Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתפסתי על מהירות ע"י דבורה. המהירות המותרת בכביש היא 90 , על המכשיר היה רשום 138 ולאחר הפחתה נרשם 133.

יש לי רשיון 12 שנה ללא עבירות קודמות.

קצין הגיע למקום וערך לי שימוע שבסיומו השאיר את הרשיון ברשותי.

מה צפוי לי במשפט? האם מומלץ לקחת עורך דין?

מספר אנשים ייעצו לי לוותר על עורך דין מכיוון שזאת עבירה ראשונה שלי.

צירפתי את סרטון התפיסה וצילום של הדוח

4_08.jpg

פורסם

הפגישה הראשונה בבית המשפט מכונה הקראה ובה את נשאל האם מודה או כופר

אם מודה - נגזר דינך במקום

כופר - נקבע דיון נוסף.

לפני ההקראה מסתובב התובע ונפגש עם הנהגים שזומנו. דבר אתו, תדגיש את עברך הנקי ואת ותק הנהיגה ונסה לסגור אתו עסקת טיעון על הפחתת האישום לנהיגה במהירות מופחתת או נהיגה במהירות שאינה מתאימה לתנאי הדרך כך שזה ייסגר בקנס של 750 ש"ח ללא פסילה בפועל וללא פסילה על תנאי.

לא יסכים - תגיע לשופט, תכפור ואז תוכל להיוועץ עם עורך דין. רק זכור, עו"ד עולה כסף, לא מובטח זיכוי אולי הפחתה למה שכתבתי קודם, הפסד יום עבודה, תשלום לחניון בית המשפט (שזה פשע בפני עצמו)ץ

תעשה לעצמך את בקרת הנזקים

בהצלחה

פורסם

זה מקום קלאסי שלהם.

מצטרף להמלצות של אבי. שמעתי על מספר מקרים כמו שלך ובכולם, ללא יוצא מן הכלל, התובע הסכים לעסקת טיעון של 750 ש"ח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...