Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

לא רוצה לפרסם הבעיה במקום אחר כי לדעתי הפורום כאן הוא הכי רציני ולכן אשמח אם לא תפנו אותי לפורום אופנועים זה או אחר.

בעוונותיי אני מחזיק בטוסטוס חמוד, טייפון 50 סמ"ק (אחלה כלי, אגב).

לאחרונה הידית של הבלם הקדמי לא מצליחה להתרכז: לפעמים ניתן ללחוץ את הידית במלוא הנפח שלה, כלומר לאורך כל המהלך ומתקבלת תגובה כמובן מהקליפר, ולפעמים הידית "דארדלֶה", כלומר בעלת מהלך חופשי כמעט עד הסוף ושם, לקראת כבר כמעט מגע עם המצערת, יש התנגדות והקליפר סוף סוף נושך.

בגלל שהבעיה באה והולכת, ובגלל שהמוסך שלל אפשרות של אויר במערכת השמן (גם החליף שמן ליתר בטחון), אני די אובד עצות.

תודה מראש על כל כיוון או פתרון.

פורסם

סביר להניח שצריך להחליף בוכנה ואטמים לחלק העליון של המערכת, כלומר ל resevoir. לחלופין, גם יש סיכוי שהדיסק קצת עקום. תפרט יותר על הבעיה ומתי היא מתרחשת

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

פורסם

דיסק עקום היה גורם לרעידות בידית, לא ניראה שזה המקרה.

באם נשלל אויר במערכת אז אכן נשמע שהבעיה היא במשאבה.

אם גוף המשאבה לא שחוק, ניתן להסתפק בהחלפת אטמים בלבד (אין שום סיבה להחליף את הבוכנה, אין לה בלאי). אם הגוף שחוק, אין מנוס מלהחליף את כל המשאבה.

באיביי תמצא קיט שיפוץ למשאבה בגרושים, שווה נסיון

יום טוב גם לך

פורסם

מיכה שלום, פתח את מכסה חזית הקטנוע, 4 ברגים ו2 ארוכים של הפנס. בטיפון יש מכלול משולב כבל שמושך משאבה מרכזית וחוזר עלידי קפיץ ספציפי מיוחד. בזמנו כשבכלי היה פופולזה היה קורה המון נפתר עלידי החלפת כבל וקפיץ.

• תוכן חדש...