנושא, ויכולת ביצוע של כל החלק האלקטרוני (אני במקצועי מתכנת embedded - ויש עוד בחור שיעשה את המעגל האלקטרוני).

אין לי שום כוונה מסחרית, רק כצעצוע חביב\גאדג'ט מועיל, לי ולכל מי שמעוניין.

אני צריך מישהו עם גישה למחרטה, שמסוגל לייצר חלק מתכתי, שישמש כתושבת ללוחית הרישוי.

הרעיון המקורי שלי הוא לחתוך את הלוחית באמצע, לאורכה, ולשים כל חצי ממנה על גבי תושבת שמחוברת לציר. כשהתושבות צמודות, הלוחית נראית שלמה לגמרי, ואין שום עדות למתקן הנורא שמסתתר מאחוריה (זה נראה כמו סתם תושבת, זוכרים?).

כשהתושבות נפרדות (הימנית מסתובבת ימינה ב90 מעלות, השמאלית מסתובבת שמאלה ב90 מעלות), שני החצאים מוסטים, ואין מספר קריא.

במהירות (שתקבע מראש), מיקרו-בקר שמחובר לספידומטר (שמעביר פולסים פשוטים וברורים, וגם אחיד למדי על כל הדו"ג-ים החדשים יותר) ישלוט בתנועה.

המנוע החשמלי שיזיז את כל זה יהיה servo high-torque של מכוניות על שלט.

המעגל יוזן מ12V, כמובן.

זמן התגובה של כזה דבר יהיה אפסי, ובנוסף יהיה סוויץ' על הכידון לoverride ידני.

זה בטוח יותר נחמד, הייטקי ומעניין (ובטוח, כן) מאשר קיפול\לכלוך הלוחית.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין סיכוי לפספס את החתך לאורך הלוחית במבט מקרוב.

מבט שוטר שבודק לדוגמא...

אם כבר..., אז מתקן שיפנה את כל הלוחית לכיוון מסוים.

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

זה יכול גם באותה מידה להזיז את כל הלוחית.

את זה כבר צריך לשבת ולראות. העניין הוא הקונספט.

אגב, חתך בלוחית יראו הרבה פחות טוב מאשר אום ענקי שתקוע באמצע הסיפרה "0", ויתר מוזרויות.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
כן ואם יהיה אחריך שוטר ברכב סמוי במקרה, אתה תוכל את כל הז**ן.....! :shock:

כן, ואם קיפלת את הלוחית אז הכל בסדר, נכון? :roll:

ליצן. NEXT!

פורסם

קיימים מתקנים הרבה יותר פשוטים, כל מה שצריך הוא כבל ומנוף.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
קיימים מתקנים הרבה יותר פשוטים, כל מה שצריך הוא כבל ומנוף.

זה בסך הכל שעשוע אינטלקטואלי, וחוצמזה, מה יותר נחמד ממתקן שמסתיר אוטומטית וחשמלית את הלוחית מעל 120 קמ"ש, ומחזיר אותה למקום ב100?

פורסם

אתה ממש לא צריך איזה אום ענקי...

אפשר גם לבטל את כל העניין החשמלי שסתם יסבך את העניין...

ציר פרפר, קפיץ נמתח, 2 לוחיות מתכת בגובה הלוחית ברוחב 3-4ס"מ, כבל גז באורך משתנה שרץ מאזור הלוחית עד לכידון לדוגמא...

ויש לך אחלה מתקן מכני שמוריד את הלוחית כלפי מטה מתי שאתה רוצה...

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

נסחפת... מצאת פיתרון מסובך לבעיה פשוטה.

אתה יכול לשים ציר לרוחב ולחבר את החלק התחתון עם גנטים אשר עם הרוח מעיפה קצת כלפי מעלה עם קיפץ רך אשר יחזיר כשהמהירות תרד.

יש עוד כמה פיתרונות פשוטים, אם תרצה אפרסם...

פורסם

עוד דבר,

בשנות השישים, האמריקאים השקיעו כ 3 מיליון דולר של פעם בפיתוח עט שיכתוב בחלל. הרוסים השתמשו בעיפרון.

פורסם

כמו שאמרתי, זה לא מסחרי ואין לזה שום מטרה מעבר ללהוות שעשוע נחמד וגם להועיל במעט.

אם באמת הייתי מוטרד כלכך, הייתי מקפל את הלוחית. אבל אני לא.

פורסם
עוד דבר,

בשנות השישים, האמריקאים השקיעו כ 3 מיליון דולר של פעם בפיתוח עט שיכתוב בחלל. הרוסים השתמשו בעיפרון.

אהבתי.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם
עוד דבר,

אבל מאז אפשר גם לקנות את העט הזה, והמפתח מחזיר את ההשקעה בריבית-דה-ריבית בתמלוגים ממכירות, בזכות טמבלים (כמוני, למשל) שקנו אחד כזה :lol:

פורסם

רעיון יותר פשוט: קנה מסך LCD בגודל לוחית הרישוי עצב עם תוכנה גרפית פשוטה את הרקע ומספר הרישוי שלך ,בזמן האצה לחיצה על כפתור או מקלדת ספרתית קטנה צמודה לאחת מידיות הידון

תשנה את הספרות (לפי תבנית קבועה מראש או מספר שתכתיב ע"י המקלדת) במסך שיראה כלוחית לכל דבר.

יתרון נוסף: בעת חנייה תוכל להשתמש בלוחית LCD כצג מחשב ולהמשיך לכתוב תוכנה לרעיונות הזויים

אחרים

גם אתה ראית את הפרק ההוא בסיינפלד על העט?

.I'm a blocked user

• תוכן חדש...