Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך כבל vcds והזמנתי מאיביי בערך ב20 ש"ח שכולל דיסק עם תוכנה.

אני מעוניין למחוק שגיאות ולנסות לעשות כיוון מצערת האם יתכן שיווצרו בעיות משימוש בכבל זול?

פורסם

זו הכתובת: http://www.ebay.com/itm/221878574555?_trksid=p2057872.m2749.l2649

אני סה"כ רוצה לכוון מצערת לבד (ולמחוק את השגיאות).

ד"א האם בגולף שנת 2000, דגם מנוע AKL נפח 1600, המצערת היא מסוג drive by cable או drive by wire?

כלומר הקוד קבוצה (אני לא יודע בדיוק איך קוראים לזה) הוא 098 במקרה שלי, נכון? (לכיוון מצערת)

תודה רבה

פורסם

תמיד השאלות הן לאחר הרכישה...

פורסם
זו הכתובת: http://www.ebay.com/itm/221878574555?_trksid=p2057872.m2749.l2649

אני סה"כ רוצה לכוון מצערת לבד (ולמחוק את השגיאות).

ד"א האם בגולף שנת 2000, דגם מנוע AKL נפח 1600, המצערת היא מסוג drive by cable או drive by wire?

כלומר הקוד קבוצה (אני לא יודע בדיוק איך קוראים לזה) הוא 098 במקרה שלי, נכון? (לכיוון מצערת)

תודה רבה

המצערת ברכבך מופעלת על-ידי כבל

drive by cable.

איזה כייף לי :)

פורסם

התוכנה לא תעזור לו, הטריק זה לפרוץ את הכבל עצמו, ממש את הרכיב OBD.

זה ההבדל בין כבל ב 10$ לאחד שעולה 80-90$ [כמו שיש לי] ששם הכל פתוח בלי בעיות.

פורסם

מה ההבדל ביכולות?

ODB זה בסך הכל פרוטוקול מי שמעביר את הנתונים זה התכנה לרכיב שיעביר נתונים לרכב...

אין היגיון שיש צורך לפרוץ רכיב..

פורסם (נערך)

הכבל המקורי מכיל רכיב שמשמש כמפתח dongle לתוכנה.

תוכנות עם מפתח כזה מאוד קשות לפריצה, גם אם תמצא אחת פרוצה היא תהיה ישנה מאוד ולא תעבוד בצורה יציבה.

יש סיכוי שזה גם יכול לדפוק את המחשב של הרכב, או לאפס איזו הגדרה שלא תדע לשחזר.

כרגיל, קמצן משלם פעמיים.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

• תוכן חדש...