Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מסכים שככל שהמהירות עולה גם רוח הפנים מתחזקת. כלומר, אם תחבר את המספר לציר בחלקו העליון, כתוצאה מהתנגדות הרוח לחסימת הזרימה ע"י הלוחית (המספר) המספר יתרומם ויתקרב למצב אופקי. כל שנשאר הוא לכוון את ההתנגדות לרוח למהירות והזווית. (חשוב פשוט).:wink:

I refuse to tiptoe through life, Only to arrive safely at death.

מה פספסתי הפעם :conf:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מסכים שככל שהמהירות עולה גם רוח הפנים מתחזקת. כלומר, אם תחבר את המספר לציר בחלקו העליון, כתוצאה מהתנגדות הרוח לחסימת הזרימה ע"י הלוחית (המספר) המספר יתרומם ויתקרב למצב אופקי. כל שנשאר הוא לכוון את ההתנגדות לרוח למהירות והזווית. (חשוב פשוט).:wink:

אני מסכים, אבל האם באמת תסמוך על כזה דבר?

חוצמזה שהמולטנובות על העמודים נמצאות מעל הכביש, ויתכן שעדיין אפשר לראות את המספר כך.

וחוצמזה שזה לא יהיה לי כיף.

levil,

זה רעיון נחמד בתיאוריה, אבל:

1. מסך LCD אינו רפלקטיבי, כלומר בלילה יראו שזו אינה לוחית תקנית

2. למסך LCD אין brightness מספיק גבוה בשביל להראות כמו לוחית רישוי באור שמש ישיר

3. אבנים, בוץ - ואין מסך יותר

בקיצור, אחזור לבקשתי המקורית. מישהו שמסוגל להכין תושבת ללוחית רישוי?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תיאורטית, לא מספיק להסתיר רק מספר אחד בלוחית?

למה לחשוב על מנגנון מסובך לקפול הלוחית ל-2 כיוונים שונים, כשאפשר, בעצם, להסתיר רק את הספרה "X" באמצע, או משהו כזה...

או שאני טועה?

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

זאת בעיה כ"כ פשוטה לפיתרון. הכנו מקפל מספר פעם מכבל ברקס טוב של אופניים, ומנוף של ידית הילוכים (כמו של האופניים הישנות, עם הידית באמצע, זוכרים ?).

ציר פשוט בחיבור (העליון) של המספר לאופנוע, והכבל לתחתית המספר בצורה ישרה וקשיחה.

מה יצא ?

כשהמספר גלוי הוא ישר, נקי וקשיח לנסיונות נדנוד (והיה שוטר שבדק ולא שם לב לכלום), וע"י משיכה קלה בידית המספר מקופל כולו אל תוך הזנב.

רועי, בעיקרון ייצור תושבות אצל חרט זו עבודה ופשוטה ולא צריכה לגזול זמן וכסף רב.

בכל אופן אם תוכל להסביר לי איך אמורות להיראות התושבות, אני אנסה לעזור.

שבת שלום !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אופציה נוספת.

א. שחרר את הברגים של לוחית הרישוי.

ב. חוט ברזל במקום הבורג השמאלי.( כמובן שהחוט צריך להיות רופף)

במצב עמידה הלוחית קריאה לכל כיוון. קצת עקומה אבל בסדר.

אם עוצרים אותך תגיד שכנראה נפל לך הבורג השני תוך כדי נסיעה.

למישהו יש הידע להגיד באיזו זווית הלוחית לא מחזירה אור? כמובן אם יש מצב כזה בכלל?

הכוונה שהלוחית במצב נורמלי ( רק שיפוע שהוא הפוך למצב כיום)

פורסם
אבל מאז אפשר גם לקנות את העט הזה, והמפתח מחזיר את ההשקעה בריבית-דה-ריבית בתמלוגים ממכירות, בזכות טמבלים (כמוני, למשל) שקנו אחד כזה :lol:

אופייני לך שתקנה כזה עט...LOL...בטח גם קנית "אוכל מיוחד של נאס"א.."...שהסתבר כסנדביצי'ם באריזת וואקום..נכון? :lol: :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
אופייני לך שתקנה כזה עט...LOL...בטח גם קנית "אוכל מיוחד של נאס"א.."...שהסתבר כסנדביצי'ם באריזת וואקום..נכון? :lol: :lol:

רגע.. אז זו הסיבה שיש על האריזה לוגו של כוכבים וחצי-ירח והטעם כל כך טפל? :loco::silly:

עכשיו אני מבין גם למה "כריך בטעם טונה יבשתית" עולה $14.99 :puppydoge

פורסם
זאת בעיה כ"כ פשוטה לפיתרון. הכנו מקפל מספר פעם מכבל ברקס טוב של אופניים, ומנוף של ידית הילוכים (כמו של האופניים הישנות, עם הידית באמצע, זוכרים ?).

