Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש המלצות לספרי אודיו או פודקאסטים של דברים מעניינים.

מה שהכי מעניין אותי זה כל מיני סיפורי הרפתאות/מדע בדיוני. למשל אודיו בוק של שר הטבעות או משהו.

אם יש אחד שאפילו יש בו קולות שונים ולא רק מישהו אחד שמקריא זה אפילו יותר טוב. ממש תאטרון אבל רק אודיו.

אני אשמח לכל דבר מעניין, גם הרצאות למיניהן כמו טד או סטנדאפ מוצלח, אבל הכי מתחשק לי סיפורים וספרים כאלו.

גם אם יש לכם רק שם ואין לכם מושג אם קיימת גרסת אודיו לסיפור, אשמח לשמוע ואחפש את האודיו בעצמי.

אם מישהו מכיר משהו רלוונטי, אשמח לנסות.

תודה ושבוע טוב.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פודקאסט בשם CarTalk. אני מאוד אוהב להאזין בנסיעות ארוכות. אחד המנחים כבר לא בין החיים אז יש לרוב Best of אבל יש גם המון פרקים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

פודקאסט ישראלי שנקרא עושים הסטוריה, של בחור בשם רן לוי.

מדבר על מדע, הסטוריה, מה שביניהם ועוד הרבה דברים מעניינים. יש עד כה 194 פרקים של חצי שעה-שעה.

תחפש את השם בגוגל.

פורסם

יש לך את Audible שנותנים לך 2 ספרים בחינם (בהכנסת אשראי שאתה מוחק אח"כ)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

2 פודקאסטים מומלצים לאוהבי מד"ב\אימה\מתח:

1. מיני-פודקאסט בעל 8 פרקים בלבד המתאר כתבת אשר מגיעה לחברה בה חוקרים הודעה מסתורית אשר הגיעה מהחלל לפני כ70 שנה. האווירה בפודקאט מאוד מאוד אמיתית, מספר שחקנים, קולות רקע וכו'. מומלץ ביותר - http://themessagepodcast.com/

2. פודקאסט שבועי (בן 8 שנים!) אשר מעלה בכל שבוע מספר סיפורים מ reddit /nosleep (חובה לאוהבי צמרמורות) באווירה דומה לנ"ל - http://www.thenosleeppodcast.com/

פורסם

פודקאסט (שאתה כנראה כבר מכיר) מעולה: Serial

ספרי שמע: 11.22.63 - כנראה האודיובוק הכי טוב שיצא לי לשמוע.

ובדיוק עכשיו אני לקראת הסוף של Dawn Of Wonder. מומלץ, ובול בז'אנר שרצית.

פורסם

פודקסטים קלילים שאני שומע לרוב בזמן פעילות גופנית:

"גיקונומי"

"פותקאסט"

יום טוב גם לך

• חברי המעגל הראשון
פורסם
פודקאסט ישראלי שנקרא עושים הסטוריה, של בחור בשם רן לוי.

מדבר על מדע, הסטוריה, מה שביניהם ועוד הרבה דברים מעניינים. יש עד כה 194 פרקים של חצי שעה-שעה.

תחפש את השם בגוגל.

+1000 לדעתי זה הפודקאסט הכי מעניין שיש בעברית

פורסם

חברים אתם אלופים. כשאגיע הביתה אוריד את כל מה שאמרתם.

תודה רבה לכולם :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין צורך להוריד פודקאסטים. תתקין אפליציה podcast republic ותאזין דרכה לכל פודקאסט שהוצע פה

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

+1 על גיקונומי ועושים היסטוריה שהומלצו מעליי

מלבדיהם יש לך גם:

הפודיום- פודקאסט כדורגל וNBA עם הבעלים של הדף ציון 3

פה ושם על ארץ ישראל- היסטוריה ישראלית

ערך מוסף- שני בוגרי משרד האוצר שמסבירים בצורה קלילה וברורה על נושאים כמו משבר הדיור והפנסיות

שורפים משחקים, גיימפאד וחומוס ציפס סלט- פודקאסטים על משחקים

גיקאאוט- על סדרות וסרטים של מדע בדיוני בעיקר

יש אפליקציה באנדרואיד בשם castbox שמזרימה את הפרקים לטלפון, מומלצת בחום.

פודקסטים קלילים שאני שומע לרוב בזמן פעילות גופנית:

"גיקונומי"

"פותקאסט"

שמעתי פרק אחד של הפותקאסט, זה הרגיש לי כאילו נדחפתי לשיחת בנות שאסור לי היה לשמוע, אני עדיין אל יודע איך לאכול את מה שהולך שם:shock::shock:

עריכה אחרונה על ידי shlomi171
פורסם
שמעתי פרק אחד של הפותקאסט, זה הרגיש לי כאילו נדחפתי לשיחת בנות שאסור לי היה לשמוע, אני עדיין אל יודע איך לאכול את מה שהולך שם[/font][/font]:shock::shock:

אני דווקא מאוד נהנה מהפתיחות בה הן מדברות על דברים... פתיחות שלדעתי חסרה מאוד בחברה שלנו..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...