Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנוגע מפתח לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש ל רכב מסוג טויוטה יאריס 2010

יש לי מפתח(הראשי) עם שצי לחצנים אחד שפתוח את הרכב והשני שסוגר.

ברגע שאני סוגר החלונות עולים אוטומטית.

אבל השאלה מכיוו שנשבר לי הכפתור שסוגר את הרכב , רציתי לשאול מאיפה אפשר לשכפל מפתח אבל שיהיה גם עם הכפתורים שפותח וסוגר את הרכב וכמובן שהחלונות יעלו. (האם כדאי ללכת למוסך מורשה בשביל זה? או שסתם ישדדו אותי) כמה בערך זה יכול לעלות? והאם אני צריך להביא איתי משהו נוסף חוץ מאת עצמי והמפתח

תודה מראש

פורסם

במוסך מורשה זה כנראה יהיה יקר מאוד, אבל שווה לבדוק.

חפש בגוגל "שלטים לרכב", יש לא מעט עסקים שמתעסקים בשכפול שלטים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מהיכן אתה בארץ? אני מכיר 2 חנויות מעולות מאזור המרכז

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

מנסיון שלי עם שלט של טויוטה, גם לחיצה על הכפתור פתיחה תנעל את הרכב, וכן תעלה את החלון, לאחר דקה בערך, בתנאי שלא יפתחו בינתיים את הרכב.

כפתרון זמני זה יכול לעבוד לך נהדר.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם
מתעלק על השרשור, חנויות שלטים מומלצות בכפ"ס?

חנות "המשכפל" ברחוב התע"ש

מומלץ. לי הוא עזר עם המפתח של היונדאי

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אם השלט עובד ורק ה"אריזה" של השלט נשברה, אתה יכול להזמין מאיביי את ה shell ויהיה לך שלט "חדש" במחיר זול.

פתרון אחר יהיה לפנות ל"פאר המנעולים" בפ"ת, הוא מאוד מקצועי וידע לעזור לך.

• תוכן חדש...