ציר פשוט בחיבור (העליון) של המספר לאופנוע, והכבל לתחתית המספר בצורה ישרה וקשיחה.

מה יצא ?

כשהמספר גלוי הוא ישר, נקי וקשיח לנסיונות נדנוד (והיה שוטר שבדק ולא שם לב לכלום), וע"י משיכה קלה בידית המספר מקופל כולו אל תוך הזנב.

יש שרטוט? ;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

בוקר טוב ,הרעיון מזמן ישנו ואף נוסע קשה לי לדבר על זה שלו יחקרו אותי אחר כך הכחולים.

בכל זאת ,יותר פשוט מנוע סרבו /חשמלי פשוט העובד על 3V מחובר לציר המותקן לאורך פחית בגודל תושבת לוחית זיהוי ומותקן עליה 2 לוחיות האחת התקינה והשניה לוחית רישוי בעלת מספר אחד או שתים לא נכונים רצוי באמצע.

המנוע מחליף כל פעם בעזרת סיבוב הציר את הלוחיות והיות ומערכת זו נבנתה לרכב פרטי הינו צרכים לחתוך בפגוש פתח כגודל לוחית הזיהוי כך שכל המערכת תהיה מוסתרת בפגוש הרכב .

אם זה יעזור לך לפתח את זה לאופנוע אני שמח בשבילך כך בחשבון שלוחית זיהוי שגויה אתה צריך לקמבן לא קשה לכ דבר יש פיתרון,אני מוסיף לך איור של word

ביקשו ממני להוסיף שאני לא ממליץ לעשות זאת ואני לא לוקח אחריות מכל צד שהוא למי שרואה את דברי כאמלצה לעבור על החוק

לוחית זיהוי.doc

פורסם
יופי של שרשור.

LOL, אחרי שקראתי את הפוסט לגבי זיוף הלוחית, זה אכן שרשור :mm_yeah:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ראיתי פתרון פשוט יותר - על סוזוקי 600F. מנורת המספר חוברה על ציר ובהפעלת מפסק חשמלי

מתקפלת למטה על המספר ומסירה "רק" את הספרות האמצעיות. בהרמת המפסק, המנורה חוזרת

למצב "עמידה". מבחוץ לא ניתן לראות כל "קומבינה" (כמו מספר חצוי...).

:turn-l:
פורסם
בוקר טוב ,הרעיון מזמן ישנו ואף נוסע קשה לי לדבר על זה שלו יחקרו אותי אחר כך הכחולים.

בכל זאת ,יותר פשוט מנוע סרבו /חשמלי פשוט העובד על 3V מחובר לציר המותקן לאורך פחית בגודל תושבת לוחית זיהוי ומותקן עליה 2 לוחיות האחת התקינה והשניה לוחית רישוי בעלת מספר אחד או שתים לא נכונים רצוי באמצע.

המנוע מחליף כל פעם בעזרת סיבוב הציר את הלוחיות והיות ומערכת זו נבנתה לרכב פרטי הינו צרכים לחתוך בפגוש פתח כגודל לוחית הזיהוי כך שכל המערכת תהיה מוסתרת בפגוש הרכב .

אם זה יעזור לך לפתח את זה לאופנוע אני שמח בשבילך כך בחשבון שלוחית זיהוי שגויה אתה צריך לקמבן לא קשה לכ דבר יש פיתרון,אני מוסיף לך איור של word

ביקשו ממני להוסיף שאני לא ממליץ לעשות זאת ואני לא לוקח אחריות מכל צד שהוא למי שרואה את דברי כאמלצה לעבור על החוק

ראית יותר מידי סירטי ג'ימס בונד, לא? (הפטנט הזה הופיע באחד הסרטים שלו...)

אגב, תחשוב על הסיטואציה שתופסים אותך עם מיספר שהוא לא של האופנוע שלך...

אני לא רוצה בכלל לחשוב מה יקרה (אם יתפסו), וזאת ללא ה"תוספת" שיכול להיות שהמיספר ש"תקמבן" יצא על מיספר של טנדר סובארו גנוב (שיש התראת פח"ע עליו!)...

תחשוב לפני שאתה ניכנס לשטויות האילו.. אתה יכול לחטף דיקט בראש!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...