Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקנות שואב IROBOT מהסדרות החדשות (נראה לי:roll:) עם המברשות סיליקון , אשמח לשמוע חוו"ד ממי שברשותו סדרה 7 8 או 9 מה מומלץ ומה לא, לדירה 100 מ"ר, בלי בע"ח.

לא נראה לי שלקחת מסדרה 6 יהיה הדבר הנכון (או לא??)

תודה

פורסם

אני ממליץ על סדרה 800 לפחות. לא פחות מזה, לא 600 או 700.

מניסיון שלי, לגודל הדירה במטראז' אין כל כך חשיבות. הוא יכול להתמודד עם מרחב, אבל לדעתי יותר נכון לסגור אותו בחדר, לסגור הדלת ולתת לו לעבוד. אז להעביר לחדר אחר וכו'.

או שתתחום אותו עם הוילונות המסופקים. אל תתן לו להתפזר על שטח גדול מדי.

פורסם

סדרה 8 ומעלה, בגלל מברשות הגומי/סיליקון וכמה שדרוגים קלילים. (בעלי סדרה 8 דגם הטופ)

סדרה 9 מומלצת ( מן הסתם כן, תמיד הכי חדש מומלץ) בגלל תיקוני בבינה המלאכותית שלו והוא מתמודד טוב עוד יותר בניקוי שטחים גדולים ובסגנון העבודה שלו.

פורסם

אנחנו מחזיקים 780 (הוא מסרב למות) כבר כמה שנים טובות, ולמעט קצת התעסקות עם ניקוי המברשות, הוא מסתדר יפה עם 2 חתולים והרבה שטיחים. הפעלה יומית + סגירה שלו לבד בחדר \ תיחום ע"י מגדלורים אכן יותר יעילה מסתם שחרור שלו בבית.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

שכנעתם את המשוכנע, עכשו נשאר רק להבין מה ההבדל בין דגם 876, 774, 866, 865, 870, 770, 785, 886, 780, 760,765, 880 כולם נראים לי אותו דבר, מישהו חקר? ורוצה לאמ;לק לי?:lol:

פורסם (נערך)

מכל הדגמים שרשמת רק 3 משווקים כרגע

אחד מכל סדרה, אלא אם כן נשאר להם מלאי ישן

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...