Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם

האם ניתן להכניס למחשב שלי זכרון DDR4?

המחשב הוא HP N-209-EJ.

תודה לעונים

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם (נערך)

לדעתי לא, הלוח תומך בDDR3 ואין תאימות לאחור במקרה של DDR4 כי המתחים שונים.

DDR3L אצלך עובד על 1.35V, אבל DDR4 עובד במתח 1.2V.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

באסה. איך מספיק זיכרון והמחשב לא זז. אני מתחנת בJAVA והסביבת עבודה לא זזה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מתכנת*.

מהו המפרט של המחשב שלך, ייתכן וניתן להוסיף סטיקים נוספים של זכרון לעד 32GB הכל תלוי במחשב ובתקציב.

או לחלופין שווה לשקול שדרוג מספר רכיבי מפתח בעיקר, אם זה מתאפשר.

פורסם

קודם כל, רואים איפה הבעיות שלך במחשב.

מה שדרוש לשדרוג בהחלט זה:

1. SSD ובהקדם האפשרי

2. ניתן לשדרג את הזכרונות לעד 16GB (גם המקסימום שהמעבד הזה תומך) כל עוד יש לך גישה לזכרונות באופן סביר וגישה באופן כללי (לא מאמין שיש בעיה)

פורסם

תתקין מערכת הפעלה נקיה בלי כל הזבל שHP דחפו למחשב.

תשדרג את הזיכרון למקסימום האפשרי לדגם, ותחליף דיסק קשיח מגנטי לSSD.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

צריך קודם כל לראות אם המעבד לא מולחם בלוח (לא מכיר את הדגם הזה ספציפית, אז לא יודע להגיד לך).

לגבי אם שווה להחליף - הייתי מנסה קודם לשדרג את הזיכרון והדיסק, יש לך מעבד יחסית סבבה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה אתה מתכנת כל כך הרבה שסביבת העבודה לא זזה? סימולטור של אנדרואיד לא רץ בצורה סבירה גם על מחשב על.

תוסיף זיכרון וזה ייתן לך דחיפה רצינית, 16gb עולים 200 שח באמזון פלוס מינוס והמחשב ירגיש אחרת

אחר כך ssd - יותר יקר אבל יחזיר את המחשב לחיים קנה לפחות 240 gb

מעבד להחליף לא ריאלי ולא יעזור לך כי יש לך מעבד סביר - הוא לא צוואר הבקבוק

פורסם

המעבד לא מולחם ללוח וניתן לשדרוג כנראה לi7, צריך לראות האם הקירור המקורי שמותקן במחשב יעמוד בזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אבל, כאן יש סוגיה אחרת.

SSD + 16GB של זכרון שיירכש + מעבד = מחשב יחסית חדיש יותר בתוספת לא גדולה.

הבעיה? מעבדל מסדרת U הנוכחי מציע 2 ליבות פיזיות ועוד 2 נימים = 4 ליבות עיבוד

אותו ה I7-4500U מציע את אותן ה 2 ליבות ואת אותם ה 2 נימים = 4 ליבות עיבוד אלה מה? בתדר טיפה גבוה יותר = שדרוג המעבד זאת החלטה גרועה מאוד, אלה אם כן אתה משיג כזה מחבר או ב 200 שקלים במקרה.

או שאתה שוקל לרכוש מחשב חדיש מהיר לא מסדרת U שזה ULTRA LOW VOLTAGE וכו' אלה מעבד רגילים ובוחר במעבדי ה I7 וכו', או שאתה משדרג את הקיים עם SSD ו 16GB של זכרון.

תלוי מה יהיו השימושים שלך, 16GB לתכנות זה לא, קצת הרבה מדי? מילא עריכת וידאו...

אלה אם כן אתה מפעיל מכונות וירטואליות ואז הכל ברור, אך אם לא... מיותר, האיטיות לא שם.

פורסם

תבדוק החלפת מעבד לחזק יותר וזכרונות, השיפור המשמעותי זה SSD

אני בימים האחרונים רכשתי מאיביי למחשב בן 6 כמעט

רכשתי מעבד T9900 וזכרונות 8 גיגה וSSD 250 גיגה

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...