Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, איפה לקנות חומר ציפוי נאנו?

אני אומר ואדגיש זאת הפעם השלישית שאני עושה לרכב ציפוי, פעמיים עשיתי בריסוס עם פיסטולט והייתי מרוצה מאוד

הבעיה היא שאני לא מצליח להשיג את החומר שהשתמשתי בו

אז אשמח להמלצות על חומרים (לא ווקסים למיניהם, רק נאנו לציפוי) ומקום שאפשר לרכוש את החומר (עדיפות בארץ)

*מניסיון אני צריך בסביבות ה200-250 מ"ל

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

נשמה 200 מל עד 250 זה המון, טוענים ש50 יעשה רכב פעמיים עם גאנטים.

למה לקנות כל כך הרבה אלה חומרים יקרים, פשוט תמרח עם מטלית מיוחדת וזרוק אותה הרי במילא זה לשנה - שתיים מינימום, אפשר להזמין מאיביי תלוי איזה אתה מחפש ?

C1 gtechniq

Optiseal optimum

Cquartz carpro

.....

הרשימה ממשיכה הרבה מה אתה מחפש עמידות, קלות יישום, נוחות הניקיון ושמירה על הציפוי זה קשור למלא דברים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

מראש רשמתי שאני מיישם את החומר בריסוס ומניסיון זאת בערך הכמות, אולי קצת פחות (150-200 מ"ל)

ופעמיים קניתי מהאיביי חומר שאני לא זוכר את השם שלו, אבל הוא היה מחליק את הרכב ונותן ברק ומחזיק מעמד מעולה (שאלו הבקשות שלי בעצם) בכמות של 200 מ"ל ב-350 ש"ח

ואני מחפש משהו בכיוון הזה

פורסם

הכוונה שלי הייתה שזה בזבוז חומר (אולי יותר קל בשבילך) אבל בידני תוכל להגיע לכמה שכבות שזה אפקט מהמם ועמידות טובה יותר, אני סך הכול מייעץ אתה תעשה איך שנוח לך.

זה של חברה יפנית מוכרת ב100ml

http://pages.ebay.com/motors/link/?nav=item.view&id=261841985062&alt=web

אתה יכול לקנות שניים.

זה עוד משהו שהוא טוב לפי התגובות רציתי לנסות תמיד, זה לא יקר וגם מגיע בכמות 50מל אז תקנה שניים פשוט. או כמה שתרצה.

הבעיה זו הכמות שאתה רוצה בטווח מחיר הזה אתה תמיד יכול להשיג יותר חומר אבל 200ml ב350 שקל עוד לא ראיתי וזה כולל משלוח אני מדבר, אשמח לראות אם אחרים מכירים משהו טוב כזה...

פורסם
הכוונה שלי הייתה שזה בזבוז חומר (אולי יותר קל בשבילך) אבל בידני תוכל להגיע לכמה שכבות שזה אפקט מהמם ועמידות טובה יותר, אני סך הכול מייעץ אתה תעשה איך שנוח לך.

זה של חברה יפנית מוכרת ב100ml

http://pages.ebay.com/motors/link/?nav=item.view&id=261841985062&alt=web

אתה יכול לקנות שניים.

זה עוד משהו שהוא טוב לפי התגובות רציתי לנסות תמיד, זה לא יקר וגם מגיע בכמות 50מל אז תקנה שניים פשוט. או כמה שתרצה.

הבעיה זו הכמות שאתה רוצה בטווח מחיר הזה אתה תמיד יכול להשיג יותר חומר אבל 200ml ב350 שקל עוד לא ראיתי וזה כולל משלוח אני מדבר, אשמח לראות אם אחרים מכירים משהו טוב כזה...

נראה מאוד מעניין המוצרים שלהם לא רעים בכלל

מישהו פה ניסה את הציפוי הזה?

פורסם

פות"ש, כשמיישמים ציפוי עם פיסטולט, יש להשתמש בחומר מדלל.

כמו שנאמר, 50 מ"ל לרכב זה דיי והותר, ולרוב מצריך חצי מהכמות.

הייתי ממליץ לך להתעניין על optimum opti coat, אם תצליח להשיג (חומר שנעשו איתו לא מעט פרוייקטים בריסוס), או את החידוש שלו, optimum gloss coat.

בכמויות שאתה מציג כאן, המחירים שאתה תצטרך לשלם עבור הציפוי יעברו את ה-1.5k בשקט, ופשוט חבל על הכסף.

תשפר את הטכניקה שלך ותחסוך המון.

מצרף לך לינק לדיון שנערך לגבי אותו נושא שפתחת, כולל סרטון ולינקים לדיונים מקצועיים מחו"ל שמסבירים לגבי הדילול וכו'.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?584764-%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%A0%D7%90%D7%A0%D7%95-%D7%91%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%97%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%A1&p=4920361&viewfull=1#post4920361

בהצלחה, נשמח לראות תמונות מהתהליך!

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...