Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

בעוד כמה חודשים מעכשיו אני מתכנן לקנות את הרכב הראשון שלי, שישמש אותי לרוב לנסיעות בינעירוניות.

הרכב הזה יהיה מעבר ביניים לבין הרכב שאני באמת רוצה.

לא חשוב לי רכב פרקטי. מבחינתי כל גודל הוא פרקטי בשלב זה.

עם העדפה לא להשתמש בכל התקציב..

בשורה תחתונה-

רכב שבטווח הארוך יהיה העדיפות הנכונה כרכב בעל ערך מוסף, שישאיר לי כמה שיותר כסף בכיס בשביל המיועדת :p

אחרי המון מחשבות הגעתי לשני פיינליסטיות-

1. לאון 1.2 2010-2011

יתרונות- ללאון יש ערך מוסף מבחינתי כי כיף לנהוג בה והיא נראית טוב. בנוסף היא גם חסכונית.

חסרונות- תעלה כ-40K, ירידת הערך גבוהה יותר ביחס לטויוטה.

2. יאריס T

יתרונות- ערך מוסף מובן מאליו, נראית טוב, אמינה, שומרת יותר טוב על ערכה, תעלה כ-25-30K.

חסרונות- רכב שלרוב יעבור ק"מ גבוהה ובאחוז לא מבוטל במאמץ גבוהה, ולמרות האמינות זה לא בהכרח מתכונן טוב לחסכון.

אשמח לקבל את דעתכם לגבי הרכבים והמלצות לרכבים נוספים.

תודה :)

עריכה אחרונה על ידי Guy30
פורסם

היי

פג'ו באופן כללי לא מדברות אלי בכלל, מלבד ה-106 ראלי שרק אפשר לחלום על למצוא אחת כזאת, ובטח על אחת במצב טוב.

יש הצעות נוספות?

תודה

פורסם

יש כרגע יאריס TS של איתמר. קפוץ עליה לפני שהיא נחטפת. אומנם כמעט מגיעה לתקרת התקציב שלך, אבל רכב כל כך מלוקק לא תמצא לעולם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?600888-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%99%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%A1-T-Sport-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2006

Stay Dirty

פורסם

רכבי ספורט ננהגים בסלד גבוה חבר,כל עוד מטפלים כראוי הבלאי נמוך מאוד,הרכב בנוי לזה, אם אתה קונה רכב ספורטיבי מבלי לנהוג בו בצורה ספורטיבית לפחות מדי פעם,חבל על הכסף קנה יאריס רגילה.

Miata ND2

פורסם

אור- לא חשבתי אחרת. אבל באותה הנשימה יש גבול לכמה רכב, אפילו ספורט, יכול להיות אמין כשהק"מ מצטבר.. לכן חשוב לי למצוא אחד שמור שלא אצטרך לשפוך עליו כסף ליישור קו.

פורסם

אני לא מאמין שבסוף מישהו לא מהפורום יקנה את האוטו של איתמר.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

איתמר רוצה 39.

ואין יישור קו

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תוכן חדש...