Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - פיאט 500 מחודשת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אביה, מעניין. נחכה ונראה איך היא. אני לא מאלו שסוגדים ל0 ל100, אבל בהתחשב בזה שרכבים הולכים ונהיים זריזים יותר, זה גם משהו שקשה לחזור ממנו אחורה.

אין לה סאונד של אבארת', אבל עושה רושם של מתחרה ראויה.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת מוזר. האיביזה קופרה 2016 בכלל בקבוצה 3. הפולו GTI בקבוצה 4.

בכל אופן, אני מהמר שהקורסה OPC תעלה כמו (או קצת פחות מ) הקופרה.

המחיר הסופי של האדם S מאוד מסקרן.

פורסם

זה מעניין שהוא אומר בסרטון שהיא מרגישה זריזה יותר מהנתון הרשמי.

בכלל, זו פרספקטיבה מאוד יחסית. האבארט הרגישה לי איטית מבחינת האצה, כשעברתי אליה מהמיטו (הבדל של חצי שניה בהאצה על הנייר), אבל היום זה כבר לא חסר לי, אולי עם ה-S זה גם ירגיש ככה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

חזרה ל-500 אני כמעט משוכנע שאף לקוח לא משלם את המחיר הקטלוגי המופרז, יש הנחות ניכרות שגורמות לדגם להמכר יפה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
זה מעניין שהוא אומר בסרטון שהיא מרגישה זריזה יותר מהנתון הרשמי.

בכלל, זו פרספקטיבה מאוד יחסית. האבארט הרגישה לי איטית מבחינת האצה, כשעברתי אליה מהמיטו (הבדל של חצי שניה בהאצה על הנייר), אבל היום זה כבר לא חסר לי, אולי עם ה-S זה גם ירגיש ככה.

0-100 לא מספר את כל הסיפור.

כמה נתונים להשוואה בין האדם S לאבארת' 500 אסהאסה (160 כ"ס):

80-120 בהילוך 5: אדם - 9 שנ'; אסהאסה - 9.9 שנ'.

80-150 בהילוך 5: אדם - 17.3 שנ'; אסהאסה - 17.6 שנ'.

140-160 בהילוך 5: אדם - 7 שנ'; אסהאסה - 6.4 שנ'.

פורסם
שאין תרבות נהיגה בכלל, שאנשים מקטלגים מכוניות לפי מין (

לא יודע איפה חיית בחול ובמשך כמה זמן אבל כמעט בכל מקום שהגעתי אליו, בהחלט יש קיטלוג של רכבים לרכבי עולם תחתון, רכבי ערסים, רכבים של בוי רייסר, רכבים של ילדות וכן, גם רכבים נשיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש מעין נטיה להאדיר חו"ל כמתת האל לאנושות, ולזלזל בארץ, בכל דבר, כולל הפן החברתי. כולם בטוחים שהכל כאן חרא ובחו"ל שושנים. תיפלו על ערסים אנגלים או רוסים, תתגעגעו למקומיים - וזאת רק דוגמא אחת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה בגלל שבאנגליה הם לא ערסים, הם חוליגנים.

תאר לך ללכת בסמטה ואיזה תואם ג'ייסון סטאטם שיכור בא מולך, אללה ייסתור.

אספר לך סיפור קצר, המומחים פה בכדורגל יוכלו לתארך את הסיפור לפי העלילה (לדעתי לפני כעשר שנים).

הייתי עם אישתי בלונדון, ישבנו בפאב-ספורט וראינו רבע גמר ליגת האלופות, לא זוכר מי הייתה הקבוצה הבריטית אבל היא הפסידה לבאיירן מינכן.

עם שריקת הסיום, פשוט כאילו (בעצם לא כאילו, באמת) עפ"י אות מוסכם מראש נהרו אלפי חוליגנים החוצה מהפאבים והתחילו לשבור ולהרוס מכל הבא ליד, כולל ניידות משטרה.

את אישתי ואותי חילצו מהבלגן זוג מגדלי ביג בן עם כובע גרב שפשוט פוצצו עם אלות כל מה שעמד בדרך בניינו לבין הניידת, ככה חזרנו למלון.

אחרי יומיים וכאילו סחבק ואישתו לא לומדים כלום מהלקחים בחיים אנחנו יושבים במינכן בפאב ספורט, רואים את באיירן מינכן בחצי הגמר.

שריקת הסיום ובאיירן הודחה ושניינו מסתכלים אחד על השני ופתאום קולטים איזה מטומטמים אנחנו.

פה זה כבר היה בכלל מטורף, 2 פאבים עלו באש, עשרות עצורים, עשרות שוטרים פצועים ושוב, סחבק ואישתו מובלים בזינזנה לחדר המלון שלהם.

פחד אלוהים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא קשור לשרשור, אבל במהלך הביקור שלי בונציה גיליתי שגם להם יש גרסה מקומית לערסמוביל, בדמותן של סירות קטנות, עם רמקולים עצומים, מוזיקה אלקטרונית רועשת וגברברים שעושים קרבות מבטים מאיימים עם כל מי שבוהה מהם משפת התעלה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...