Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שום דבר לא מעורר אותי כמו שירשור בעל אופי חוקי-מוטל-בספק על הבוקר :-P

הרעיון של מר עוזיאל נשמע מצויין. אין צורך לערב דיקטים, פשוט תשתמשו בשכל (כמו בכל קומבינה), ואני לא מתכוון לפרט...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

::OFF TOPIC::

הרעיון הופיע בסרט

The Transporter..

לא זכור לי בגיינס בונד

טעות שלי :)

כן הופיע

אבל גם ב

The Transporter, סרט טוב דווקא :)

פורסם
ראית יותר מידי סירטי ג'ימס בונד, לא? (הפטנט הזה הופיע באחד הסרטים שלו...)

אגב, תחשוב על הסיטואציה שתופסים אותך עם מיספר שהוא לא של האופנוע שלך...

אני לא רוצה בכלל לחשוב מה יקרה (אם יתפסו), וזאת ללא ה"תוספת" שיכול להיות שהמיספר ש"תקמבן" יצא על מיספר של טנדר סובארו גנוב (שיש התראת פח"ע עליו!)...

תחשוב לפני שאתה ניכנס לשטויות האילו.. אתה יכול לחטף דיקט בראש!!!

גילי

ראשית אני יודע שבישבילך את אמריקה גם גילו בסרטים

אני אמרתי שאני לא רוצה להיכנס לזה ולא סתם אבל אתה חושב שכל מה שרושמים פו זה המצאות ותגליות

יש אנשים שיש להם יוזמה ושכל לממש כל חלום למציאות ואני ושתים מחברי ביצענו זאת באלפא סוד.

לשאלתך מה קורה אם תופס אותך שוטר ? קודם תקרא טוב ואז תחשוב למה אמרתי לשנות סיפרה אחת באמצע,אם עוצר אותך שוטר ברגע שהוא מגיע אל הרכב שלך אתה מפעיל את המנגנון כך שהוא יחשוב

שהוא טעה במספר ברישום.

דבר נוסף אני לא אמרתי שזה לא לאופנוע אני הצעתי את הרעיון המכאני בכלליות .

ואני באמת לא רוצה שנמשיך בשרשור הזה כדי שלא ניסתבך בסוף עם חקירות

פורסם

למה לסבך את העיניינים עם כל השטויות האלה יש דברים כאלה פשוטחם שאפשר לעשות

ולא צריך מנועים וחיבורים ...

בקרוב אני יתן דוגמא יפה...

פורסם
ראשית אני יודע שבישבילך את אמריקה גם גילו בסרטים

אני אמרתי שאני לא רוצה להיכנס לזה ולא סתם אבל אתה חושב שכל מה שרושמים פו זה המצאות ותגליות

יש אנשים שיש להם יוזמה ושכל לממש כל חלום למציאות ואני ושתים מחברי ביצענו זאת באלפא סוד.

לשאלתך מה קורה אם תופס אותך שוטר ? קודם תקרא טוב ואז תחשוב למה אמרתי לשנות סיפרה אחת באמצע,אם עוצר אותך שוטר ברגע שהוא מגיע אל הרכב שלך אתה מפעיל את המנגנון כך שהוא יחשוב

שהוא טעה במספר ברישום.

דבר נוסף אני לא אמרתי שזה לא לאופנוע אני הצעתי את הרעיון המכאני בכלליות .

ואני באמת לא רוצה שנמשיך בשרשור הזה כדי שלא ניסתבך בסוף עם חקירות

אין ספק שהמטרה שלך היא טובה, אבל אל תשכח שיש כאן גם "ילדים" עם רעיונות כמו "נשיג ת'ניטרוגליצרין ונישפוך את זה למיכל!!!!!!!!!!!!!! יסע שיגעון!!!!!!!"

בקיצור, קח בחשבון שלא רק אתה ואני קוראים את זה, אלא גם אנשים אחרים. תאר לך שאיזה זב חוטם רכוב על DT שבנה איזה מיתקן שכזה מנסה להימלט מהמישטרה (תוך כדי שהמיתקן קורס לו לתוך הגלגל :wink: ) והוא מסיים את הערב בתא המעצר חבול, מוכה (ע"י שוטרים משולחי רסן) ומת לתפוס את האיש שהציע לו את הרעיון :roll:

גם לי היו רעיונות כאילו, אני מאמין שלכולנו היו(את חלקם בניתי וחלקם עדיין במגירה)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
למה לסבך את העיניינים עם כל השטויות האלה יש דברים כאלה פשוטחם שאפשר לעשות

ולא צריך מנועים וחיבורים ...

בקרוב אני יתן דוגמא יפה...

כן, יופי, לא צריך להיות חכם גדול בשביל ללכלך את המספר\לתקוע בתוכו את כל קטלוג הברגים של חנות חומרי הבניין השכונתית\להסתיר אותו "בטעות" עם רצועה של תיק גב\לקפל אותו\לשים אותו על ציר\לשים אותו על ציר ולחבר לזה כבל של אופניים\לתת לחברה שלך להגרר מאחורי האופנוע על סקייטים וכו'.

הפואנטה קצת מתפספסת כאן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...