Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתפסתי פעם שנייה 150 במקום 90

שימו לב! השרשור הזה בן 3051 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, אני נתפסתי אחר הצהריים סביבות השעה 6-7 בכביש 4 (90 קמש) על מהירות של 150 ולאחר הפחתה 145. לפני כשנתיים באיזור פברואר 2014 נתפסתי על אותה מהירות בידיוק כולל הפחתה בכביש החוף,.

אני נהג חדש וכמובן שלאחר השלילה הראשונה הוארך לי הנהג חדש בעוד שנתיים משמע ארבע שנים, קיבלתי דאז שלילה למשך 10 ימים וקנס 750 שקל ו10 נקודות נדמה לי, קורס נהיגה מונעת ותיאוריה מחדש. העורך דין עשה את זה בהתנדבות כלומר בחינם כי הוא מכיר אותי ועשה הסדר טיעון עם השופט והוציא אותי ב10 ימים רק במקום 3 חודשים עד חצי שנה מה שבדרך כלל מקבלים. הכביש שנסעתי בו היום היה מלא במכוניות יחסית והטיעון מול השוטר היה שמיהרתי לבית חולים בגלל סבתא של בת זוגתי שקיבלה מכה בראש (מה שבאמת נכון) השוטר ניסה כל הזמן להוציא ממני שבאמת נהגתי על המהירות הזאת מה שהוא הצליח חלקית רק בשניות הראשונות שדיבר איתי ולאחר מכן אמרתי לו שאין מצב שנסעתי כלכך מהר אולי 115.

קיבלתי רישיון זמני עד שימוע בפני קצין שיפוט ביום ראשון והזמנה לבית דין בחודש יולי, מה לדעתכם אני אמור לעשות ומה אקבל?

העבירה הראשונה שלי היתה אי עצירה בתמרור עצור בתוך חניון פתוח, וחצי שנה אחר כך המהירות שרשמתי למעלב, ומאז כלום עד היום. יש לציין שאני בן 21 וחצי, חייל שמשרת כנהג בצבא ככה שהרישיון הוא מאוד מאוד קריטי לי. תודה רבה לעוזרים ‼️

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח עורך דין.

(באמאש'ך, סבתא של חברה שלך קיבלה מכה בראש. אתה אמבולנס? מה זה התירוץ הדבילי הזה? ועוד בתנועה עמוסה כדבריך.)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי האישית והלא מקצועית, העבר שלך לא מזהיר וסביר שרישיונך יישלל בשימוע אצל הקצין. מכך שגם רישיונך הצבאי הוא פיסת נייר.

לגבי המשפט, אם רישיונך חשוב לך כדאי להיעזר בעורך דין שימזער את הקנס ואת השלילה [לא קיבלת על תנאי בפעם הקודמת?]. אם היית מרוצה משירותיו של עורך הדין במקרה הראשון, אולי כדאי לשכור את שירותיו בשנית. ללא עורך דין אני חושב ששופט לא ימהר לרחם עליך לאור זה שאתה נהג צעיר וכבר נתפסת 3 פעמים מבצע עבירות ומה שיותר רלוונטי זה שפעמיים זה היה אותו דבר. החיסרון של עורך דין זה שבד"כ הוא עולה כמו כמה וכמה קנסות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי האישית והלא מקצועית, העבר שלך לא מזהיר וסביר שרישיונך יישלל בשימוע אצל הקצין. מכך שגם רישיונך הצבאי הוא פיסת נייר.

לגבי המשפט, אם רישיונך חשוב לך כדאי להיעזר בעורך דין שימזער את הקנס ואת השלילה [לא קיבלת על תנאי בפעם הקודמת?]. אם היית מרוצה משירותיו של עורך הדין במקרה הראשון, אולי כדאי לשכור את שירותיו בשנית. ללא עורך דין אני חושב ששופט לא ימהר לרחם עליך לאור זה שאתה נהג צעיר וכבר נתפסת 3 פעמים מבצע עבירות ומה שיותר רלוונטי זה שפעמיים זה היה אותו דבר. החיסרון של עורך דין זה שבד"כ הוא עולה כמו כמה וכמה קנסות.

פעם שעברה קיבלתי שלילה בפועל 10 ימים ותנאי שלילה ארוכה יותר או מאסר אני כבר לא זוכר לשנתיים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מן הסתם אני צריך תשובות יותר מפורטות ״מקח עורך דין״

איזה תשובה יותר מפורטת אתה רוצה?

