Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המתחכמים פה, לא פתחתי את הדיון הזה בשביל שתבואו להטיף לי עם ״נסיונכם״ הרב, בשביל זה י את פורום אור ירוק, לא נהגתי מהר כדי לעשות שואו אוף אלא במצב קריטי של חיי אדם, אני לא ביקשתי הטפות מוסר מאף אחד פה ואני די בטוח שאני נהג קצת יותר טוב ממכם למרות גילי הצעיר, עברתי קרוב ל7 סוגי קורסים בגרמניה, בארצות הברית וביפן על נהיגה, ככה שההתלהמות שלכם כלפיי לא מלהיבה אותי במיוחד.

אני נוהג רגוע מאוד כחוק תמיד, היה מקרה והייתי צריך לנהוג מהר ובמקרה אתמול לראשונה נהגתי בלי ווייז ולא שמתי לב לשוטר שעמד בצד, אני מודה שזאת אשמתי אז אני בא ומבקש עצות או השערות לגבי מה העונש, בתודה אני.

פורסם

יחד עם הקורסים בגרמניה ארה"ב ויפן גם עשית קורסי עזרה ראשונה ואתה נהג אמבולנס סמוי. ברור.

חליק, תתבגר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ליאם, אם נחזיר את השרשור לנושא המקורי, אני גם לא הייתי מסתמך על הטיעון ש"מיהרתי בגלל חיי אדם". אתה רופא? אתה כירורג מומחה? נניח והיית מגיע מהר לבית-החולים, מה כבר היית עושה? מזיז את כל הרופאים הצידה ואומר תנו לי לטפל בזה?

אני לא שואל כדי לשפוט, אלא כדי להציג בפניך שאלות שאולי ישאל אותך שופט או תובע. אין להן תשובה מוצדקת.

לסיכום: לגבי ההמלצה, אני עומד על דעתי. עורך דין וכמה שיותר מומלץ. חפש כאן בפורום יש כל מיני המלצות מניסיון של אנשים.

בלי שום קשר לנושא השרשור: לגבי קורסי הנהיגה שעברת, אולי תפתח שרשור המלצות עם תמונות ופרטים כגון: מחירים, מיקום, איפה ישנת, עם מי היית בקורס, מי הדריך, היקף הקורס, עלויות מסביב וכדומה. זה מידע שימושי, מעניין ואני בטוח הרבה אנשים יתעניינו בו, כולל אותי. תמיד כדאי לשמוע על המלצות מבעל ניסיון. אני במקרה בקיץ בארה"ב וחודש לפני כן בגרמניה. איזה קורסים עברת ואיפה? נורא מעניין אותי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
... למרות גילי הצעיר, עברתי קרוב ל7 סוגי קורסים בגרמניה, בארצות הברית וביפן על נהיגה,

מה זה קרוב לשבע? שש ושלושה רבעים? מהקורס האחרון זרקו אותך עקב חוסר התאמה? דרך אגב, רכיבה על בימבה ומכוניות מתנגשות בלונה פארק, לא נחשב...

ארז רונן

פורסם

מציע לך לגייס את אותו עו"ד שכה הפליא בתוצאות.

רצוי כבר לשימוע ביום ראשון, לא שאני חושב שזה יעזור במשהו

אבל רצוי מאוד עבורך שתגייס אותו לעיסקת טיעון , רק הפעם תתכונן לעונש כבד יותר מאשר הפעם הקודמת.

נשמח לשמוע עידכון על המפגש ביום ראשון ועל תוצאות המשפט ביולי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

"

קיבלתי רישיון זמני עד שימוע בפני קצין שיפוט ביום ראשון והזמנה לבית דין בחודש יולי, מה לדעתכם אני אמור לעשות ומה אקבל? "

מה אתה צריך לעשות:

אצל הקצין בשימוע - לא לספר סיפורים חוץ מ " טעיתי, הבנתי והפנמתי.

בכללי - להכין כסף גדול לעורך דין ולקנס שתקבל וכסף קטן לתחבורה ציבורית

מה תקבל - אם יש לך עו"ד טוב, תקבל את התנאי מהפעם הקודמת בחופף לפסילה בפועל עכשיו וקנס כספי לא מבוטל. אם לא, במצטבר.

יש סיכוי קטן אבל לא זניח שתקבע לך פגישה במרב"ד ואז אללה ירחמו

בהצלחה

פורסם

יש עדכון?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
פעם שעברה קיבלתי שלילה בפועל 10 ימים ותנאי שלילה ארוכה יותר או מאסר אני כבר לא זוכר לשנתיים

יש עדכון?

אם הוא קיבל מאסר על תנאי בפעם הקודמת , לדבריו. אז אולי קשה לכתוב בפורום מהכלא. ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...