Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"סופר ג'יפ" לאשתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקודה קצת שונה:

מבחינתי, סופר ג'יפ, ולמעשה כל רכב אחר, עדיף שיהיה פרקטי, ולכן הייתי מעדיף רכב עם דלת אחורית שעולה למעלה.

נוח יותר בחניות ובכלל.

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכותב מעלי צודק לחלוטין. בזמנו כשעוד חיינו בלונדון לאשתי היה ראב4, וכשהבת שלנו נולדה הבנו מהר מאוד כמה לא פרקטי דלת שנפתחת לצד (מספיק שמישהו חנה קרוב מדי ואי אפשר לפתוח את הדלת להכניס את העגלה). מהר מאוד עמדה CRV בחניה.

גם טויוטה הבינו את זה בשלב מסוים ובדור הבא כבר שינו את זה.

בכל אופן, באיזה מהרכבים שהוצעו פה אין דלת שנפתחת מעלה?

פורסם

סתם כהצעה שונה, אולי תשארו באותו שנתון פחות או יותר, אבל תחליפו לוולוו XC60? או שרוצים רכב חדש בלבד. דווקא יכול להרגיש באמת כמו שדרוג, לא?

פורסם (נערך)

פות"ש חלחל עמוק מכפי ששיער. אני רואה את המונח סופר-ג'יפ בעוד שרשורים. מתוך ציניות יצא לו משהו נחמד.כן ירבו .בקרוב בעיתונות . זכויות יוצרים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)
פות"ש חלחל עמוק מכפי ששיער. אני רואה את המונח סופר-ג'יפ בעוד שרשורים. מתוך ציניות יצא לו משהו נחמד.כן ירבו .בקרוב בעיתונות . זכויות יוצרים.

הזכויות שמורות לאשתי היקרה :lol:

תודה רבה לכולם!!!

שתי שאלות נוספות שהקשורות לאבזור הרכב ע"י היבואן:

1. הציעו לי להתקין קודן בעלות של 800 ש"ח. בדקתי מול סוכנות ביטוח ונכון לעכשיו אין בה צורך. האם כדאי להתקין בכל מקרה או בהמשך רק אם יבקשו.

2. אני חושב להתקין מדרגות כדי שלילדים יהיה קל יותר לטפס לרכב.

השאלה האם פרט לעלות הכספית יש למדרגות חסרונות? מדובר בהתקנה מקומית. יש לציין שהרכב לא צפוי לרדת לשטח.

כך זה נראה:

IMG_0768.jpgIMG_0769.jpg

עריכה אחרונה על ידי Random
הוספת תמונות
פורסם

אני גם רציתי מדרגות צד והתעניינתי מאוד, המסקנה היא שזה מצמצם 90 אחוז מפגיעות הדלת ברכב, ואתה יכול לחנות בצורה יותר רגועה בלי לפחד שמישהו יצמד אליך וידפוק אותך (במיוחד אם אתה חי בעיר צפופה), אבל מצד שני זה סיוט בעליה ובירידה, פשוט לא נוח. משהו שנתקע לך ברגל כל הזמן. תנסה ותראה איך אתה מסתדר עם זה, תבקש מאנשים עם מדרגות צד לאפשר לך לנסות.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

1. לא הייתי מתקין.

2. למדרגות חסרון בעלייה וירידה ממשטחים גבוהים (מדרכות?) - אני לא חושב שיש לך סיבה להימנע.

מה החלטת? טוסון?

פורסם

לפי הג'אנט מדובר בראב4. היבריד או רגיל?

אני לא הייתי מתקין קודן אם אין צורך, זה סתם מסרבל את החיים ולא מועיל בשום דבר.

המדרגות לדעתי משנות את המראה של הרכב וגורמות לו להראות כבד. אם אין לכם בראב הנוכחי ומסתדרים בלי זה אז הייתי מוותר.

תתחדשו!

• תוכן חדש...