Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מהמפגש בר"ג - 07.03.03

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף אחד לא התיחס לטיב התמונות המצוינות שתומר צילם.... אחלה תמונות תומר....

תודה ליביו... :oops:

השבוע החלפתי את יותם, שלא יצא לו להגיע לר"ג.

נדמה לי או שלא נדמה לי שאתה טוען לכתר?

ברשותך, לא הגעתי למפגש כי הייתי בשבת מהצד הימי של רפיח, יריתי במאג על סירות דייג מצריות, אז אם לא אכפת לך "לא יצא לו להגיע לר"ג" נראה לי קצת מופרח מעט. אין מפגש שאני מפסיד כי אני רוצה.

גלרייה חמודה. שיהיה לך בהצלחה. תהיה לך הזדמנות טובה להחליף אותי

אני הולך עכשיו תקופה ארוכה לעשות שבתות ON/OFF , אז אם תלמד לצלם מהר וזריז - ותעשה גלריות רציניות, אולי תתקבל כמחליף שלי.

Race Smart

פורסם

ברשותך, לא הגעתי למפגש כי הייתי בשבת מהצד הימי של רפיח, יריתי במאג על סירות דייג מצריות, אז אם לא אכפת לך "לא יצא לו להגיע לר"ג" נראה לי קצת מופרח מעט. אין מפגש שאני מפסיד כי אני רוצה.

אני הולך עכשיו תקופה ארוכה לעשות שבתות ON/OFF , אז אם תלמד לצלם מהר וזריז - ותעשה גלריות רציניות, אולי תתקבל כמחליף שלי.

LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL

קרעת אותי עכשיו....

מהצד הימי של רפיח... ירית במאג על סירות דיג.....אתה לא חובש במקרה?

"גלריה חמודה. שיהיה לך בהצלחה...אולי תקבל כמחליף שלי." - אתה לא חושב שאתה טוען לכתר הפלצן??????

לא הגזמנו קצת?

הכל בהומור אגב :lol:

:-)

פורסם

LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL

קרעת אותי עכשיו....

מהצד הימי של רפיח... ירית במאג על סירות דיג.....אתה לא חובש במקרה?

"גלריה חמודה. שיהיה לך בהצלחה...אולי תקבל כמחליף שלי." - אתה לא חושב שאתה טוען לכתר הפלצן??????

לא הגזמנו קצת?

הכל בהומור אגב :lol:

אני לא טוען לכתר הפלצן, אני הפלצן של הפורום בה"א הידיעה

וכן אני חובש. חובש ימי ליתר דיוק, שיצא לרגילה שלו, אחרי שאת השישי שבת שלו בילה על דבור שיצאה לבט"ש מתמשך של יומיים, ליד רפיח, בגלל שלספינה לא היה חובש.

וכן, די נמאס לי שאנשים שמצלמים שתיים וחצי תמונות (בלי להעליב תומר) רושמים "החלפתי את יותם" לא מחליפים אותי. מי שרוצה לצלם את המפגשים שיצלם ינעל ראב ראבק. אין לי תפקיד מוגדר ואני לא ממונה על כלום.

Race Smart

פורסם

תשמע, אני לא אשם שלא היו דברים מעניינים ולא היה לי איך להגיע למפגש של מועדון החמש, והגעתי יחסית מאוחר...

חשבתי שזה יהיה נחמד אם יותם יזוהה כהצלם של הפורום, אבל את אין רצון בכך - הללויה.

חחחח, אני עייף. :lol:

172

פורסם
תשמע, אני לא אשם שלא היו דברים מעניינים ולא היה לי איך להגיע למפגש של מועדון החמש, והגעתי יחסית מאוחר...

חשבתי שזה יהיה נחמד אם יותם יזוהה כהצלם של הפורום, אבל את אין רצון בכך - הללויה.

חחחח, אני עייף. :lol:

לא מזיז לי שתקרא לי הצלם של הפורום או איך שתקרא לזה - אתה לא מחליף אותי. לא בתור הפלצן של הפורום בדיוק כמו לא בתור הצלם של הפורום כי שני התפקידים האלה לא קיימים, ולכן אי אפשר להחליף אותי בהם. קאפיש?

ואם כבר הגעת לראש להחליף אותי - אין פה תירוצים ! הגעת מאוחר? לא היה מה לצלם ? חרטא, אתה יודע טוב מאוד שזה לא נכון. ואם זה כן נכון - אז לא מעלים גלרייה ! זה מה שאני עושה - אם אין חומר לגלרייה - אין גלרייה.

וכן, פליטת פה אחת כמו "החלפתי את יותם" יכולה לסבך אותך בהמון המון בוץ.

Race Smart

פורסם
אולי מספיק עם הריב הזה?

אם אתם רוצים לריב, תצלמו את עצמכם למוות או תעשו את זה בהודעות פרטיות, אבל לא פה.

תודה.

למה, זה דווקא מצחיק ששני אנשים שאין להם מושג בצילום רבים מי יורה יותר טוב על סירות דיג .

חברה, לא נעים לי להגיד לכם, אבל בין התמונות שאתם מצלמים לבין המילה 'מדהימות' יש אוקיינוסים שלמים.

לא להיפגע, קצת ביקורת בונה וקצת צניעות לא יזיקו לאף אחד.

• תוכן חדש...