Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מתלבט בקניית רכב בין קיה פיקנטו דגם הספורט(2015) לבין סוזוקי סוויפט GLX (2011-13(

נסיעות משולבות גם עירוני גם בינעירוני

המחיר שלהם +- שווה

העניין איזה רכב צורך יותר דלק? אני יודע שהסוויפט מאוד חסכונית ולגבי הפיקנטו היא אמורה להיות אבל צרכנים אומרים שבפועל היא זוללת לא קטנה

הסוויפט מנוע 1.2 94 כ"ס דרך אגב

בשניהם אני מדבר בעל גיר אוטומטי !

העניין שהסוויפט גם לפי דעתי שומרת על הערך שלה הרבה יותר מהפיקנטו!

אשמח לייעוץ למביני עניין ובעלי הרכבים הללו תודה ושבת שלום

פורסם

הסוויפט חסכונית יותר, וגדולה יותר. לגבי שמירת הערך ככל שהרכב יותר ישן ירידת ערכו מתמתנת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לטעמי הפיקנטו ישמור על ערכו הרבה יותר מהסוויפט שיש לו שם הרבה פחות טוב. הפיקנטו כבר כמה שנים הרכב הכי נמכר בארץ ולא במקרה

פורסם

הייתה לי פיקנטו 2013 ידנית ועברתי לסוויפט 2011 (מנוע 1.25) דגם glx-i

אני חייב לציין שגם אני קראתי שהסוויפט מאוד חסכונית.. או שאני ציפיתי ליותר או שפשוט היא לא כזאת חסכונית.

אני נוסע יחסית מעט ובעיקר בעיר (בתקופה האחרונה רק עם מזגן..) מידי פעם נסיעות קצרות באיילון (גם לפעמים פקקים, אבל לפעמים בין עירוני רגיל) והצריכה המומצעת היא משהו כמו 1 ל- 11.6/11.7 (למרות שמחשב הרכב מראה יותר, אבל אני מודד מיכל אל מול קילומטרז שעברתי).

הצריכה הכי טובה שהגעתי איתה הייתה בנסיעה צפונה (גם ברובה עם מזגן) הייתה 1 ל- 17.5 (בערך)

פורסם (נערך)
לטעמי הפיקנטו ישמור על ערכו הרבה יותר מהסוויפט שיש לו שם הרבה פחות טוב. הפיקנטו כבר כמה שנים הרכב הכי נמכר בארץ ולא במקרה

לסוויפט דווקא יש שם מצוין. שמירת הערך של סוזוקי בכללי גבוהה.

לגבי הפיקנטו - לא בטוח שזה שרכב הוא הנמכר בארץ זה מה שיעשה את המכירה יותר קלה

עריכה אחרונה על ידי dandan12
פורסם

בדיוק בגלל זה הוא לא יהיה סחיר.

כשיש יותר היצע מביקוש המחיר יורד

תראה את מחירון הגטס בלוחות, מזדה 3 דור ראשון, כהנה וכהנה...

פורסם

אני מאמין שבשקלול של היתרונות והחסרונות הפיקנטו עדיפה, השאלה עד כמה נושא החסכון בדלק הוא שיקול מבחינתך? אני שואל כי נגיד אצלי הבטיחות היא קריטריון יותר חשוב, בייחוד ברכבים כאלה קטנים, אני מעדיף רכב עם דירוג גבוה במבחני ריסוק...

פורסם

סוויפט זה רכב סופר מיני והפיקנטו מיני, הסוויפט אמין וחסכוני עם התנהגות כביש מהשורה הראשונה , אל תצפה מהפיקנטו לעלות עליות בקלות היא מקרטעת

פורסם

הגזמת... זו לא גולף GTI וגם לא לאון FR, אפילו לא קרוב לזה, אבל אני מניח שאם לא תצפה מהאוטו ליותר מידי ולא תפחד ממצערת ומסל"ד הוא יעלה את העלייה (כמעט) כמו גדול.

פורסם

מצחיק אותי איך כל שרשור בייעוץ על רכב מסתכם בעליות, אפילו אם לא נכתב שפות"ש גר בירושלים או חיפה, כאילו שזה השימוש היחיד לרכב וכאילו שיצרניות רכב עדיין משווקות רכבים שזוחלים בעליות

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם (נערך)

הייתי בעלים של אחת GLX-i 2011

א. בגרסה הזאת האוטו מודרני ומפנק יחסית לסופר מיני 2011.

ב. חסכוני בדלק. אני גר בירושלים הרכב היה צורך 1:11 בתוך העיר במתקרב ל 1:16 מחוצה לה. (בל נשכח מנוע אטמוספרי לחלוטין עם תיבה מיושנת בעלת 4 הילוכים)

ג. בעניין התיבה - מסרסת מסרסת. המנוע 1.25 מפיק 94 כ"ס שלא מורגשים כלל בזכות התיבה הנוראית הזאת... (כמובן שאם לוחצים הרכב מושך וסוחב יפה אבל זה דורש המון מצערת וחבל)

ד.מרווח יחסית למיני ממוצעת בטח שבאזור תא הנוסעים - תא המטען קטן. אבל עדיין הייתה נכנסת שם עגלה (אמבטיה + שלדה)

והיה מקום לדברים נוספים.

לסכום קצר - אחלה רכב לזוג צעיר\רווקים ושמירה על ערך? מכרתי במחירון. (הייתה מאד שמורה אבל עדיין...)

לגביי הפיקנטו...

מצטער לא הגעתי למצב של נסיעת מבחן אפילו וזאת מכיוון שצוות הסוכנות בסניף ירושלים היה פשוט נוראי.

עריכה אחרונה על ידי fr0sty

Alfa 159 TBi

• תוכן חדש...