Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני רוצה לשים מערכת ומולטמדיה ללנסר שברשותי ויש לי מספר שאלות.

האם מישהו מכם מכיר מקום בארץ שמוכר פאנל למולטמדיה לרכב שברשותי בטווח של ה300 שקל בערך?

לגבי המערכת שמע עצמה, יש לי שני רמקולים איכותיים במגש מאחור, לכן אני רוצה לרכוש מגבר וסאב ולהחליף את הרמקולים הקדמיים שהגיעו מהחברה ברמקולים חדשים או בקומפוננטים.

אשמח להמלצות על מקומות שעושים את זה באזור נתניה והסביבה והאם למערכת שמע עצמה (ללא המולטמדיה) יכול להספיק 1500-2000 שקל למשהו נחמד.

פורסם

300 ש"ח למערכת מולטימדיה?!

בקושי מוצר יד שניה של מותג מדבקה סיני נכנס במחיר הזה.

במחיר כזה, רק ר"ד רגיל בסיסי.

איך נראה הדש אצלך? יש מקום בכלל למולטימדיה או שצריך מערכת 1DIN (ר"ד בגודל סטנדרטי) עם מסך נשלף?

(או שאפשר אולי לרכוש מסגרת תחליפית ולמצוא מקום לבקרת מזגן למטה יותר. מוסיף כמובן לעלויות. נדמה לי שהיה דיון בנושא בעבר, בצע קצת חיפוש).

פורסם
300 ש"ח למערכת מולטימדיה?!

בקושי מוצר יד שניה של מותג מדבקה סיני נכנס במחיר הזה.

במחיר כזה, רק ר"ד רגיל בסיסי.

איך נראה הדש אצלך? יש מקום בכלל למולטימדיה או שצריך מערכת 1DIN (ר"ד בגודל סטנדרטי) עם מסך נשלף?

(או שאפשר אולי לרכוש מסגרת תחליפית ולמצוא מקום לבקרת מזגן למטה יותר. מוסיף כמובן לעלויות. נדמה לי שהיה דיון בנושא בעבר, בצע קצת חיפוש).

לא הבנת אותי נכון. 300 שקל זה רק המסגרת החלפית כדי שיהיה אפשר לחבר מולטמדיה, 300 שקל רק על הפלסטיק הזה, מולטמדיה הקצבתי לזה 1000-1500 שקל.

פורסם

אהה, אוקיי.

לא יודע לגבי התמחורים בארץ, אבל השאלה שלי לגבי נראות הדשבורד אצלך כיום עומדת בעינה, בדגש על האם צריך להזיז כפתורי בקרה על מזגן למיקום אחר או לא.

בכל אופן, אפשר לחפש ברשת למשל מק"טים (שתואמים לדעתי לצורה) כמו: CarAV 11-441, Connects2 CT23MT02/CT24MT06 או Metra 95-7017B שמכיל גם פאנל להעביר בקרת מזגן.

וכאמור, בצע חיפוש, כי לדעתי זה כבר נידון.

בכל הנוגע להתקנה עצמה, אני לא מכיר משהו מיידית באזורך (לא שזה אומר הרבה), אבל לא מזמן הוזכרה אפשרות לבעל מקצוע הגון בקיבוץ העוגן. לא יודע להגיד אם הוא גם מוכר ציוד.

* אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך. זה מכביד על השרשור וגם מנוגד לחוקי הפורום.

• תוכן חדש...