Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדחס קורולה רנקס 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בימים האחרונים המזגן ברכב שלי החליט לא להוציא לי יותר אוויר קר.

חשבתי שאני צריך למלא רק גז אבל היום כשהלכתי למלא הבחור במוסך אמר לי שרוב הסיכויים צריך להחליף מדחס(לאחר שהוא עשה לי את כל הבדיקות).

כמה יעלה לי להחליף את המדחס לאחד חדש או משומש, בתקווה שזה לא יהיה הבעיה שלי?

מישהו מכיר מקום טוב באזור עמק יזרעאל שיוכל לבדוק לי אם הבעיה האמיתית היא המדחס כדי שאני לא אוציא על זה סתם כסף?

תודה מראש וחג שמח.

פורסם

אם המזגן הפסיק לעבוד זה אומר שיש חוסר בגז כלומר קיימת דליפה מאיפה שהוא ועם ציוד נכון רואים בדיוק מהיכן היא. אם הבעיה במדחס היא בדרך כלל תורגש בחוסר קירור כאשר קיים גז במערכת ובסלד גבוה תקרר טוב יותר. בקיצור גש לשמוע חוות דעת נוספת.

פורסם
אם המזגן הפסיק לעבוד זה אומר שיש חוסר בגז כלומר קיימת דליפה מאיפה שהוא ועם ציוד נכון רואים בדיוק מהיכן היא. אם הבעיה במדחס היא בדרך כלל תורגש בחוסר קירור כאשר קיים גז במערכת ובסלד גבוה תקרר טוב יותר. בקיצור גש לשמוע חוות דעת נוספת.

הלכתי לבנאדם אחר והוא אמר לי שאין לי בעיה של גז או מדחס, ושהבעיה היא בחשמל של הרכב.

הוא ישר אמר לי שמישהו נגע לי ברכב והוציא לי את כל הגז שהיה לי, ושאותו אותו בנאדם לא מבין בכלל בדברים שקשורים למזגן.

יש מצב שהוא יכול "לשאוב" לי את הגז שהיה לי ברכב ולהשאיר אותו לעצמו??

כי שמתי גז מחדש ברכב(הוא הראה לי שזה ריק) וכל העסק של החשמל, יחסית, לא היה כזה זו.

תודה.

• תוכן חדש...