Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן יש לו גם כניסת USB לחיבור לפטופ אבל ניתן לשלוט בו באופן חלקי ממסך הלד על המכשיר

אבל ללא ספק ה 800 הוא מכשיר טוב יותר ,עם זאת מדובר במכשיר יקר הרבה יותר.

אז בוא נתחיל מהסוף כמה זה עולה:

הביט 10 עולה באזור 1800 שח

הביט 10D עולה באזור 2200 שח

הביט 1 עולה באזור 3000 שח

ה 660 עולה באזור 1800 שח

וה 800 עולה באזור 5000 שח

השאלה היא יחס עלות תועלת ,בשורה התחתונה אני ממליץ לך על הביט 10 הוא זול יחסית ואיכותי

והוא מתאים ליישום שלך ,לדעתי הוא המכשיר הטוב מסוגו בטווח המחיר שלו.

פורסם

אני באמת לא חושב שמבין כל הפרוססורים שציינת יש טעם רב לחפש מי מבינם הוא האיכותי יותר, לדעתי כולם טובים.

יותר הייתי מתרכז בייעוד ובפרקטיקה של כל אחד מהם.

לדעתי ביט1 למשל, הוא לא בשבילך למערכת ולרכיבים הנוכחיים שציינת, למה? כי זה אובר קיל של שלושה ערוצים מיותרים שאין לך מה לעשות איתם.

אתה צריך חמישה ערוצים לפי מה שאני מבין, זוג טוויטרים, זוג מידבאסים וסאב.

בנוסף לכך אתה צריך מוצר שהייעוד שלו הוא אינטגרציה עם המערכת המקורית של הרכב.

בדיוק בשביל זה אודיסון המציאו את הביט 10

קודם כל תיקח בחשבון שאם האות במערכת המקורית של היצרן חתוכה בתחום הבאס, באס טוב ואמיתי מהסיגנל המקורי כבר הושלח לפח ביחידת הראש, אבל, הביט10 יודע לעשות דה-איקולציה לאות המקורית של הhu של הרכב וליצור ממנה אות מלאה ושטוחה ככל הניתן.

המנחת הפנימי שלו איכותי מאוד, מנסיון רב!

ובנוסף לכך אתה נהנה מכל היתרונות של סדרת הביט.

השהיית זמנים בקפיצות קטנות מאוד.

אקולייזר שליש אוקטבה לכל ערוץ.

קרוסאובר מלא וסופר ורסטילי לכל ערוץ.

שליטה בפאזה לכל ערוץ.

ועוד

תיקח גם בחשבון שהוא בנוי להשתלב עם עוד הרבה רכיבים ברכב, תעבור על חוברת ההוראות שלו על צמת החוטים שלו ותראה בעצמך.

יכולת לשלוט בתזמוני הדלקה וכיבוי של כל המוצרים שנשלטים על ידיו ממסר הרימוט שלו וכך הלאה.

אם כל זה לא מספיק אתה יכול להוסיף לו drc ולשלוט על שני פריסטים, לעבור בין מקורות ואולי אם ממש בא לך על hu איכותי מבלי לאבד את הhu המקורי אז תיקח את הביט 10 d ותחבר לו סמארטפון שהוצאת ממנו אות אופטי

אפשר לעשות את זה היום עם כל אנדרואיד כמעט וכל מוצר אפל בין אם בעזרת שימוש בdac שהוא גם ממיר לאופטי או בין אם בשימוש סטרימר עם יציאה אופטית כמו אפל tv למשל (דור ראשון ושני) או כל סטרימר סיני דומה אחר או מתאם hdmi

אם ה800 של אלפיין עולה 5k ואתה מתחיל מנקודה בה הhu שלך הוא מקורי של הרכב ומונחת, זה פשוט אובר קיל לשלם סכום כזה בדיוק כמו שזה יהיה אובר קיל לקנות ביט1 כשאתה לא תנצל את כל הערוצים שלו וגם הוא פחות מיועד לאינטגרציה מאשר אחיו הקטן שנוצר למטרה הזו.

השנקל שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חבר׳ה תודה רבה!

לגבי האוברקיל אתה צודק, אני גם לא צריך 5 ערוצים אלא רק 3, אני עובד פסיבי...

מה שחשוב לי רק זה השהיית זמנים ואקוולייזר, אפילו לא צריך אופציה לכוון אותו בלייב, אלא לכוון פעם אחת וגמרנו...

ההתלבטות היחידה שנשארה לי זה בין הh660 לבין הbit10

אני פשוט רגיל לצליל של האלפיין וגם העובדה שהוא 4 וולט פריאאוט.

אז אני קצת פוחד ללכת על הביט 10 במקרה הזה, מצד שני הבנתי שה660 רחוק שנות אור מה800, אז אולי באמת עדיף את הביט 10.

מקווה שתשכנעו אותי לבחור אחד מהם :)

פורסם

צליל הוא מה שאתה מכוון אליו.

בסופו של דבר התחום היחיד בספקטרום בו אין לך שום אמירה, התחום בו אתה נתון לחסדיהם של החדר דהיינו קבינת הרכב אל מול היענות הכוח של הרמקולים זה התדרים עד אזור ה500 הרץ. שם לבחירת הרמקולים שלך יש חשיבות מכרעת ולא לhu.

מאותו רגע שעברת את הנקודה הזו פחות או יותר זה הכל משחקים של תזמון והיענות כוח.

הסאונד הזה שאתה משייך לאלפיין הוא בעיקר עניין של חתימה סונית או יותר גרוע, פסיכולוגי.

בחירת רמקולים חכמה, יכולת מדידה, שמיעה טובה, טעם אישי, בחירת נקודות חיתוך נכונות וסלופים נכונים ומשם עבודת איקולציה.

לביט10 יש יכולות dsp מלאות! בייחוד אקולייזר שליש אוקטבה לכל ערוץ.אם לאלפיין את זה אתה יודע לפחות מה אני הייתי בוחר.

אם לאלפיין יש את זה אז זה כבר עניין של נוחות רכישה, אחריות ושירות וכן, נטו חיבה למותג, זה תקין וזה בסדר.

אם אתה רוצה מרצדס בחניה, גם אם יראו לך וולבו שהיא

חזקה יותר

מהירה יותר

יפה יותר וכל דבר אחר יותר.

היא עדיין לא מרצדס, טיפשי אולי אבל נכון.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...