Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב

chaimb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בעקבות השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?603437-%D7%94%D7%A1%D7%90%D7%91-%D7%94%D7%A4%D7%A1%D7%99%D7%A7-%D7%9C%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93

אני זקוק להמלצה על סאב חדש + תיבה בשבילו.

יש לי:

דאבל דין - קנווד DDX-5025BT

קומפוננט קדמי 6.5 - פוקאל PS165FX - משודך למגבר אלפיין BBX-F1200 ב bi-amp - תופס 4 ערוצים.

מגבר לסאב - נאקאמיצ'י PL-475

אם אני כבר רוכש חדש, הייתי מעדיף משהו קצת יותר חזק, וקטן יותר כי אוטוטו יש תינוק וצריך מקום לעגלה.

התקציב, עד 1,200 ש"ח.

תודה

פורסם

הי חיים,

ערכתי לך את הכותרת למשהו קצת יותר ענייני ומדוייק.

בכל מקרה הסאב הקודם שלך למיטב הבנתי היה אלפיין SGB 12 אינטש מסדרת הBR שלהם שמגיע עם תיבה פורטד עם חלון שקוף?

היה לי את ה10 אינטש של הסדרה הזו בזמנו - סאב חביב, מאוד נציל עם ספיגת הספק נמוכה מאוד.

אני מתאר לעצמי שהוא היה חזק אצלך רק הודות לקוטר שלו - 12 אינטש אבל בפועל מדובר על סאב וופר מאוד עדין, חלש למען האמת.

משהו קטן יותר וחזק יותר לדעתי לא יהיה רעיון טוב במיוחד מסיבות פשוטות מאוד -

הראשונה - אתה משדך אותו למגבר שיוציא בגישור לדעתי איפשהו באזור ה300 וואט?

השניה - אתה מצפה לתינוק - מזל טוב! כל השאר בחשיבות משנית - רק בריאות ואושר! ותשמור על האשה, תשים עין טוב טוב על ההתנהגות שלה לאחר שהתינוק יצא לאוויר העולם - זה לא וורוד ומתוק ברוב המקרים והאשליות שלהן מתנפצות להן בפנים והן מאבדות את זה - המון סבלנות ותמיכה מצידך.

לסאב קטן יותר בקוטר, בכדי שיתן תוצאה חזקה יותר אתה כנראה תזדקק:

א. לתיבה יחסית גדולה - לא הרווחת כאן כלום.

ב. למגבר חזק יותר - לא הרווחת כאן כלום.

אני מציע אחד מהשניים -

לחפש סאב וופר 12 אינטש אבל בתיבה אטומה עד 1CF וצרה ככל האפשר שתוכל לדחוף אותה עמוק יותר לתוך תא המטען - אפשר לחיות בשלום עם עגלת תינוק כל עוד מדובר בתא מטען של 400 ליטרים לפחות.

או לחפש סאב וופר 10 אינטש בתיבה אטומה ולחסוך עוד יותר מקום בתא המטען.

זה הכוון שאני מציע להתרכז בו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הנקמיצ'י המדובר מוצהר כמספק 180W RMS בגישור.

לא הייתי ממהר להספיד את הקיים, ובודק אפשרות לתיקון. זה יהיה זול משמעותית לדעתי.

אם כי אם הגבלות הנפח צפויות להיות ממשיות, זה סיפור אחר.

פורסם

תנסה את קאיה מערכות בת-ים - אצלם רכשתי את הSGB-1044BR בזמנו ואולי גם תבדוק אם לגיל-קאר שהם יבואנית אלפיין היום יש שירות תיקונים למרות שאני בספק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי.

עשיתי היום סיבוב. ושמעתי את הסאבים הבאים:

מורל 10 אינטש - חלש מידי.

קיקר 10 אינטש - חלש.

MTX 12 אינטש - לא חזק מספיק.

אלפיין כמו שהיה לי רק בתיבה אטומה - חזק אבל גדול.

בסוף רכשתי סאב של פוקל SBP30 של 12 אינטש- הוא דק יותר ויותר גבוה, ויהיה יותר מקום משפת תא המטען לעגלה. הוא מאוד חזק ומדויק באופן משמעותי מהסאב שהיה לי. עלה לי מחיר נמוך משמעותית מהמופיע בזאפ.

לגבי האישה והילד שאמור לבוא אוטוטו (את האמת עוד 11 שבועות), גיליתי משהו מעניין. אתמול כשחזרתי הביתה מהעבודה מבואס על הסאב, היא אמרה לי שמבחינתה היום אני מתקן אותו או קונה חדש, כי זה התחביב שלי ולמה לא?

אישתי והילד שיבוא הם הכי חשובים לי בעולם. אני שומר עליה מאוד כבר מתחילת ההריון, ונקווה שבאמת הכל יילך בקלות ובשלום.

פורסם

תתחדש. :-)

בהתחשב ב"מתרחש" בשרשור המקביל שלך, אולי מוטב באמת לבדוק את היציאות אצלך במגבר ולוודא שהן אכן תקינות.

פורסם

תם אתה מכיר את האמרה של המכרנים מהתקופה של הבאסטות בתחנה מרכזית על סאב וופרים?

זה כמו אבטיח, הלך, מחר נקנה עוד אחד.

בוא נקווה שלא.

חיים, זה נהדר שהאשה מפרגנת ככה, חברה אמיתית לחיים.

מה שאני רשמתי לך זה לאחר הלידה, תשים עליה עין, תשים לב טוב טוב כי מתחת לחיוכים יכולה להסתתר מצוקה ענקית לאחר לידה. תראה שהיא אוכלת כמו שצריך, ישנה כמו שצריך ותדאג שתהיה לה חברה ושתעשה משהו בשביל עצמה לפחות פעמיים בשבוע.

תשמור עליה!

Pioneer TS-X150

פורסם

כשמכלול הקניה הוא פיוניר יהלום מזוייף ב-150 שקל, מגבר קליפורניה בום בסכום דומה ועוד סופר טוויטרים ב-10 שקל, זה באמת כבר לא משנה. :lol:

פורסם

תודה אדי על העצות. אני כבר כשש שנים מטפל בנוער בסיכון ובמצוקה, יש לי הבנה די נרחבת בתחום הנפש והרגש, מקווה שזה יעזור לי למנוע בעיות.....

כמובן שהמתקין בדק את המערכת לפני שחיבר. הכל מצוין.

פורסם

חיים,

מכיר את התחום וזה אומר שאתה בן אדם יקר וטוב.

אמא שלי היתה בחלק מההכשרה שלה פסיכולוגית ילדים ועבדה עם נוער מצוקה, מכיר היטב.

סבבה, נראה שזה הסתיים טוב, מטבעי, לחשוד.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...