Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז יש לי שאלה...

קשקיניתי את האוטו לא היה לו פילטר אוויר סגור בבית אלא פתוח, וכששאלתי כמה רוצים ברנו על מקורי, הפגיזו לי מחיר יקר, אז עשיתי קומבינה עם המוסכניק שלי, ולקחנו בית ופילטר של וולקן (או סתם ZX לא זוכר- עגול כזה...) ובנינו לו שם תושבת נחמדה, וחיברנו גם חיישן אוויר כמו שצריך...

בקיצור הבעיה היחידה שאי מוצא פה, היא שהבית עצמו תקוע אכן במקום היעודי שלו, אבל משם הוא גם יונק את האוויר, מי שמכיר זה מימין למנוע, והאויר מאד חם, מישהו יודעהאם כדאי לעשות עוד קומבינה, והאם עדיף שהאוטו ינשום אויר קר יותר ודחוס, איך זה משפיע על תצרוכת דלק וסחיבה...

והאם מישהו מכיר מקום טוב שאפשר להצמיד אליו את הכונס של האויר שיחובר לבית ממגאן קופה 2.0 (96) ככה שיהיה חשוף לאויר קר מבחוץ?

תודה.

פורסם

אני בזמנו עבדתי על פרוייקט שילוב מסויים בין מערכות יניקה, עזבתי את זה מחוסר טעם - לפי דעתי...

פשוט לקחתי את הצינור שמחובר מהפילטר אוויר שלי לנקודת יניקה, שהיא יושבת בכנף השמאלית (מיצובישי סופר לאנסר)

ניתקתי את הצינור וחיברתי לכניסת האוויר לפני הפילטר את הכניסה שיש במיצובישי גאלנט - שקוטר הכניסה לבית הפילטר זהה - ונקודת היניקה עברה לקדמת הרכב בין הרדיאטור למכסה מנוע.

יש אנשים שיקראו לזה ראם אייר - אך לא בדיוק.

אלון

פורסם

לא חבל לעשות עוד קומבינות בזמן הזהה תחפש מפורוקייה אחד מקורי וסגור סיפור

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

עברתי בכל פירוקיה אפשרית, לא מצאתי,

האמת אני צריך למצוא כל מגאן קופה בפירוקיה בשביל חלקי פלסטיקה ודברים אחרים, אם מישהו יודע על אחת שיודיע לי.

• תוכן חדש...