Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותנו יונדאי אקסנט 2007 שמורה מאוד, 0 תקלות ומתאימה מאוד לצרכים שלנו.

על הנייר הרכב עושה רושם של רכב בטיחותי: 6 כריות אוויר ו-ABS כמובן. עם זאת לרכב אין בקרת יציבות.

לאחרונה נתקלתי באתר IIHS שמפרסם דירוג בטיחות של רכבים.

תוצאות הדירוג של האקסנט נמצאות כאן.

כמו שניתן לראות הרכב לא הצטיין (בלשון המעטה) במבחני הריסוק מה שמיד הוביל אותי למחשבה שיש להחליף אותו.

האם לדעתכם דירוג נמוך במבחני ריסוק ו/או מחסור במערכת ESP הוא באמת עילה להחלפת רכב?

אני מניח שהעניין סובייקטיבי אך עם זאת אשמח לשמוע דעות.

תודה

פורסם

לו היית עכשיו לפני רכישת רכב, אזי ציון בטיחות נמוך/חוסר במערכות בטיחותיות יתכן שהיה משנה את הדרישות שלך.

הרכב כרגע אצלך, לו אני במקומך וזאת הסיבה העקרית ו/או היחידה להחלפת הרכב (כנראה) שלא הייתי מחליף.

אבל לא דעתי היא הקובעת -- אלא דעתך.

בנוסף לכך קח בחשבון שהשוק די מת עכשיו, וסביר שהחלפת הרכב תעלה בלא מעט זמן וכסף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תשמע, ע"פ בדיקות אחרת, שאר הרכבים בשנתון הזה שכביכול נחשבים לבטיחותיים (כמו מאזדה 3 או פורד פוקוס) גם לא קיבלו ציונים גבוהים במיוחד(גם להם יש p בפגיעת צד).

הרכב שלך לא שיא הבטיחות, אבל לא עושה רושם של מלכודת מוות.

אני הייתי נשאר עם הרכב עד שיגיע הזמן להשתדרג למשהו חדש והרבה יותר בטיחותי.

• תוכן חדש...