Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מים זורמים באופל קורסה 2012

raz2058
שימו לב! השרשור הזה בן 3029 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היום בבוקר כשהנעתי את האוטו היה רעש של מים זורמים מכיוון הדשבורד, ממש רעש חזק ולאחר קצת נסיעה הרעש הפסיק.

באותו הרגע פתחתי מכסה מנוע לראות שיש מים והכל תקין. ממה זה נובע? זאת תקלה ידוע?

הרכב אופל קורסה 2012.

עד לפני שבוע לא היה לי מזגן בגלל בעיה במצערת ורק בשבוע האחרון המזגן התחיל לעבוד, אולי הניקוז של המים מהמזגן סתום?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי (ואני מקווה שאני לא מלחיץ סתם - יבואו חכמים ממני ויגידו אם נכון או לא) זה מובע מאוויר שנכנס למערכת הקירור.

יכול להיות סתם מהפקק של הרדיאטור שלא סגור טוב או שהאטימה שלו הלכה, ועד בעיות רציניות יותר של דליפות שגורמות לאוויר להיכנס למערכת.

אבל חשוב לוודא שאכן הרעש שאתה שומע זה מהרדיאטור הפנימי.

ליאור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף אחד לא התעסק, לפני כחודש היה חסר לי טיפה מים אבל בגלל מזג האוויר החם זה היה נראה לי מאוד הגיוני, הוספתי וכרגע לא חסר לי כלום.

הרעש נשמע רק בבוקר, בשאר היום כשאני מניע את הרכב למרות שישב כמה שעות בלי הנעה לא נשמע הרעש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. כהנחת עבודה דיאגנוסטית בעת הופעת תסמין חדש יש לנסות ראשית לבדוק קשר לשינויים אחרונים שנעשו. במקרה הזה פעילות מערכת המיזוג.

ב. גם מסוג הצליל נשמע שאכן מדובר בפעולתו של המזגן - זרימת גז בצינורות. בבוקר טמפרטורת הגז נמוכה יותר מאשר באמצע יום קיץ מה שיכול להסביר מדוע את ההבדל בין הנעה קרה בבוקר להנעה קרה באמצע היום.

ייתכן וזהו רעש תקין של פעולת המזגן, ייתכן שלחץ הגז במערכת אינו מספיק (הגיוני אם המערכת לא עבדה זמן רב).

לא סביר שהצליל מגיע מרדיאטור פנימי כי יש בו זרימה רק בעת שימוש בחימום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק אם אין רטיבות מתחת לשטיח שתחת רגלי הנהג

אני סובל מבעיה כזו בדיוק עכשיו (ניסאן טידה 2008) נזילה מרדיאטור חימום לתוך רצפת הרכב, בינתיים המוסך ביטל את רדיאטור החימום, וכשיהיה לי זמן אלך להחליפו (1800 ש"ח לחלופי חדש, למקורי משומש רצו יותר)

אני שמעתי אצלי בדיוק את מה שאתה מתאר - זרימה חזקה של נוזלים מתחת לדשבורד באיזור ההגה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3029 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...