Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אבא שלי קנה פיגו 206 שנת 2002 מנוע 1.6 דגם nfu אוטומט , בגיר יש בעיה שהרכב עומד ברמזור למשל אז יש פעמים שהגיר במקום להיכנס להילוך ראשון פשוט נשאר בהילוך סרק, וחשבתי להחליף לגיר ידני , האם גיר ידני מפיגו 306 מנוע1.6 (דגם לא ידוע) שנת 98 יכול להתאים לרכב הנ״ל ואיזה מכלולים מתאימים בין הרכבים 206-306?

דבר שני יש נורה של stop אדומה בשעון של הסל״ד דולקת , מה משמעותה?

ולסיום בלוח השעונים שעון החום לא פועל וגם שעון הסל״ד לא פועלים וגם המונה הדיגיטלי של מספרי הק״מ לא עובדים, האם זה תקלה נפוצה בלוח שצריך להחליף אותו , או שזה דבר קטן? (במקרה של לוח יש לי אחד נוסף ולא בא לי לפתוח סתם אם זה בענה אחרת)

תודה

פורסם

יש משהו שכן עובד רכב? הסבת רכב מאוטומט לידני זה לא עסק פשוט או זול, תקח את הרכב ליישור קו רציני יהיה עדיף לך ולאבא שלך.

פורסם

עושה רושם שלא בדקתם את הרכב לפני שקניתם.

כמו שקודמי אמר מהפך מאוטומט לידני זה לא עסק שכדאי להיכנס אליו, ואני יכול להגיד לך מנסיון עם שני 206 עם גיר אוטומט שהוא טוב כשהוא תקין.

כנראה אבל עבדו עליכם והמוכר הסתיר מכם בעיה בגיר.

מנורה של stop בלוח שעונים יכולה לקרות מכמה סיבות:

למשל חום מנוע שעולה ומגיע לקו האדום

תקלת מנוע שפוגעת בנסיעה

או אפילו סתם דלת פתוחה..

כמובן שיש עוד..

הבעיה של שעון הסל״ד והמונה הדיגיטלי נשמעים כמו בעיה חשמלית.

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה שהרכב כשהוא תקין הוא נפלא ומאד מהנה לנהיגה אבל אתה צריך לשלם שכר לימוד על יישור קו רציני.

קח את הרכב לאחד המוסכים שמתמכים בצרפתיות (ממליץ על גבע אם אתה מאיזור המרכז) וקבל הצעת מחיר לסידור הרכב.

זה יעלה לא מעט אבל כרגע זו האופציה הכי טובה בשבילך

פורסם

את הגיר אפשר לתקן (בערך 1000-1500 שח אם זו הבעיה היחידה שלו), ואני מניח שגם את הלוח שעונים אין בעיה לתקן.

פנו לחבר'ה המומלצים כאן בפורום ובצעו חיפוש בנוגע לבעיה כמו שתיארתם (בעניין הגיר).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

במחיר של התיקון הייתי במקומך מוכר אותו לפירוק, וקונה ידני אמין יותר ב4-6 אלף.

פורסם
במחיר של התיקון הייתי במקומך מוכר אותו לפירוק, וקונה ידני אמין יותר ב4-6 אלף.

עשינו את השיקולים והעדפנו להסב את הרכב לגיר ידני.

מכל מקום אשמח לדעת אם אפשר להתקין על הרכב הזה גיר ידני של פיג׳ו 306 1.6 NFZ?

ואם לא איזה עוד דגמים של רכבים אפשר להלביש את הגיר ?

נ.ב דוושות של 206 וידית הילוכים ידניים יש לי , צריך רק קצת יותר פרטים על הגירים הידניים. תודה

פורסם

בשעה טובה נמצאה תורמת 206 ידנית שעברה תאונה קשה והגיר הידני שלה על מיכלולו הועברו אחר כבוד ל206 האוטומטית לאחר שעות רבות של עבודה אינטנסיבית ומאתגרת .

עכשיו נשאר לסדר את עניין הרישוי, אשמח לדעת איך מסדרים את הניירת?

• תוכן חדש...