Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה מוזרה בגלנט98,מנוע2000 החלפת חיישן אוויר לא עזר אלא שינה את הבעיה

יחיאל ס
שימו לב! השרשור הזה בן 3051 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אחרי תדלוק(לא יודע אם יש קשר)עם טנק כמעט ריק נדלקה נורת מנוע.המנוע מיד אחרי ההנעה הראשונה אחרי תדלוק נכבה וא"כ שוב הניע ושוב נכבה.אחרי כמה פעמים הכל הסתדר אם כי בנסיעה פתאום היתה הרגשה כאילו האוטו מעבד כח ומיד הכח חוזר. אחרי כמה ימים הבעיה החמירה. נורת הנמוע נדלקה יותר, הטורים היו פחות יציבים, והמנוע כמעט היה נכבה במיוחד כשהוא חם (לא קר).במוסך מורשה איפו שאני מטפל האוטו חובר למחשב והראה על הבעיה אחת יחידה בחיישן מד אוויר. כאשר מנתקים את החיישן האוטו נוסע מצויין חוץ מטורים (כפי שהיה מקודם). כנראה האוטו מצא ליותר דלק, והמנוע יותר מרעיש. קצת קשה למצאו חלפים לאוטו הזה. אבל לכאורה מצאתי בחברה מת"א (אני מאזור חיפה). קיבלתי חיברתי נורת המנוע נכבתה. בדי האוטו היה נוסע, כך גם ברברס. אבל ברגע שנותנים גז המנוע לא סובל בכלל, כאילו מת (לא נכבה), וזה לא משנה אני בעליה או בירידה. חיבור למחשב הראה שאין כעת שום תקלה:twisted:, אלא שהמוסכניק שלי אמר שיתכן ושלחו לי חיישן מדגם אחר אע"פ שהוא תקין ולכן המחשב לא נותן פקודה והזרקת דלק. טוב שלחו לי חיישן אחר (גם בראשון ששלחו וגם בשני לא היתה מדבקה המראה על המספר המתאים כמו שיש בחיישן המקורי) ואותה בעיה... רק שהפעם אחרי חיבור החיישן האוטו נסע כעשר דקות ואותה בעיה חזרה. מאז לא נוסע גם שניה. מה יכול להיות הבעיה? ושוב כאשר אני מנתק את החיישן הכל (כמעט הכל) בסדר. האם לא שולחים לי חיישן מתאים או שמא יכולה להיות בעיה נוספת. מוסכניק אחר אמר שיכול להיות שיש בעיה אבל כאשר מנתקים את החיישן נזרק יותר דלק וכך האוטו מתגבר על הבעיה, אבל מה בעיה?ואגב תוסף לא עזר.

עריכה אחרונה על ידי יחיאל ס
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו? גם אם החיישן הישן המקורי וגם אם מה ששלחו לי האוטו לפעמים כן נוסע עד שכאילו נחנק, לחיצות על גז כאילו לא עושות כלום המנוע לא נכבה בד"כ אלא האוטו פשוט לא סוחף. וכאשר אני מנתק את החיישן הכל בסדר, חוץ מרעש יתר מהמנוע ויותר דלק. אולי משבת דלק שדוקא עם החיישן מזייפת, ואולי כל החיישנים שקיבלתי דפוקים?

גם במוסך לא ידעים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3051 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...