Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב עומד כרגע על 160 אלף ק''מ, קניתי אותו ב120 אלף ק''מ אחרי טיפול, והסלילים היו מקוריים עד שאחד התקלקל והחלפנו במשומש ואז האחרים נדפקו, זה כנראה בגלל ששמו פלגים פשוטים בטיפול 90 אלף כמו שאיציק אמר.

מתן תודה רבה אבל כבר הרכבנו הכל חדש, לגבי מק''ט איך אפשר לדעת? באינטרנט לא מצאתי.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

אפשר לדעת בקלות באתר הזה.

אתה מכניס את מספר השלדה ומקבל את כל המקטים שאתה צריך. יש גם תוכנה ייעודית לטויוטה אבל היא כבר לא ברשותי.

• אהבתי 1
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סיפור דומה אצלי. 165 אלף, חודשיים אחרי שהחלפתי סליל ראשון, החלפתי סליל נוסף.

לפני יומיים עוד פעם נדלקה נורה CHECK ENGINE.

הפעם החלטתי להחליף את שני סלילים שנשארו.

בארץ סליל אחת עלה לי 440 ש"ח. הזמנתי שניים ב EBAY ב220 ש"ח.

פורסם (נערך)
סיפור דומה אצלי. 165 אלף, חודשיים אחרי שהחלפתי סליל ראשון, החלפתי סליל נוסף.

לפני יומיים עוד פעם נדלקה נורה CHECK ENGINE.

הפעם החלטתי להחליף את שני סלילים שנשארו.

בארץ סליל אחת עלה לי 440 ש"ח. הזמנתי שניים ב EBAY ב220 ש"ח.

גבר אתה צריך 4 סלילים חדשים קומפלט! , לא יעזור אם תוסיף 2 או 3 הבעיה תחזור בסופו של דבר (ככה זה בכל רכב).

את הפרשה הזאת סיימתי עם 4 סלילי הצתה חדשים של BRIME, וגם רביעיית פלאגים אירדיום מקוריים (כדי ליישר קו).

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
יש לי סליל הצתה תוצרת דנסו מקורי שקניתי באיביי ליאריס שלי (שעכשיו לשעבר) ואולי יכול לעזור לך.

מה המק"ט של הסלילים שאתה מחליף?

אפשר קישור לסלילי הצתה מהאייביי?

Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk

• תוכן חדש...