Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 2 B מנוע 1.9 2001-2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום כלום,

ברשותי כרגע VW POLO 2001 6N2 70 ומשהו כ"ס

רכב דיי חלש ורציתי להחליף לרכב יותר חזק וספורטיבי בתציב בסיבות ה20K

עכשיו שמעתי על הרכב הזה רנו קליאו 2 B מנוע 1.9 2001-2005 צריכת דלק סבירה 11-12

רציתי לדעת אם יש משהו אחר שאתם ממליצים במחיר הזה והאם הרכב הזה ממולץ מבחינה מכנית וכו...

תודה ,

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לקליאו ספורט 2.0. חלק גדול מכלי הרכב בגיל הזה עברו חיים לא קלים ויש להם בלאי גבוה, אני מכיר כמה שהחזיקו כזה, זה לא היה זול, וזה היה די מאתגר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מחזיק רכב כזה שבשנה שאני מחזיק אותו היה מאוד אמין ועדיין צריך בנוסף למחיר הרכישה (20) לשים עוד 20 בצד,אם יש לך את הכסף כל דקה של נסיעה ברכב כיפית מאוד ושווה כל שקל.

Miata ND2

פורסם

אם הרכב היה מאד אמין - למה לכל הרוחות צריך עוד 20K בצד? :shock:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לתחזוקה שוטפת, וברור שיש תקלות! אבל ביחס לקליאו ספורט וביחס לאקזמפלרים של חברים שלי הראה אמינות מעולה ועדיין ההוצאות לא מבוטלות. האמינות אצלי הייתה לצד תחזוקת מנע ותחזוקת מנע ברכב הזה עולה לא מעט לעומת רכבים אחרים. ה 20 בצד חשובים מאוד.

Miata ND2

• תוכן חדש...