Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

באפשרותי לרכוש מחשב בארה"ב ולהביאו ארצה.

אין לי צורך במחשב HIGHEND והצרכים שלי לגבי מחשב הם די בסיסיים : אינטרנט, סרטים,אופיס, אמינות.

יחד עם זאת ברצוני שהמחשב ישרוד למשך מספר שנים כך שלא מוכן לקנות מחשב שהוא בתחתית המדרגה של האיכות.

האם רכישת מחשב כזה בארה"ב כדאית ? (דל או אסוס)

יתרונות:

1. מחיר ?

חסרונות

1. אחריות?

2. צריך להוסיף אותיות בעברית

פורסם

אני מניח שמדובר על נייד.

אם השימושים שלך הם נורא בסיסיים אז אתה לא צריך מחשב יקר, מה שאומר שהחיסכון שלך כנראה לא יהיה משמעותי כל כך.

לפי מה שאני מבין ממך, אתה צריך מחשב נייד במשהו כמו 2000-2500 ש"ח.

וגם באמת עניין האחריות יהיה הרבה יותר נוח אם תקנה בארץ.

They are trying to ban me...

פורסם

תבדוק מבצעים של אופיס דיפו ארה"ב.

מחשב של 2000-2500 ש"ח הוא ברמה של מחשב של 3000-3500 ₪ בארץ.

אז במחיר שאתה מוכן לקנות i3 אתה מקבל i5

אם אתה מהמרכז קציר גרף ברחוב צ'לנוב חורט במחיר טוב.

אייל

פורסם

מחזק - החיסכון שלך לא יהיה גדול ואחרי זה שאתה מכניס בחשבון שאחריות תהיה יותר קשה לממש + לחרוט אותיות (אלא אם אתה בסדר עם מדבקות :|) - אתה כמעט לא חוסך כלום. אם תופסים אותך במכס ואתה משלם מיסים - אתה כבר בהפסד לדעתי או קרוב לכך.

במחשבים יקרים (1000 דולר צפונה) החיסכון כבר מתחיל להיות משמעותי - במיוחד אם אתה מזמין מחשבים ישירות נגיד מדל או מB&H איפה שיש הרבה הנחות משמעותיות , או דגמים של אפל נגיד שיש בחלקם (לא בכולם - בדגמים היקרים בעיקר) Markup יותר רציני על המחיר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין הבדל משמעותי במחירי מחשבים בין ארה"ב לישראל. מה שכן - בארה"ב יש דגמים שלא מיובאים לארץ.

אם אתה מוצא מבצע - אולי ההפרש יהיה משמעותי וכדאי.

יש יצרני מחשבים ממותגים שנותנים אחריות בין לאומית המכובדת גם בארץ (דל/ לנובו. לגבי אסוס/טושיבה אינני יודע).

אם זה דגם שלא מיובא לארץ - קח בחשבון שבמקרה של תקלה, תיאלץ להמתין להגעת חלק חלופי מחו"ל.

אני מציע להשוות את מחיר המחשב בארה"ב לעומת המחיר באתר של KSP/ אייבורי. זה ייתן לך מידע לגבי כדאיות (אל תשכח לקחת בחשבון גם עלות של הטסה לארץ ותשלום מע"מ במידה ואתה מדווח על המחשב בכניסה לארץ).

פורסם

ובארה״ב קח בחשבון מס מקומי של הסטייט של 5-7 אחוז במקרה של רכישה פיזית / חלק מהרכישות אונליין.

Then dying is forgetting

פורסם
אין הבדל משמעותי במחירי מחשבים בין ארה"ב לישראל.

זה לא מדויק בכלל. כמו שנאמר כאן - במחשבים זולים יחסית ההבדלים לא גדולים. במחשבים של 1000 דולר ומעלה ההבדלים עצומים. מחשב שאני קניתי ב-1080 דולר כולל מס בניו יורק עולה בארץ 7600+ שקלים. זה כמעט כפול במחיר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ההפרש הופך להיות גדול פי כמה כאשר רוכשים מחשב יד שניה. בארה"ב, בניגוד לישראל, לא עושים לך טובה כשמוכרים לך מוצר יד שניה.

את המחשב שלי קניתי יד שניה בארה"ב, ברבע מהמחיר שלו כחדש בארץ.

פורסם

ב 10 שנים האחרונות כאשר גרתי בארץ קניתי מחשבים ניידים רק בארה"ב.

בשנתיים האחרונות הנני גר בארה"ב.

הנה מפרט של מחשב שקניתי ישר מאתר היצרן לפני שבועות ספורים (השלישי ב 10 השנים האחרונות):

שווה ? אתה תחליט.

Items ordered

Product details Status Qty Extended price

HP ENVY - 17t Laptop

Product number: M9X66AV

•Security Software Trial

•Office Software Trial

•17.3-inch diagonal Full HD WLED-backlit IPS Display (1920x1080)

•16GB DDR3 - 2 DIMM

•1TB 5400 rpm Hard Drive

•6-cell 62WHr Lithium-ion Battery

•Backlit Keyboard

•SuperMulti DVD burner

•Intel 802.11ac WLAN and Bluetooth® [1x1]

•6th Gen Intel® Core™ i7-6700HQ Processor Quad-Core + NVIDIA GeForce GTX 950M 4GB Discrete Graphics(for 3D Camera)

•Intel RealSense™ 3D Camera with Dual Digital Microphone, Fingerprint Reader

•Windows 10 Home 64

Processing

Estimated ship date:

April 21, 2016 1 $785.49

Summary of savings

• EPP_00

• Instant discounts:

• $314.50 Total Discounts

Subtotal: $785.49

Shipping & handling: Free

FL Tax: $54.99

Total: $840.48

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

זו בדיוק היתה הנקודה שלי לגבי הנחות שקונים ישירות מהיצרן או מאתרים מסוימים.

דל , HP , לנובו לפעמים וכו נותנים הנחות של מאות דולרים על מחירי מדף מהאתר שלהם.

וזה משמעותי בעיקר בלפטופים של 1000 דולר צפונה (המחיר מדף של מה שלקחת - 1100 דולר לפני מיסים).

א ב ל - במחשבים של 400-500 דולר - זה לא ממש קיים.

Then dying is forgetting

פורסם

בארצות הברית יש מחשבים Manufacturer Refurbished. כלומר מדובר במחשבים שעברו חידוש במפעל ולא בחנות. המחשבים האלה נמכרים באריזה חתומה של היצרן עם אחריות מלאה בהנחה משמעותית שיכולה להגיע לחצי מהמחיר של מחשב חדש מאותו הדגם. לפני מספר שנים רכשתי לנובו Thinkpad T400 שעלה לי בסביבות ה-2,000 ש"ח כאשר מחשב באותו מפרט נמכר בארץ ב-5,500 ש"ח. המחשב עבד מצויין ושירת אותי מספר שנים. בסוף מכרתי את המחשב ביד 2 כמעט במחיר שקניתי אותו.

פורסם

מחסור במקלדת עברית זה יתרון ולא חיסרון

יומיים ולמדת הקלדה עיוורת

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ומה לגבי אחריות ?

במידה ורוכש מחשב דל או אסוס דרך אמזון או B&H , האם יש פרוצדורה שבא אוכל לקבל גם אחריות בארץ ?

• תוכן חדש...