Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לחברים.

חבר "זכה" וקיבל סיוויק 96 מתנה:shock: ,רק מה מד המהירות לא עובד וזה מהסתכלות ראשונית.

רציתי לדעת האם מדובר בחיבור מכני או חיבור חשמלי ללוח מכשירים כמו 307 לדוגמה(אני מעוניין לבצע את העבודה בעצמי), ובנוסף האם ישנם דגשים שצריך לתת עליהם את הדעת במהלך העבודה?.

ובכלל האם ישנו אתר עם חומר מרוכז על הונדה כזאת כגון טיפולים שוטפים וכו'?.

אני מודה מראש למסייעים:lol:..

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

מזל טוב על הזכיה.

במקרה שהתופעה מתרחשת, היה אמור גם להדלק נורת תקלת מנוע(צהובה).

אכן הבעיה זה מהחיישן מהירות של הגיר ברוב המקרים.אם אני זוכר נכון הוא ממוקם מאחור בצד של קיר האש.

שיפוץ/מפרוק אם אני לא טועה עולה בסביבות 200-400 ש''ח.

פורסם

במידה ואין מנורה צהובה, האם מדובר בכבל עצמו?

האם ניתן לבצע את העבודה לבד?

פורסם

יש לי סיווק 99 והיא לי בעיה כזו אבל נדלקה לי גם נורת מנוע החלפתי חישן ספידומטר שיושב על הגיר והבעיה הסתדרה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קטן לעניין הנ"ל: הבחור טוען שבנסיעה במישור המחוון עובד ,אבל בעליות הוא נראה כאילו המחט לא "סוחבת" ומזייף קשות

• תוכן חדש...