Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הייתי רוצה לקבל המלצה על מוסך (למעט המוסך המרכזי בר"ג) שיוכל לעזור לי להעלים רעשי רקע (בעיקר של פלסטיקים פנימיים רועדים) מהאזור הקידמי ברכב גולף CL שנת 94.

אשמח מאוד אם יתיחסו לפנייתי גם בעלי רעיונות יישומים או בעלי נסיון דומה בפתרון הבעיה.

תודה מראש.

פורסם

במחיר של תיקון תקנה כבר סטיראו לרכב ,וככה לא תשמע כלום תאמין לי :lol:

וברצינות - מה הבעיה פה ?? תבקש ממישהו שינהג ברכב ,תנסה אתה בזמן הנסיעה לאלתר את מקור הרעש ולחזק איפה שרופף או להוציא ולהזיז דברים שגורמים לבעיה שלך

JDM :twisted:

פורסם

תודה על התגובה המהירה,

1) סטריאו כבר יש, ואתה צודק אם מגבירים אז לא שומעים.

אבל ברצינות.

2) נסעתי כבר עם חבר פתרנו חלק קטן מהרעשים אבל הרעשים הם פנימיים ולא חיצוניים.

אני ממש לא הייתי רוצה שאנשים שלא יודעים מה הם עושים (כמוני, אלא אם לדוגמה יגידו לי איך

מפרקים ומחברים דשבורד) יעשו שטויות.

אני ממש אשמח לתגובות פרקטיות, כגון שם של מוסך מומלץ או עצות של תעשה 1, 2, 3 ...

ושוב פעם תודה

פורסם

תודה רפי.

אם בכל זאת יש כאן משהו שיכול להסביר לי איך אני יכול לעשות זאת בעצמי אני אשמח מאוד.

פורסם

בגולף זו יש 2 מקורות עיקריים לרעשים וקרקושים.

1. התקנות חאפרים ישראליים. צריך לפתוח מכסה פיוזים ולהתכופף מתחת להגה ולהתחיל להדק באיזולירבנד וספוג כל דבר שזז. אותו הדבר מאחורי הרדיו. לפתוח את המכסה התחתון שמתחת למגרת הכפפות ולהדק כל דבר שזז. לעיתים צריך לכוון למקומה את המגירה עצמה. לנענע את הכסאות. לעיתים צריך להדק למקום ו/או להשפריץ WD40 על החיבורים והמסילות.

2. מקור רציני לרעשים הם הדלתות, או יותר נכון, מנעולי הדלתות. בקורת הדלת יש טבעת אליה נתפס מנעול הדלת בצורת וו שמתלבש על הטבעת. יש חופש בינהם כאשר הדלת סגורה. צריך לסגור את החופש באמצעות ליפוף של איזולירבנד על הטבעת ולגרז מעט עם גריז לבן או וזלין. מספיק חתיכה של 15-20 ס"מ לליפוף על מנת לסגור את החופש. אותו הדבר גם בדלת האחורית של תא המטען.

כל רעש שתבטל יציף למעלה רעש אחר! מיכל WD40 קטן באוטו יכול לעזור לבידוד רעשים בין פלסטיקים. אם זיהית מקור, תשפריץ מעט מהחומר. אם הוא ביטל אותו, לאותה פינה תדחף אח"כ קצת ספוג.

הערה לסיום- באוטו לא תמיד הרעש נובע מאותו מקום שאתה שומע אותו. בשל החללים הרבים יש הקרנה של הרעש למקומות אחרים. חשוב להצטייד בחבר שיושב מאחור.

בהצלחה

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...