Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קיבלתי היום צ'ק על אובדן ערך מחברת הביטוח.

הרכב משועבד לבנק.

כששוחחתי עם הנציגה מהביטוח לפני שבועיים, היא אמרה לי שהיא תשלח את הצ'ק לפקודת הבנק.

שאלתי אותה: "זה לא אמור להגיע לפקודתי?"

אמרה לי: ש"בדרכ הבנק מוותר ומעביר לי את הכסף."

מישהו נתקל במקרה דומה? מה עושים?

unnamed.jpg

כפיר הג'ינג'י

פורסם

חכם

הולך לבנק מקבל מהם פתק , חברת הביטוח משלמת לך.

עכשיו תביא את זה לבנק או שיורידו את זה מההלוואה שלך , או יזכו את חשבון העו"ש שלך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שהבנק מאשר לחברת הביטוח לשלם לך.

כעת כבר בוצע והבנק יפקיד את הכסף אליו ויעשה אחד מהשניים

או יזכה את חשבון העו"ש שלך או את חשבון ההלוואה שלך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היית אמור להעביר טופס שנקרא "הסרת שעבוד זמנית" בה הבנק מאשר להעביר לך את הסכום ולא לידיו כמשעבד, כנראה שהמסלקת שכחה לעדכן אותך.

האופציה המהירה יותר היא להפקיד את הכסף לחשבון והמשעבד יעביר אותו לחשבונך, זאת בהנחה שאין לך בעיות עימו.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מפקיד את הצ'ק בבנק ומקבל את הכסף מהם.

מדובר בתהליך סטנדרטי עבור רכב משועבד שמטרתו מניעת הונאות ביטוח. למשל: פלוני רוכש רכב באמצעות הלוואה 100% מהבנק, הורס אותו בכוונה, מקבל פיצוי 100% מחברת הביטוח ובורח עם הכסף בעוד הבנק נשאר בלי הנכס המשועבד.

הבנקים מכירים את הנוהל, כל שעליך לעשות הוא להפקיד את הצ'ק ולקבל את הכסף לחשבון תוך כמה ימים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...