אתה רוצה שננתח את המקרה ונחליט עבורך איזה עונש תקבל בבית משפט?

תתחיל בלקחת אחריות על הנהיגה שלך.

כביש מלא במכוניות יחסית ואתה משתולל על 150 קמ"ש בגלל שסבתא של חברה שלך קיבלה מכה????

אינשאללה יורידו אותך מהכביש לכמה שנים. אתה חסר אחריות, ולא הייתי רוצה שנהג כמוך ישאיר ילדים של מישהו יתומים או הורים שכולים.

הנה, קיבלת תשובה יותר מפורטת מ "קח עורך דין".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעם שעברה קיבלתי שלילה בפועל 10 ימים ותנאי שלילה ארוכה יותר או מאסר אני כבר לא זוכר לשנתיים

אז אני במקומך הייתי שוכר שירותיו של עורך דין טוב בהקדם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנשים תתחילו ללמוד לא להודות, ולא לספר תירוצים.

עוצר אותך שוטר תגיד לו "סליחה אדוני השוטר אבל נסעתי במהירות המותרת", וזה לא משנה אם נסעת על 200.

בהרבה מקרים אחרי להט הרגע מגלים טעויות בהתנהלות השוטר, ובלי קשר תמיד אפשר למצוא דרך לצאת ביותר זול.

אבל ברגע שאתה מתחיל לספר לשוטר סיפורי סבתא אז אתה די שורף את עצמך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כביש מלא במכוניות יחסית ואתה משתולל על 150 קמ"ש בגלל שסבתא של חברה שלך קיבלה מכה????

אינשאללה יורידו אותך מהכביש לכמה שנים. אתה חסר אחריות, ולא הייתי רוצה שנהג כמוך ישאיר ילדים של מישהו יתומים או הורים שכולים.

איפה רומן קוגן כשצריך אותו? פנה אליו, מקים עמותת "200 קמ"ש זה לא הורג"

אני באופן אישי הייתי שולח לך זר פרחים, רק תגיד לי לאיזה בית עלמין.

+1 לאיחולי דיסקו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה משנה אם אתה מודה או לא?כששוטר עוצר אותך על עבירת מהירות יש לו הוכחה ביד, הוא לא צריך שתודה.

אם אין לו הוכחה - הוא לא יכול לתת לך קנס.

כתבתי שבהרבה מקרים מגלים טעויות בהתנהלות השוטר, קשה לקרוא?

"ההוכחה" שלו לא שווה כלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני באופן אישי הייתי שולח לך זר פרחים, רק תגיד לי לאיזה בית עלמין.

+1 לאיחולי דיסקו.

לא רק רומן, גם אני בדעה שבכביש פתוח ותנאי נהיגה מתאימים 200 קמ"ש וגם 300 קמ"ש כנראה לא יהרגו אותך אם יש לך ניסיון ואתה יודע לנהוג.

זה לא המקרה של פותח השרשור, ובהינתן התנאים בהם נהג במהירות 150 קמ"ש ובהתחשב ברקורד ה"מצויין" של פותח השרשור אני מקווה שהבחור יקבל בראש במזומן וללא הנחות כי הוא לגמרי מצטייר כמו אחד ששם זין על החוק וגרוע מכך- לא סופר אף אחד מהנהגים בקרבתו.

פותח השרשור, צר לי, אבל אתה צריך לחטוף חזק הפעם והאמת שאין לך אפילו על מה להתלונן, להפך, אולי אתה צריך להודות לשוטר שתפס אותך כי אתה מסתמן שאתה נוהג כמו אדיוט ולאור חוסר נסיונך יש מצב שבשלילה שתקבל השוטר למעשה מציל את חייך או חיי אחרים.

בהצלחה לשופט.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עידן כבר ענה במקומי, אבל אם אתה לא מבין את ההבדל בין כביש 4 בשעות החזרה מהעבודה לכביש פתוח וריק ממכוניות, אז ברכותי, הוסמכת - מקום בדירקטוריון של אור ירוק מחכה לך אם וכאשר תחליט לחזור ארצה.

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^^^^

גם פות"ש וגם הכותבים כאן הם קרימינאלים.

ולפות"ש נאמר: :shock: זה סיפורי סבתא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3051 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...