Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארבעה חודשים משמשת את אישתי אוריס 2016 היברידית.

הרכב הקודם שלה היה פוקוס טיטניום ששירתה אותה כ 60K ללא בעיות ובמעבר חד למדי החליטה לרכוש רכב סולידי וחסכוני עם סחירות עתידית מובטחת וכזה שלא מגרה אותך ללחוץ גז בכל רמזור.

האוריס רכב חף מפינוקים וההתלבטות הייתה בינו למזדה 3 2000 מאובזרת שתמשיך את הקו בו החזקנו מאז שנת 1994 עם קניית הסיטרואן וולקן זצ"ל 8).

אני הייתי בעד המזדה שבעיני הייתה רכב מעניין בהרבה אך אישתי הצביעה על הצפת השוק במזדות כאלו ואמרה:"נמאס לי להתבאס בזמן מכירת הרכב,זהו קונים טויוטה! תבדוק ביד 2 ותראה איך בעלי אוריס יד שניה מוכרים תוך יומיים". בדקתי כחודש את האוריס ביד 2 וגיליתי כרגיל שהגברת תמידדדד צודקת.

לציין כי בשיטוט באולמות התצוגה התחושה לרוכש באולם דלק מוטורס עדיפה מזו של סוכנויות המשנה של יוניון.

אז 5000 קמ אח"כ אני מוצא את עצמי עושה סיבוב פעם בשבועיים על האוריס ומגלה בכל פעם מחדש מה טוב הרכב הזה:אתה נוסע לאט,לא מבזבז דלק ולא פוחד ממצלמות.....

האוירה הסולידית ומחוג הכוח ההופך כתום כשאתה מעז ללחוץ גז גורמים לך לחשוב על הטבע ומשרד איכות הסביבה,יבבת המנוע מודיעה לך חד משמעית :עזוב אותי באמא'שך,תן לגלוש בשקט.

וגלישה בשקט זה התחום של הרכב הזה - סע לאט ובסבבה ונדבר בתחנת הדלק.

אני לא נגד רכב היברידי,נסעתי בסונטה החדשה ובהחלט הייתי קונה כזו אם הייתה מתאימה לצרכי. ובארה"ב התפעלתי ממונדאו היברידית. איכשהו האוירה באוריס פשוטה לטעמי.

למי ששואל צריכת הדלק 1-21 פשוט פלא.

ועדיין אני מתגעגע לפוקוס.

ועכשיו הקמתי עלי את עדת מעריצי טויוטה מצד אחד וקהילת מתעבי הפוקוס מצד שני....

פורסם

הרכב נראה ממש טוב מבחוץ וגם מבפנים שיפרו אותו יחסית לדגמים הקודמים.

בסופו של דבר זה רכב שמיועד לחסכון בדלק ולא להתפרעויות.

יוצא לי לראות אוריס 2016 (המתיחת פנים) בכל מיני צבעים, היא נראית טוב.

הייתי שמח לאחת בנזין כזאת ליום יום, רק חבל ש130 אלף זה מוגזם לדעתי...

פורסם

תודה על הסקירה.

אושריקו, גם האוריס ההיברידית היא עם מנוע בנזין, פשוט נוספה לה מערכת היברידית.

בתוספת מחיר לא גבוהה מקבלים את האוריס ההיברידית, שהיא הרבה יותר אטרקטיבית מהאוריס הרגילה, שנטמעת בין כל הקומפקטיות בלא שום יתרון יחסי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הבנזין הרגילה נהדרת אף היא

מכרנו את שלנו השבוע,60K ק"מ , שנת 2013

נמכרה אחרי שעתיים (!) שפורסמה בלוח,ובמחיר מעל המחירון

כמובן חסכונית פחות מההברידית, אבל הממוצע שלנו עמד על 13 קמ"ל

פורסם
הרכב הקודם שלה היה פוקוס טיטניום ששירתה אותה כ 60K ללא בעיות

רציני?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אתה מחזק את המחשבה שמתגבשת אצלי בשבוע האחרון. לקנות יאריס הייבריד. עד לפני שבוע כשאמרו לי טויוטה הייתי מוכן לשמוע רק על אוונסיס וקאמרי (כאילו שיש לי תקציב) אבל לאחר שבחנתי את כל האפשרויות לדעתי זאת הבחירה הכי משתלמת עבורי. רק ההחזר החודשי שווה להוצאה על דלק שאני משלם היום. (מונדאו 2005)

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

בדיוק הוריי מחפשים להחליף רכב, אוריס היברידי זאת אחת האופציות.

על כמה עומד מד הסל"ד בשיוט 100 קמ"ש?

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

• תוכן חדש...