Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכברושים הם חיה חכמה בצורה מדהימה. כל מיני שטיקים ופטנטים לא יעבדו עליהם.

זכור לי שפעם הייתה מלכודת עם דבק, אבל זו התאכזרות שלא לצורך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ובכן, בעיניי זו כבר אכזריות עודפת.

מלכודת הקפיץ מחסלת אותו במכת מפרקת מדויקת, ואני בטוח שהוא סובל פחות, אם בכלל.

שבוע שעבר תפסתי כך 6 עכברושים, כ"א כלי - כלי.

כולם מתו לפני שהבינו מה קורה.

המלכודת הזו כאמור כבר בלויה ולכן אני מחפש חדשה.

מלכודת עם "מכת מפרק מדוייקת"...

פאר התוצרת הסינית.

עברה מכון תקנים הסיני בהצלחה (להוכחה - היו וסופקו עם המלכודת, חישובים בפיסיקה ובזואולוגיה/רפואה ל"תכנון" זוית ועוצמת המכה).

נו באמת.

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגי צודק זה שאתה מגיע אליו הוא כבר מת לא אומר שהוא מת מידיית. יש כאלה שגם בורחים עם המלכודת עליהם

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אתם צודקים מן הסתם, יש מיקרים בהם המלכודת לא מדייקת, אבל בכל המיקרים אצלי (והיו הרבה), לפי המנח של העכברוש - תאמינו לי הוא מת במקום. לא נתפסה לו רק רגל ולא רק התחת. בדיוק על הצוואר.

אף מלכודת לא נגררה.

אני מגיע בד"כ מיידית ברגע שאני שומע את המלכודת.

דבר שני רבותיי המצטדקים, זאת היא המלכודת הכי פחות נוראית שאני מכיר (לא יכול להגיד "הומאנית", כן?) ושהוזכרה כאן.

דבר שלישי: אני מדגיש את רצוני העז במות העכברוש, לא בתפיסתו ובשחרורו בקצה העיר.

כן.

שהוא ימות, ושלא ימות לי מישהו מהמשפחה בגלל שריפה שנגרמה מהעכברוש, בגלל הידבקות מאיזו חולרע נוראית ועוד ועוד.

פורסם

השם האמיתי שלך הוא שרדר, נכון?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
חולגי צודק זה שאתה מגיע אליו הוא כבר מת לא אומר שהוא מת מידיית. יש כאלה שגם בורחים עם המלכודת עליהם

"זה שאתה נושם - לא אומר שאתה חי".

alfa 156 2.5.

פורסם

שיטה אחרת, אבל כנראה שלא "הורגת במכה אחת": מכינים תערובת של קמח, מים, סוכר ומלט. המהדרין מוסיפים זרזיף ביג'י בונד.

מפזרים בכמה מוקדים וממתינים.

החולדה מתה מעצירות.

דרך אגב, תוך שניים-שלוה מקרי מוות השורדים מבינים שלא כדאי לאכול מהתערובת.

נב

קראתי שחולדות הם אחת החיות המסוכנות ביותר לאדם מכיוון שהם מסוגלות להעביר מחלות נוראיות.

שמעתי על מקרה שבו אדם ששתה מפחית אושפז, בבדיקה התגלו שאריות של צואת חולדות. היא לא היתה בתוך המשקה, החולדות פשוט חרב*ו על הפחית, כנראה שמישהו בשרשרת אספקה פשוט ניגב את זה, וזה כמובן לא הספיק.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...