Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפשת רכב יחסית קטן, אך לא מיני, מרווח, חשוב לי מאוד שיהיה גבוה ותא מטען סביר+. וכמובן גם חסכוני.

כבר הרבה זמן שמתי עין על סוזוקי ספלאש וסוזוקי סוויפט אך אני נאלצת לשלול בגלל גודל תא מטען.

הצורך באוטו הוא בעיקר נסיעות עירונית או בין עירוניות קצרות.

חשבתי על סוזוקי SX4 אך ראיתי שהוא יוצא בין השנים 2011- 2014, מה המשמעות של זה? זה סיבה לשלול? אפשרויות נוספות שעלו גם טויוטה יאריס, פיג'ו 208.

קראית הרבה בפורום וראיתי הרבה המלצות לסקודה פאביה לצרכים שלי אך אני לא שלמה עם זה.

בשביל גובה ומרווח חשבתי גם על הדייהטסו טיריוס, אם לא שלוש הדלתות גם על סוזוקי ג'ימיני, רנו קאפצ'ור.

אני מחפשת רכב יד 2 ולא חדש מהחברה.

תודה רבה לעונים.

פורסם

מה התקציב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

די גמישה, אני מחליפה את רכב היונדאי אקסנט 2005 שלי, שמאוד לא נהנתי ממנה אגב... חושבת לעלות לשנת 2010

תקציב בסביבות 50,000

פורסם

הונדה ג'אז היברידית או בנזין, ניסאן נוט, טויוטה ספייס וורסו.

רכבים יחסית קומפקטיים, עם מרחב פנים גדול לקטגוריה ובגאז' מכובד.

צריכת דלק טובה בכולם וכמו כן האמינות. בכל מקרה תרגישי התקדמות אחרי הרכב הקודם שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הזכרת את ה-SX4, יתכן שהוא אפילו טיפה גדול לצרכיך. שימי לב שיש שתי גרסאות: האצ'בק (5 דלתות) עם תא מטען די קטן, וסדאן (4 דלתות) עם תא מטען גדול מאד.

צריכת הדלק - מניסיון אישי - בין 10 קמ"ל במתווה עירוני הררי (חיפה והסביבה) לכ-15 קמ"ל בבין עירוני מישורי (בין חיפה למרכז הארץ).

הרעיון של המיקו-ואנים שהעלה vladclar עשוי להיות המתאים ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חשבתי על סוזוקי SX4 אך ראיתי שהוא יוצא בין השנים 2011- 2014, מה המשמעות של זה? זה סיבה לשלול?

אני לא מבין את השאלה. המשמעות של זה שיצא "בין שנים 2011 - 2014" היא שהרכב יצא בשנים 2011 ל 2014....

זו סיבה מצויינת לשלול את הרכב אם את מחפשת רכב שיצא עד 2010 או רכב שיצא החל מ 2015.....

ג'ימני זה לא כיוון טוב. רכב שטח שיכול לנסוע בעיר אבל זה ממש לא הייעוד שלו.

• תוכן חדש...